عفونی

راه های درمان انواع نیش حشرات

راه های درمان انواع نیش حشرات

پزشک متخصص عفونی

بیشتر نیش های حشرات خفیف هستند و در خانه قابل درمان هستند. ممکن است باعث خارش، تورم و سوزش شوند که طی یک یا دو روز از بین می روند. برخی از نیش ها می توانند باکتری ها، ویروس ها یا انگل های بیماری زا را منتقل کنند. نیش زنبورها ،زنبور سرخ و مورچه های آتشین ممکن است باعث واکنش آلرژیک شدید (آنافیلاکسی) شود.

 

درمان واکنش خفیف به نیش حشرات :

  1. برای جلوگیری ازنیش بیشتر به یک منطقه امن بروید.
  2. به آرامی محل را با آب و صابون بشویید.
  3. یک پارچه مرطوب شده با آب سرد یا پر از یخ را به مدت 10 تا 20 دقیقه روی محل نیش قرار دهید. این به کاهش درد و تورم کمک می کند.
  4. لوسیون کالامین، خمیر جوش شیرین یا کرم هیدروکورتیزون 0.5٪ یا 1٪ را روی ناحیه آسیب دیده بمالید. این کار را چند بار در روز انجام دهید تا زمانی که علائم شما از بین برود.
  5. جهت بهبود خارش می توانید از داروهای آنتی هیستامین خوراکی مانند ستریزین، لوراتادین و فکسوفنادین استفاده کنید.
  6. در صورت نیاز یک مسکن مصرف کنید.
  7. اگر تورم بدتر شد، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

 

عکس جای نیش حشرات

عکس جای نیش حشرات

 

چه زمانی باید به دنبال مراقبت های اورژانسی بود؟

اگر کودکی توسط عقرب نیش زده شد یا اگر کسی واکنش جدی به صورت آنافیلاکسی نشان داد، حتی اگر فقط یک یا دو علامت باشد، با اورژانس پزشکی یا پزشک متخصص عفونی تماس بگیرید:

  • مشکل در تنفس
  • تورم لب ها، صورت، پلک ها یا گلو
  • سرگیجه، غش یا بی هوشی
  • نبض ضعیف و تند
  • حالت تهوع، استفراغ یا اسهال

 

این اقدامات را بلافاصله در حالی که منتظر کمک پزشکی و اورژانس هستید انجام دهید:

  1. بپرسید که آیا فرد آسیب دیده یک قلم اپی نفرین دارد؟ اغلب افرادی که در معرض  الرژی های تهدیدکننده حیات هستند، یکی از این قلم ها را همیشه همراه با خود حمل می کنند
  2. لباس های تنگ را از بدن بیرون بیاورید و لباس های گشاد بپوشید و با پتو روی فرد را بپوشانید.
  3. بهتر است فرد طی این مدت چیزی ننوشد.
  4. در صورت نیاز، فرد را در موقعیتی قرار دهید تا از خفگی در اثر استفراغ جلوگیری شود.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره با متخصص عفونی انلاین و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

نیش پشه:

نیش پشه برجستگی های خارش داری هستند که پس از تغذیه پشه ها از خون شما روی پوست ایجاد می شوند. برجستگی ها معمولاً بدون درمان در عرض چند روز از بین می روند. برخی از نیش پشه ها ممکن است بسیار متورم، دردناک و ملتهب شوند. این نوع واکنش که گاهی سندرم اسکیتر نامیده می شود، بیشتر در کودکان دیده می شود.

اگر حشرات حامل ویروس ها یا انگل های خاصی باشند، نیش پشه می تواند باعث بیماری های شدید شود. پشه های آلوده می توانند ویروس نیل غربی، ویروس زیکا و ویروس هایی که باعث مالاریا، تب زرد و برخی از انواع عفونت های مغزی می شوند را منتشر کنند.

بیشتر بخوانید: نیش حشرات و گزیدگی

 

علائم گزش با نیش پشه:

نیش پشه اغلب در قسمت هایی از بدن اتفاق می افتد که با لباس پوشانده نمی شود. علائم عبارتند از:

  • برآمدگی خارش دار و ملتهب که چند دقیقه پس از گزش ایجاد می شود
  • نقطه ای دردناک که شبیه کندو است و در عرض 24 ساعت پس از گزش ایجاد می شود
  • تاول های کوچک

 

واکنش شدید به نیش پشه می تواند باعث این موارد شود:

  • برجستگی بزرگ، متورم و ملتهب
  • بثورات همانن کهیر
  • تورم دور چشم

 

احتمال واکنش شدید کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر است.

 

گزش کودکان با نیش پشه

گزش کودکان با نیش پشه

 

اگر به نظر می رسد نیش پشه با علائم هشدار دهنده یک بیماری جدی رخ همراه است، با پزشک متخصص عفونی خود تماس بگیرید. این ممکن است شامل تب بالا، سردرد شدید، بدن درد و علائم عفونت باشد.

نیش پشه به دلیل تغذیه پشه های ماده از خون شما ایجاد می شود. همانطور که پشه گزنده خود را با خون پر می کند، بزاق را به پوست شما تزریق می کند. بزاق یک واکنش سیستم ایمنی را تحریک می کند که منجر به خارش و برآمدگی می شود.

پشه ها جذب بوهایی مانند عرق، رایحه های گل و دی اکسید کربن بازدمی می شوند.

درخواست نوشتن آزمایش آنلاین دهید!
آزمایش میخوای بدی و نیاز به نسخه اینترنتی آزمایش داری؟ درخواست نوشتن نسخه آزمایش آنلاین ازپزشک داری؟
قبل از درخواست ویزیت آنلاین، از طریق اپلیکیشن ازپزشک با قیمت خیلی مناسب درخواست نوشتن آزمایش آنلاین بده و بعد از انجام آزمایش با جواب آزمایشت ازپزشک ویزیت بگیر!

عوارض نیش پشه :

خاراندن نیش می تواند منجر به عفونت شود.

پشه‌ها می‌توانند ناقل ویروس‌هایی باشند که باعث بیماری‌های خاص می‌شوند، مانند ویروس نیل غربی و ویروس‌هایی که باعث مالاریا، تب زرد  می‌شوند. پشه با گاز گرفتن شخص یا حیوان آلوده به ویروس یا انگل مبتلا می شود. سپس هنگامی که شما را نیش می زند، پشه می تواند آن ویروس یا انگل را از طریق بزاق خود به شما منتقل کند. نیل غربی، و برخی از انواع آنسفالیت در ایالات متحده رخ می دهد. سایر بیماری ها مانند مالاریا و تب زرد در مناطق گرمسیری جهان بسیار شایع تر هستند.

 

 

جلوگیری از نیش حشرات

پشه ها هم در روز و هم در شب نیش می زنند و می توانند در داخل خانه زندگی کنند. برای محافظت از خود در برابر نیش پشه می توانید چندین قدم بردارید.

  1. از پشه ها دوری کنید و آنها را حذف کنید
  2. ترمیم هرگونه پارگی در توری  پنجره ها، درها و وسایل کمپینگ و چادر
  3. استفاده از پشه بند روی کالسکه و گهواره
  4. استفاده از پشه بند هنگام خواب در فضای باز
  5. انتخاب محصولات آرایشی بهداشتی که بو ندارند
  6. از دافع حشرات استفاده کنید

 

موثرترین مواد دافع حشرات شامل یکی از این مواد فعال است:

  • DEET
  • ایکاریدین که پیکاریدین نیز نامیده می شود
  • روغن اکالیپتوس لیمو
  • پارامنتان دیول (PMD)
  • 2-آندکانون

 

بهترین پماد برای نیش حشرات

بهترین پماد برای نیش حشرات

 

این مواد به طور موقت پشه ها و کنه ها را دفع می کنند.

  • اگر از ضدآفتاب هم استفاده می کنید، ابتدا آن را حدود 20 دقیقه قبل از استفاده از کرم دافع، بمالید.
  • مواد دافع را در نزدیکی چشم و دهان قرارنزنید.
  • از مواد دافع بر روی آفتاب سوختگی، بریدگی، زخم یا بثورات پوستی استفاده نکنید.
  • وقتی خطر نیش پشه برطرف شد، ماده دافع پوست را با آب و صابون بشویید.
  • از لباس و وسایل محافظ استفاده کنید
  • اگر آب و هوا اجازه دهد، کلاه، پیراهن آستین بلند و شلوار بلند بپوشید.
  • پشه ها را در اطراف خانه خود کاهش دهید
  • اطراف آب های راکد که پشه ها برای تولید مثل در اطراف آن زیاد هستند، پرسه نزنید.
  • حداقل هفته ای یک بار و ترجیحاً بیشتر استخرهای کودک را خالی کنید.
  • لاستیک های قدیمی حیاط خود را از بین ببرید.
  • گلدان های بیرون از خانه را به طور مرتب خالی کنید یا آنها را وارونه نگه دارید تا نتوانند آب را جمع کنند.

 

 

درمان خانگی نیش پشه

علت خوب نشدن جای نیش پشه : همان طور که اشاره شد، نیش پشه می تواند با خارش، تورم و علائم آزاردهنده متعددی همراه باشد. در این قسمت ما به شما توضیح می دهیم که چطور بدون نیاز به ترک منزل، می توانید این علائم آزاردهنده را بهبود بخشید. برای درمان خانگی خارش و تورم نیش پشه می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

عسل

این ماده شیرین یک انتخاب رایج در بین علاقه مندان به طب سنتی می باشد. صدها سال است که عسل به عنوان درمانی برای بیماری هایی مانند گلودرد و خشکی پوست استفاده می شود. استعمال یک قطره کوچک عسل روی محل گزش خارش دار به طور بالقوه می تواند التهاب را کاهش دهد.

 

آلوئه ورا

آلوئه ورا یک گیاه خانگی است که کاربردهای زیادی فراتر از تزئین منزل دارد. تحقیقات نشان داده است که ژل آوئه ورا درد ناشی از سوختگی را کاهش می دهد و به بهبود سریعتر آن نیز کمک می کند. به همین دلیل یک انتخاب مناسب برای درمان نیش حشرات نیز می باشد. برای انجام این کار، بخش کوچکی از گیاه را باز کنید و ژل گیاه را روی ناحیه تحریک شده مالش دهید.

 

ریحان

این گیاه یکی از روش های طبیعی برای درمان عفونت های پوستی می باشد و آنتی اکسیدان های موجود در برگ ریحان در کاهش التهاب موثر می باشند. دو فنجان آب را بجوشانید و کمی برگ ریحان خشک را به آن اضافه کنید. مخلوط را بگذارید تا دم بکشد و خنک شود. سپس یک حوله را به آن آغشته کنید و آن را به آرامی روی محل گزش پشه خود بمالید. همچنین می‌توانید چند برگ ریحان تازه را خرد کنید تا کاملاً نرم شود و روی پوست خود بمالید.

 

پیاز

پیاز یک گیاه مناسب جهت تسکین علائم محل گزش می باشد. آب پیاز که از پیاز تازه بریده شده بیرون می زند، از نقش موثری در بهبود سوزش نیش پشه برخوردار می باشد. پیاز همچنین دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی نیز می باشد که می تواند خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد.

یک تکه از پیاز را برش دهید و آن را مستقیماً برای چند دقیقه روی محل گزش قرار دهید. بعد از برداشتن پیاز، آن ناحیه را خوب بشویید.

بیشتر بخوانید: درمان نیش حشرات

 

آویشن

از زمان های قدیم از آویشن برای درمان مشکلات پوستی استفاده می شده است. آویشن دارای خواص ضد باکتریایی می باشد و می تواند به کاهش تحریک و عفونت پوست اطراف نیش پشه کمک کند.

برای این منظور، می توانید برگ ها را مستقیماً روی محل گزش قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.

همچنین می توانید با جوشاندن آب و اضافه کردن چند شاخه آویشن، محلول غلیظی درست کنید. سپس یک دستمال را به آب دم کرده آویشن آغشته کنید و روی محل گزش قرار دهید. برای تسکین بیشتر، یک پارچه آغشته به آویشن را دور یک تکه یخ بپیچید تا اثر خنک کنندگی نیز داشته باشد.

 

روغن نعناع

روغن نعناع نیز یکی دیگر از داروهای طبیعی سنتی می باشد که برای تسکین خارش نیز از آن استفاده می شود. چند قطره روغن نعناع را با کمی روغن نارگیل یا روغن زیتون مخلوط کنید. مقدار کمی از مخلوط را روی محل گزش نیش پشه به آرامی بمالید. همچنین می توانید چند قطره روغن نعناع را به وان حمام پر از آب ولرم نیز اضافه کنید.

 

نیش عنکبوت

نیش این حشره معمولاً بی ضرر است و عنکبوت ها معمولاً گاز نمی زنند مگر اینکه تهدید شوند. همچنین  می تواند باعث قرمزی، درد و تورم شود، یا ممکن است اصلا متوجه آنها نشوید. بسیاری از گزش ها و زخم های پوستی باعث قرمزی، درد و تورم می شوند. بنابراین دشوار است مطمئن شوید که زخم شما توسط عنکبوت ایجاد شده است یا خیر.

در سرتاسر جهان فقط تعداد کمی از عنکبوت‌ها دندان‌های نیش دار دارند که به اندازه کافی در پوست انسان نفوذ می‌کنند و سم آن‌قدر قوی است که به انسان آسیب برساند. از جمله عنکبوت های بیوه با حدود 30 گونه و عنکبوت های گوشه نشین با بیش از 140 گونه در سراسر جهان هستند.

 

علائم گزش عنکبوت :

به طور معمول، نیش عنکبوت شبیه هر نیش حشره دیگری است – برآمدگی قرمز، ملتهب، گاهی خارش دار یا دردناک روی پوست شما. نیش عنکبوت بی ضرر معمولاً علائم دیگری ایجاد نمی کند یا أصلا علایمی ایجاد نمی کند.

گزش برخی از عنکبوت ها، مانند عنکبوت های بیوه و عنکبوت های گوشه گیر، ممکن است باعث علائم و نشانه های جدی شود.

 

علائم گزش عنکبوت

علائم گزش عنکبوت

 

نیش عنکبوت بیوه

علائم و نشانه های نیش  می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • قرمزی، درد و تورم. ممکن است در اطراف محل گزش درد و تورم داشته باشید که می تواند به شکم، پشت یا قفسه سینه گسترش یابد.
  • اسپاسم یا گرفتگی عضلات. ممکن است سفتی یا گرفتگی شدید شکم داشته باشید که گاهی با آپاندیسیت اشتباه گرفته می شود.
  • حالت تهوع، استفراغ، لرزش یا تعریق. ممکن است حالت تهوع، استفراغ، لرزش یا تعریق را به تنهایی یا ترکیبی تجربه کنید.

علائم ممکن است 1 تا 3 روز طول بکشد.

 

نیش عنکبوت گوشه نشین

علائم و نشانه های نیش  می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • افزایش درد در هشت ساعت اول پس از گزش
  • تب، لرز و بدن درد
  • زخم گزیدگی با مرکز رنگ پریده که به رنگ آبی تیره یا بنفش با حلقه ای قرمز در اطراف آن تبدیل می شود
  • زخم گزشی که به صورت زخم باز رشد می کند و پوست اطراف آن می میرد

 

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد ؟

اگر:

  • شما توسط یک عنکبوت خطرناک مانند یک بیوه یا گوشه نشین گاز گرفته شده اید.
  • شما مطمئن نیستید که نیش از یک عنکبوت خطرناک بوده است یا خیر.
  • درد شدید، گرفتگی شکم یا زخم در حال رشد در محل گزش دارید.
  • شما در تنفس یا بلع مشکل دارید.
  • ناحیه زخم دارای قرمزی در حال گسترش یا رگه های قرمز است.

 

گزش ساس:

ساس ها می توانند گاز بگیرند اما بیماری را منتقل نمی کنند.

Bedbug  یا ساس ها حشرات کوچک خونخوار قهوه ای مایل به قرمز و بدون بال هستند. گزش ساس معمولاً بدون درمان در یک یا دو هفته از بین می رود. ساس ها منجر به گسترش بیمای نمی گردند، اما می توانند باعث واکنش آلرژیک یا واکنش شدید پوستی در برخی افراد شوند.

 

ساس ها به اندازه یک دانه سیب هستند. آنها در شکاف ها و شکاف های تخت ها، فنرهای جعبه، تخته های سر، چارچوب تخت و سایر اشیاء اطراف تخت پنهان می شوند و شب ها بیرون می آیند تا از میزبان مورد علاقه خود یعنی انسان ها تغذیه کنند. اگر در مکان‌هایی که مهمان‌های شبانه اغلب می‌آیند و می‌روند – مانند هتل‌ها، بیمارستان‌ها یا سرپناه‌های بی‌خانمان‌ها، خطر ابتلا به ساس‌ها بیشتر است.

اگر ساس در خانه دارید، از بین بردن حرفه ای توصیه می شود.

 

علائم گزش ساس از دید پزشک متخصص عفونی

عکس جای نیش حشرات

 

علائم گزش ساس :

گزش ساس اغلب روی صورت، گردن، بازوها و دست ها قرار دارد

علائم نیش ساس مشابه علائم گزش و بثورات حشرات دیگر است. گزش ساس معمولاً به شرح زیر است:

  • لکه های ملتهب، اغلب با یک نقطه تیره تر در وسط
  • خارش‌دار
  • در یک خط ناهموار یا در یک خوشه مرتب شده اند
  • روی صورت، گردن، بازوها و دست ها قرار دارد

برخی از افراد هیچ واکنشی به نیش ساس نشان نمی دهند، در حالی که برخی دیگر یک واکنش آلرژیک را تجربه می کنند که می تواند شامل خارش شدید، تاول یا کهیر باشد.

 

درمان حرفه ای

اگر واکنش های آلرژیک یا واکنش های پوستی شدید به نیش ساس را تجربه کردید، برای درمان حرفه ای به پزشک مراجعه کنید.

در صورت نیش حشرات، بهترین راهکار اولیه مراجعه به پزشک عمومی یا پزشک خانواده است. آنها می‌توانند شما را مورد بررسی قرار داده و در صورت لزوم، به تخصصی‌ترین پزشکان مربوطه ارجاع دهند. برای درمان نیش حشرات، استفاده از آنتی‌بیوتیک برای گزش و درمان تاول بستگی به وضعیت و شدت نیش دارد و تنها پزشک می‌تواند مورد تجویز قرار دهد.

نوع حشره‌ای که نیش می‌زند ممکن است باعث تاول شود. عنکبوت، زنبور، مگس و مارمولک از بین حشراتی هستند که نیش آنها می‌تواند به تاول منجر شود. در صورت نیش حشرات، درمان پزشکی  لازم است و بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

نیش حشرات عفونی  می‌تواند عفونت را به همراه داشته باشد، بنابراین در صورت بروز تورم شدید، درد مستمر، علائم عفونتی مثل تب و قرمزی، به پزشک مراجعه کنید. آنها می‌توانند درمان مناسب را تجویز کنند و در صورت لزوم، ممکن است آزمایش‌های لازم را انجام دهند.

 

نیش کدام حشره باعث تاول میشود!

عنکبوت سمیبسیار خطرناک است و می تواند واکنش شدیدی ایجاد کند. نیش عنکبوت بیوه سیاه که به صورت دو خال ظاهر می شود و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد، ممکن است درد و تورم در این ناحیه داشته باشید. در عرض هشت ساعت، ممکن است درد و سفتی عضلات، درد معده و کمر، تهوع و استفراغ و مشکلات تنفسی را تجربه کنید. ممکن است عنکبوت را ندیده باشید که شما را گاز گرفته است، اما اگر احتمال گزیده شدن توسط یک عنکبوت سمی وجود دارد، فورا با اورژانس تماس بگیرید.

عنکبوت منزوی قهوه ای سمی است و معمولا در فضاهای تاریک و بدون استفاده زندگی می کند. برخی از افراد احساس می کنند که یک نیش کوچک به دنبال آن درد شدیدی ایجاد می کند، در حالی که برخی دیگر تا ساعاتی بعد متوجه نیش شده اند. چهار تا هشت ساعت پس از آن، گزش ممکن است دردناک‌تر شود و مانند یک کبودی یا تاول  به نظر میرسد.

علائم نیش عنکبوت منزوی قهوه ای در عرض چند ساعت رخ می دهد و شامل تب، لرز، خارش، حالت تهوع و تعریق است. از آنجایی که برخی از افراد واکنش جدی نشان می دهند که می تواند منجر به نارسایی کلیه، تشنج و کما شود، نیاز به درمان تاول نیش حشرات دارد.

 

اگر دچار گزیدگی شدید چه کنید ؟

برای درمان نیش یا گزش حشرات:

  • اگر نیش هنوز در محل گزش در پوست است، آنرا خارج کنید
  • محل گزش را با آب و صابون بشوئید
  • از کمپرس سرد (مانند حوله یا لباسی که با  آب سرد خنک شده) یا یک کیسه ی یخ برای مدت حداقل 10 دقیقه روی محل تورم استفاده کنید
  • اگر امکان دارد محل گزش را بالاتر قرار دهید، این کار به کاهش تورم کمک می کند
  • از خراشیدن محل گزش پرهیز کنید تا خطر عفونت کاهش پیدا کند
  • از درمان های سنتی خانگی مانند سرکه و جوش شیرین دوری کنید چرا که بعید به نظر می رسد این درمان ها کمکی بکنند.

درد، تورم و خارش ممکن است گاهی تا چند روز ادامه پیدا کنند. از داروساز خود داروهایی همچون مسکن ها، کرم های ضد خارش و آنتی هیستامین هایی که نیاز به نسخه ندارند را بخواهید.

برای نیش حشرات به چه دکتری مراجعه کنیم ؟

درمان تاول زدن جای نیش حشرات یا درمان گزیدگی حشرات روی پلک چشم کودکان باید توسط پزشک متخصص چشم پزشکی انجام شود. استفاده از پماد برای نیش حشرات و داروهای تجویز شده توسط پزشک و درمان خانگی اصولی برای نیش حشرات در بهبودی و درمان این موضوع مؤثر است.

درمان خانگی برای نیش حشرات بهتر است با مشاوره پزشک مورد تأیید قرار گیرد. هرگز از پمادها یا روش‌های سنتی  بدون مشورت پزشکی استفاده نکنید. علاوه بر این، بهتر است عکس جای نیش حشرات را به پزشک نشان دهید تا ارزیابی دقیق‌تری انجام دهد و درمان مناسب یا آنتی بیوتیک برای گزش حشرات برای شما تجویز کند.

 

چه زمانی به دنبال توصیه های پزشکی باشید

اگر علائم زیر را دارید با شماره ی 115 و یا پزشک خود تماس بگیرید:

  • در مورد یک نیش زدگی و یا گزیدگی نگران هستید
  • علائم شما بعد از چند روز بهتر نشده و یا در حال بدتر شدن است
  • دهان، گلو و یا اطراف چشم هایتان دچار نیش یا گزیدگی حشرات شده است
  • محدوده ی بزرگی (حدود 10 سانتی متر یا بیشتر) اطراف محل گزش قرمز و متورم شده است
  • علائم عفونت زخم مانند چرک یا درد افزایش یابنده، تورم ویا قرمزی در محل گزیدگی دارید
  • علائمی از وجود یک عفونت گسترده تر مانند تب، تورم غدد و سایر علائم مشابه آنفولانزا دارید

 

چه زمانی کمک پزشکی اورژانسی بخواهید

اگر شما یا فرد دیگری دچار علائم یک واکنش شدید مانند علائم زیر شده است با شماره 115 تماس گرفته و آمبولانس درخواست کنید:

  • خس خس سینه یا اشکال در تنفس
  • تورم صورت، دهان یا گلو
  • تهوع یا استفراغ
  • ضربان قلب بالا
  • گیجی یا از حال رفتن
  • اشکال در بلع
  • از دست دادن هوشیاری

در این موارد نیاز به مراقبت های فوری در بیمارستان خواهد بود.

 

منابع علمی این مطلب

  1. Insect bites and stings: First aid
  2. Mosquito bites
  3. Spider bites
  4. Bedbugs

1 دیدگاه در “راه های درمان انواع نیش حشرات

  1. شادی سرایی گفت:

    من نمیدونم چی نیشم زده، ولی صبح که از خواب بیدار شدم پشت دستم قرمز شده بود و ورم کرده بود. نمیدونم حشره بوده ، عنکبوت یا چی … چون اصلا تو خونه اینارو نداریم ولی بشدت میخاره و سوزش دارم باید چیکار کنم؟ حتما باید بدونیم گزیدگی چه جانداری بوده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.