روانشناسی

چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ جهت افزایش عزت نفس

چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ جهت افزایش عزت نفس

چگونه عزت نفس را افزایش دهیم

چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ جهت افزایش عزت نفس

در صورتی که مهارت‌ها و توانایی‌هایتان را قبول نداشته باشید و برای خودتان ارزش قائل نشوید، به معناست که شما عزت نفس کافی ندارید. عزت نفس به اعتماد به نفس وصل است به نوعی می‌توان گفت اعتماد به نفس میوه درخت عزت نفس است و موضوع مهمی در مسیر موفقیت و ارتقای فردی محسوب می‌شود. عزت نفس هم مربوط به حس‌ ارزشمندی‌ درونی انسان است، یعنی فرد چه باوری نسبت به توانایی انجام کارهای خود می‌تواند داشته باشد. ما در این مطلب ازپزشک به موضوع نشانه‌های عزت نفس پایین ، چگونه عزت نفس را افزایش دهیم و  چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ اشاره خواهیم کرد.

 

چه عواملی باعث کاهش عزت نفس می شود؟

عادات رفتاری افراد در زندگی می تواند عزت نفس را تغییر دهد. اگر عادت های فکری و رفتاری ناسالم باشند باعث می‌شوند عزت نفس پایین در فرد شکل بگیرد.  با اینحال اینکه چه عواملی باعث کاهش عزت نفس می شود را بررسی می‌کنیم:

  1. نداشتن قدرت نه گفتن در زندگی. برخی افراد هیچ مرز مشخصی برای دیگران تعیین نکرده اند و این مسئله باعث می‌شود عزت نفس در آنها کاهش یابد. در صورت نداشتن مرز مشخص دیگران می‌توانند وقت شخص را به راحتی بگیرند و هدر دهند یا فرد را وادار به انجام کاری کنند. همه این موارد باعث می‌شود شخص احساس کند ارزش بالایی ندارد و کسی به حریم و وقت او احترام نمی‌گذارد.
  2. نداشتن فرم بدنی متناسب. حالت فیزیکی بدن نقش مهمی در ذهنیت افراد دارد. مثلا قوز کردن می‌تواند عزت نفس را پایین ببرد این در حالی است که صاف ایستادن و عقب دادن شانه‌ها باعث افزایش اعتماد به نفس و قدرت بیشتر در فرد می‌شود.
  3. سخت گیری بیش از حد از خود
  4. عدم ریسک پذیری. بسیاری مواقع افراد ترجیح می دهند در نقطه امن خود بمانند و بلندپروازی و موقعیت های بهتر را نادیده بگیرند تا در آرامش بیشتری باشند. این رفتار به مرور باعث می شود این پیام به ذهن متبادر شود که شخص جرات و توان تجربه موقعیت های دشوار و جدید را ندارد و رفته رفته عزت نفس پایین می آید.
  5. مقایسه کردن خود با دیگران در محیط های بسیاری همچون شغلی، خانوادگی و شبکه های اجتماعی می تواند رخ دهد. این مقایسه در شبکه های اجتماعی بسیار قویتر است. بنابراین در هنگام استفاده از این شبکه ها باید بر احساس خود آگاه باشیم زیرا این مسئله به مرور باعث کاهش عزت نفس می‌شود.
  6. عذرخواهی‌های بی مورد
  7. اهمیت دادن بیش از حد به افکار دیگران در مورد خود
  8. معاشرت با افراد نامناسب

 

نشانه‌های عزت نفس پایین

نشانه‌های عزت نفس پایین

 

نشانه‌های عزت نفس پایین

از مهم‌ترین نشانه‌های عزت نفس پایین می‌توان به کناره‌گیری افراد از اجتماع اشاره کرد. رد کردن دعوت‌ها برای رفتن به مهمانی یا ملاقات با دوستان، دوری از جمع های اجتماعی، کنسل کردن قرار ها در لحظه آخر و بطور کل تمایل نداشتن به بودن در کنار دیگران، نشانه‌های عزت نفس پایین هستند. ممکن است فرد به دلیل اضطراب و احساس افسردگی در هنگام قرار گیری در مواجهه با دیگران، هیچ تمایلی به گفتگو یا صحبت در مورد زندگی خود نداشته باشد. از دیگر نشانه‌های عزت نفس پایین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انتقاد پذیر نبودن
  • اجتناب از چالش‌ها به دلیل ترس از شکست
  • ناراحتی بیش از حد از انتقادات
  • احساس غمگینی، افسردگی، اضطراب، شرم، عصبانیت یا بی‌ارزشی
  • تفکر منفی و انتقاد از خود
  • شوخی با خود با دیدگاه منفی
  • تمرکز روی نکات منفی
  • دستاوردهایتان را نادیده نگیرید
  • سرزنش کردن خود
  • تصور این که دیگران از شما بهتر هستند
  • تصور اینکه لیاقت داشتن زندگی خوب را ندارید


بیشتر بخوانید: داروهای ضد افسردگی و انواع آن در سایت ویزیت آنلاین

 

چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ

چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

چگونه عزت نفس را افزایش دهیم؟

برای اینکه بدانید چگونه عزت نفس را افزایش دهیم ، می‌توانید از نکات زیر بهره ببرید. همچنین می‌توانید با استفاده از چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ ، ازپزشک مشاوره بگیرید و زیر نظر روانشناسان درمان شوید.

  1. ۱۰ نقطه قوت و ۱۰ نقطه ضعف خود را در کاغذ یادداشت کنید. نوشتن به شما کمک می‌کند تا برداشتی صادقانه و واقع بینانه از خود داشته باشید.
  2. به فعالیتهای مورد علاقه خود بپردازید.
  3. فهرستی از علایق خود تهیه کنید و با توجه به امکاناتی که در اختیار دارید زمانی را برای انجام دادن آن در نظر بگیرید.
  4. مسئولیت پذیری و انجام کارهای متفاوت را تجربه کنید.
  5. مقایسه کردن را کنار بگذارید.
  6. اشتباهات خود را بپذیرید
  7. خودتان را دوست داشته باشید.
  8. خودداری از تحقیر کردن خود، حتی در قالب جملات با محتوای شوخی و مسخره.
  9. انتقاد کردن از خود را متوقف کنید و از خود قدردانی کنید.
  10. استفاده از شبکه‌های اجتماعی را تا حد ممکن کم کنید و زمان بیشتری را برای تجربه کردن دنیای واقعی پیرامون‌تان صرف کنید.
  11. تمرین مراقبه را بطور منظم در برنامه زندگی خود قرار دهید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله چت با روانشناس آنلاین رایگان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.