ایده آل گرایی و مشاوره آنلاین روانشناسی

ایده آل گرایی و مشاوره آنلاین روانشناسی

فهرست مطالب

افراد کمال گرا خود را از دید استانداردهای غیرممکن و بالا نگاه می کنند.  آنها فکر می کنند کاری که انجام می دهند هرگز به اندازه کافی خوب نیست. بین افراد موفق و کمال گرا بودن تفاوت وجود دارد.  هر دو نوع افراد می خواهند موفق شوند. تشخیص این دو به کمک مشاوره آنلاین روانشناسی بسیار آسان می شود.  با این حال، افراد با موفقیت بالا انگیزه دارند تا بهترین کار خود را انجام دهند، در حالی که کمال گرایان با ترس زیاد همراهند و با ایده شکست فلج می شوند.  قبل از اینکه در مورد چگونگی غلبه بر کمال گرایی صحبت کنیم، در اینجا چند نکته مهم در مورد آن وجود دارد:

کمال گرایی می تواند عزت نفس، لذت از زندگی و احساس آرامش ما را تا حد زیادی کاهش دهد، زیرا می تواند منجر به استرس شدید، ترس از قضاوت یا نگرانی از بی کفایتی شود.

ویژگی های کمال گرایی اغلب با مسائل مربوط به سلامت روان مانند اضطراب، OCD و استرس مرتبط است.

افرادی که کمال گرا هستند فشار می آورند تا استانداردهای دست نیافتنی را رعایت کنند.  آنها به شدت از خود انتقاد می کنند و خود را به خاطر هر چیزی که با استانداردهای آنها مطابقت ندارد مورد ضرب و شتم قرار می دهند.

کمال گراها همچنین از این می ترسند که به اهداف خود نرسند.

گاهی اوقات ترس کمال گرایان از شکست آنقدر وحشتناک است که آنها را به تعویق می اندازند زیرا اگر کاری را نمی توان به طور کامل انجام داد ترجیح می دهند اصلاً انجام ندهند.

زمانی که به کمال گرایی می پردازیم، با ایجاد انتظارات غیر واقعی از اطرافیان، به دیگران آسیب می زنیم.

علائم کمال گرایی
علائم کمال گرایی

 

برخی افراد به اشتباه معتقدند که کمال گرایی یک محرک سالم است، اما اینطور نیست.  کمال گرایی می تواند شما را از زندگی خود ناراضی کند.  این می تواند منجر به افسردگی، اضطراب، اختلالات خوردن و آسیب به خود شود.  در نهایت، همچنین می تواند شما را به توقف تلاش برای موفقیت سوق دهد.  حتی موارد خفیف نیز می تواند کیفیت زندگی شما را مختل کند و بر روابط شخصی، تحصیلات یا کار شما تأثیر بگذارد.

 

کمال گرایی می تواند بر جوانان و همچنین بزرگسالان تأثیر بگذارد.  کودکان و نوجوانان اغلب در انجام تکالیف مدرسه و همچنین فعالیت‌هایی مانند ورزش، باشگاه، خدمات اجتماعی و مشاغل، موفق می‌شوند.  این می تواند به وسواس موفقیت منجر شود.  در نهایت، می تواند در توانایی دستیابی به آن اختلال ایجاد کند. ایده آل گرایی با مشاوره آنلاین روانشناسی قابل شناسایی است.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

علائم کمال گرایی چیست؟

میل به رسیدن به چیزی سالم است.  اما میل غیرمنطقی برای همیشه کامل بودن و بدون نقص بودن می تواند مشکلاتی ایجاد کند.

 

ممکن است کمال گرایی باشید اگر:

  • احساس می کنید در هر تلاشی شکست می خورید
  • به طور منظم کار را به تعویق بیندازید – ممکن است در برابر شروع یک کار مقاومت کنید زیرا می ترسید نتوانید آن را به طور کامل انجام دهید
  • برای آرام شدن و به اشتراک گذاشتن افکار و احساسات خود مبارزه کنید
  • در روابط شخصی و حرفه ای خود بسیار کنترل کننده باشید
  • نسبت به قوانین، فهرست‌ها و کار وسواس پیدا کنید، یا متناوباً به شدت بی‌تفاوت شوید

 

هر کدام از علائم فوق میتواند نشان دهنده ایده آل گرایی باشد برای اطلاع از دلیل حس خود از مشاوره آنلاین روانشناسی استفاده کنید

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله علل مراجعه به روانشناس آنلاین

تشخیص کمال گرایی مشاوره آنلاین روانشناسی
تشخیص کمال گرایی مشاوره آنلاین روانشناسی

 

چه چیزی باعث کمال گرایی می شود؟

علت کمال گرایی همیشه روشن نیست.  اغلب یک رفتار آموخته شده در طی زمان است.  افراد کمال گرا بر این باورند که فقط به خاطر آنچه به دست می آورند یا کاری که برای دیگران انجام می دهند ارزشمند هستند.

توقعات سفت و سخت والدین زیاد.

والدین بسیار انتقادی، شرمنده یا بدسرپرست.

تحسین بیش از حد برای دستاوردهای شما.

عزت نفس پایین یا احساس بی کفایتی.

باور داشتن اینکه ارزش شخصی توسط دستاوردهای شما تعیین می شود.

تفکر سیاه و سفید.

تلاش برای احساس کنترل

انتظارات فرهنگی

 

محیط های تحصیلی و رقابتی می تواند کمال گرایی را در جوانان بیشتر کند

با مشاوره روانشناسی آنلاین می توانید به علت احتمالی آگاه شوید

 

تصویر دکتر سارا سهرابی

سارا سهرابی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سیمین رضاوند زایری

سیمین رضاوند زایری

روانشناسی

تصویر دکتر داوود لکی

داوود لکی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر مهدی رجبی

مهدی رجبی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سحر خرمی وایقان

سحر خرمی وایقان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فاطمه غواص معانی

فاطمه غواص معانی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر زینب قاسمیان

زینب قاسمیان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر رضا کاکرودی

رضا کاکرودی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر زهرا صابری

زهرا صابری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر شمسی مبشری نیا

شمسی مبشری نیا

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سپیده امینی

سپیده امینی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سیده کبری میر بهرسی

سیده کبری میر بهرسی

روانشناسی

تصویر دکتر نرگس نظری نژاد

نرگس نظری نژاد

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حمیده قاضی مزرعه

حمیده قاضی مزرعه

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حانیه خوش لهجه ثابت

حانیه خوش لهجه ثابت

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فاطمه ضیافر

فاطمه ضیافر

روانشناسی شخصیتی

تصویر دکتر نسیم ناصری کریمی

نسیم ناصری کریمی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر رقیه غلامی

رقیه غلامی

روانشناسی عمومی

 

کمال گرایی چگونه درمان می شود؟ آیا مشاوره آنلاین روانشناسی مفید است؟

به عنوان بخشی از کمال گرایی خود، ممکن است سعی کنید مشکلات شخصی خود را پنهان کنید.  این می تواند درمان را سخت تر کند.  اما به یاد داشته باشید، مهم است که در صورت نیاز به دنبال کمک باشید.  اگر کمال گرایی در توانایی شما برای داشتن یک زندگی کامل و شاد اختلال ایجاد می کند، با پزشک یا متخصص سلامت روان صحبت کنید.  اگر به فکر آسیب رساندن به خود یا دیگران هستید، به دنبال مراقبت های پزشکی اورژانسی باشید.

درمان، به‌ویژه درمان شناختی-رفتاری، ممکن است به شما کمک کند تا راه‌های جدیدی برای تفکر در مورد اهداف و دستاوردهای خود بیاموزید.  یک درمانگر ممکن است به رفع نیاز شما برای پذیرش کمک کند یا واکنش شما به بازخورد منفی را کاهش دهد.استفاده از مشاوره آنلاین روانشناسی یکی از بهترین متد ها و در دسترس ترین هاست.

 

چگونه می توان از کمال گرایی اجتناب کرد؟

  • برای کاهش کمال گرایی، ممکن است به موارد زیر کمک کند:
  • اهداف واقع بینانه و قابل دستیابی را تعیین کنید
  • وظایف طاقت فرسا را ​​به مراحل کوچک تقسیم کنید
  • بر روی یک فعالیت یا کار در یک زمان تمرکز کنید
  • قبول کنید که همه اشتباه می کنند
  • تشخیص دهید که اکثر اشتباهات فرصت های یادگیری را ایجاد می کنند
  • با واقع بین بودن در مورد نتایج احتمالی با ترس از شکست مقابله کنید

اگر مشکوک هستید که کمال گرایی در سلامتی شما اختلال ایجاد می کند، با پزشک خود صحبت کنید.  آنها ممکن است درمان یا استراتژی های دیگری را برای کمک به مدیریت علائم شما توصیه کنند.

 

اجتناب از کمال گرایی به کمک مشاوره آنلاین روانشناسی
اجتناب از کمال گرایی به کمک مشاوره آنلاین روانشناسی

 

چگونه بر کمال گرایی غلبه کنیم:

 

1- از تمایلات خود بیشتر آگاه شوید

اولین قدم برای غلبه بر کمال گرایی، آگاهی از افکار و تمایلات کمال گرایانه شماست.  کمی وقت بگذارید و به الگوهای فکری خود در مورد کمال گرایی توجه کنید.  حتی ممکن است سعی کنید این افکار را یادداشت کنید تا آنها را بهتر درک کنید.  به محض اینکه بدانیم چگونه به کمال گرایی اجازه می دهیم زندگی ما را تحت الشعاع قرار دهد، می توانیم خودگویی خود را در مورد این موضوع تغییر دهیم.می توانید از کمک روانشناس آنلاین بهره ببرید

 

2- روی نکات مثبت تمرکز کنید

اینکه بخواهیم همه چیز بی نقص باشد به این معناست که ما تمایل داریم بر روی بخش های منفی کارمان یا خودمان متمرکز شویم.  با این حال، مهم است که ما تلاش آگاهانه ای برای تشخیص خوبی ها انجام دهیم.  برای هر چیزی که کاملاً از آن راضی نیستید، خود را به چالش بکشید تا سه چیز را شناسایی کنید که از آنها قدردانی می کنید.

 

3- به خود اجازه اشتباه بدهید

وقتی به خودمان اجازه می دهیم اشتباه کنیم، می بینیم که وقتی شکست می خوریم پایان دنیا نیست.  اشتباهات فرصتی هستند برای یادگیری، رشد و انجام بهتر.  یکی از راه‌های انجام این کار، انجام یک سرگرمی جدید است که احتمالاً در اولین تلاش در آن خوب نخواهید بود.  به جای تلاش برای “عالی” بودن، به جای آن بر لذت بردن از فعالیت تمرکز کنید و به آرامی یاد بگیرید که چگونه بهتر شوید.  آنچه ممکن است دریابید این است که برای رسیدن به جایی که می خواهید باشید، اشتباهات ضروری هستند.کنار آمدن با اشتباهات در جلسات مشاوره آنلاین روانشناسی می تواند مورد بحث و بهبود قرار بگیرد.

 

4- اهداف معقول تری تعیین کنید

کمال گرایان به دلیل استانداردهای غیرممکن تمایل دارند اهدافی غیرواقع بینانه تعیین کنند.  یکی از راه های کنار گذاشتن کمال گرایی، تعیین اهدافی است که دست یافتنی تر و هوشمندانه تر باشند.  زمانی که به روشی سالم واقع بینانه و چالش برانگیز باشند، استرس کمتری احساس می کنیم و به توانایی خود برای رسیدن به اهدافمان اعتماد بیشتری خواهیم داشت.

 

5- نحوه دریافت انتقاد را بیاموزید

افرادی که کمال گرا هستند معمولاً اعتماد به نفس پایینی دارند زیرا انتقادات را شخصی می گیرند.  با این حال، انتقاد سازنده که می تواند به ما در یادگیری و رشد کمک کند، مهم است.  سعی کنید تشخیص دهید که انتقاد سالم می تواند مفید باشد و طبیعی است، زیرا می تواند به ما اجازه دهد تا بهتر عمل کنیم.  اشتباهات یا گام های نادرست در طول مسیر کاملاً طبیعی است.

 

ازپزشک مشاوره آنلاین روانشناسی
ازپزشک اپلیکیشن مشاوره آنلاین روانشناسی

 

6- فشاری که به خود وارد می کنید را کاهش دهید

به یاد داشته باشید که شخصی که بیشتر به شما فشار می آورد خودتان هستید.  با خود مهربان باشید و با پایین آوردن استانداردهای غیرواقعی که برای خود تعیین کرده اید، پذیرش خود را تمرین کنید.  اگر هنوز انگیزه دارید و بهترین کار را انجام می دهید، کارتان خوب است.  چیزی به نام “عالی” وجود ندارد، اما می توانیم به انجام بهترین کار خود افتخار کنیم.

 

7- بر معنا بیش از کمال تمرکز کنید

سعی کنید به جای تلاش برای انجام کامل آن، تمرکز خود را بر روی یافتن معنی در کاری که انجام می دهید تغییر دهید.  اگر چیزی برای ما شادی و هدف به ارمغان بیاورد، مهم نیست که آن را به طور کامل انجام نشده است.  برای یافتن معنا در طول مسیر، رضایت بیشتری وجود دارد.

 

8- سعی کنید کار را به تعویق نیندازید

کمال گراها می توانند به تعویق انداختن بدنام باشند، و به خود بهانه ای می دهند که آن را سست کنند و نمی توانند مطمئن شوند که کارشان را به خوبی انجام می دهند.  این می تواند در دراز مدت واقعاً بی فایده و استرس زاتر باشد.  سخت ترین قسمت همیشه شروع است، اما حتی ایجاد یک طرح کلی از کارمان زودتر از هیچ چیز بهتر است.  به یاد داشته باشید که اگر کار شما با اولین تلاش یا اولین پیش نویس کامل نباشد، اشکالی ندارد و به خودتان این لطف را بدهید که به کار روی پروژه ادامه دهید.این پدیده از شایع ترین عوارض کمال گرایی است که می تواند در جلسات مشاوره روانشناسی آنلاین تحت بهبود و کنترل قرار بگیرد.

 

9- تاثیرات منفی را حذف کنید

همچنین مهم است که نظارت کنیم چگونه چیزهایی مانند رسانه‌های اجتماعی، تلویزیون و فیلم‌ها، کتاب‌ها یا پادکست‌ها می‌توانند کمال‌گرایی را تقویت کنند.  ما باید به ویژه مراقب باشیم که چگونه رسانه های اجتماعی روایتی از «فرهنگ شلوغی» و کمال گرایی را در کار ما ترویج می کنند.  اگر نیاز دارید که این کانال ها را محدود کنید یا آنها را به طور کلی حذف کنید، این نیز می تواند به ما کمک کند از کمال گرایی دور شویم.

 

10- به تراپی بروید و از مشاوره آنلاین روانشناسی استفاده کنید

درمان می تواند به اضطراب ما در مورد کمال گرایی کمک کند.  درمان شناختی رفتاری (CBT) به طور خاص می تواند به افرادی که با کمال گرایی دست و پنجه نرم می کنند کمک کند تا افکار خود را اصلاح کنند.  درمان همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا دلیل عمیق‌تر احساس فشار برای کامل بودن را بهتر درک کنید.  اگر متوجه شدید که هنوز در حال مبارزه هستید، درمان با مشاوره آنلاین روانشناسی ممکن است گزینه خوبی باشد تا ابزارهای بیشتری برای غلبه بر کمال گرایی در اختیار شما قرار دهد.

 

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله دریافت مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان با اپلیکیشن ازپرشک

 

تصویر دکتر سارا سهرابی

سارا سهرابی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سیمین رضاوند زایری

سیمین رضاوند زایری

روانشناسی

تصویر دکتر داوود لکی

داوود لکی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر مهدی رجبی

مهدی رجبی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سحر خرمی وایقان

سحر خرمی وایقان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فاطمه غواص معانی

فاطمه غواص معانی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر زینب قاسمیان

زینب قاسمیان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر رضا کاکرودی

رضا کاکرودی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر زهرا صابری

زهرا صابری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر شمسی مبشری نیا

شمسی مبشری نیا

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سپیده امینی

سپیده امینی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سیده کبری میر بهرسی

سیده کبری میر بهرسی

روانشناسی

تصویر دکتر نرگس نظری نژاد

نرگس نظری نژاد

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حمیده قاضی مزرعه

حمیده قاضی مزرعه

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حانیه خوش لهجه ثابت

حانیه خوش لهجه ثابت

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فاطمه ضیافر

فاطمه ضیافر

روانشناسی شخصیتی

تصویر دکتر نسیم ناصری کریمی

نسیم ناصری کریمی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر رقیه غلامی

رقیه غلامی

روانشناسی عمومی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید