سیگار کشیدن و خطر سکته مغزی + دکتر آنلاین مغز و اعصاب

سیگار کشیدن و دکتر آنلاین مغز و اعصاب

فهرست مطالب

سیگار کشیدن یکی از مضرترین عادات رفتاری و یکی از علل مهم وقوع سکته مغزی در افراد است. آثار مخرب سیگار تقریبا تمام اعضای بدن را می تواند درگیر نماید. از جمله عوارض مهم سیگار می توان به افزایش وقوع سکته مغزی، افسردگی، اضطراب، افزایش بیماری های قلبی، افزایش خطر ابتلا به سرطان و حتی اسکیزوفرنی ، بیماری های ریوی، دیابت، روماتیسم مفصلی و اختلالات سیستم ایمنی اشاره نمود. سیگار کشیدن علاوه بر آسیب به سلامت خود فرد به طور مستقیم، با آسیب های مخرب به سلامت سایر افراد خانواده و همکارانی که در محیط اطراف ما می باشند، همراه می باشد. در ادامه این مطلب به طور کامل در رابطه با عوارض مخرب سیگار و به خصوص ارتباط آن با سکته مغزی توسط دکتر آنلاین مغز و اعصاب توضیح داده شده است.

مقالات مرتبط: ویزیت متخصص ریه در منزل برای درمان مشکلات تنفسی 

بررسی سیگار کشیدن و خطر سکته مغزی توسط دکتر آنلاین مغز و اعصاب

سکته مغزی یکی از مهم ترین علل ناتوانی (فلج، اختلال تکلم، اختلال مغزی و از دست دادن حافظه) است. زمانی که جریان خون مغز توسط لخته مسدود می گردد و یا یک رگ خونی در مغز پاره می گردد، به سکته مغزی دچار می شویم. سکته مغزی منجر به آسیب به سلول های مغز و مرگ آن ها می گردد. احتمال بروز سکته مغزی در افراد سیگاری 6 برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری می باشد. طبق توضیحات دکتر آنلاین مغز و اعصاب، اثرات مخرب سیگار که در افزایش خطر سکته مغزی نقش دارند، عبارتند از:

  • افزایش غلظت خون
  • افزایش احتمال تشکیل لخته در عروق خونی و لذا انسداد جریان خون
  • آسیب به جدار عروق خونی
  • افزایش تشکیل پلاک (چربی، کلسترول، کلسیم و سایر مواد) در رگ های بدن
  • برهم خوردن توازن عروق (افزایش و کاهش ضخامت در قسمت های مختلف عروق)
  • کاهش چربی خوب (HDL) و افزایش چربی بد (LDL) در بدن
  • افزایش ضربان قلب و افزایش فشار خون به دنبال استنشاق نیکوتین موجود در دود سیگار
  • کاهش غلظت اکسیژن خون به دنبال استنشاق کربن مونوکسید موجود در دود سیگار

 

اثرات مخرب سیگار با دکتر آنلاین مغز و اعصاب
اثرات مخرب سیگار با دکتر آنلاین مغز و اعصاب

 

سیگار کشیدن و سلامت روان

کورتکس مغز نقش مهمی در یادگیری، حافظه و مهارت تفکر دارد. اما متاسفانه غشاء مغز در افراد سیگاری نازک تر از افراد غیر سیگاری می باشد؛ به عبارت دیگر سیگار منجر به تخریب ماده خاکستری در مغز می گردد. ضخامت غشاء مغز به طور طبیعی با افزایش سن، کاهش می یابد. اما سیگار سرعت کاهش ضخامت آن را افزایش می دهد.

در افراد سیگاری پس از استعمال سیگار، نیکوتین وارد جریان خون می شود و به سرعت به مغز می رسد. لذا در ابتدا احساس لذت، بهبود خلق و خو، افزایش تمرکز و کاهش استرس و اضطراب به انسان منتقل می گردد. اما با ادامه استعمال سیگار، مغز به نیکوتین وابسته و تغییرات مهمی در آن یوجود می آید. لذا به دنبال کاهش تعداد سیگار مصرفی در طی روز یا افزایش فواصل دفعات استعمال سیگار، فرد دچار استرس، اضطراب، کاهش تمرکز و افسردگی می گردد. لذا ترک سیگار به سادگی امکان پذیر نمی باشد و نیازمند پیگیری دقیق توسط دکتر آنلاین مغز و اعصاب و دکتر آنلاین اعصاب و روان می باشد.

 

توضیحات دکتر آنلاین مغز و اعصاب در رابطه با سیگار و اسکیزوفرنی

درگذشته تصور بر این بود که بین ابتلا به اسکیزوفرنی و استعمال سیگار رابطه مستقیمی وجود دارد، اما تحقیقات جدید این رابطه را زیر سوال میبرد! اما به طور کلی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی نسبت به افراد عادی بیشتر (حدود 3 برابر) سیگار می کشند. برخی افراد تصور می کنند که استعمال سیگار در کاهش علائم اسکیزوفرنی موثر می باشد؛ اما برخلاف تصور این عده سیگار با افزایش خطر رفتارهای تهاجمی، استرس، اضطراب و سایکوز در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی همراه می باشد. لذا ترک سیگار با کمک دکتر آنلاین اعصاب و روان و با مشورت با دکتر آنلاین مغز و اعصاب در این زمینه کمک کننده می باشد.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

بررسی خطر افزایش ابتلا به سرطان مغز در سیگاری ها توسط دکتر آنلاین مغز و اعصاب

سموم موجود در سیگار با تضعیف سیستم ایمنی، منجر به کاهش قدر سیستم دفاعی بدن در نابودی سلول های سرطانی می گردند. از طرف دیگر این سموم با آسیب به ماده ژنتیکی سلول ها (DNA) منجر به از دست رفتن کنترل رشد طبیعی آن ها و رشد بیش از حد برخی سلول های غیرطبیعی و سرطانی در بدن می گردند. سیگار یکی از مهم ترین علل ابتلا به سرطان ریه، خون، مثانه، سرویکس، کولون، مری، کلیه، حنجره، دهان و .. می باشد. اگرچه که احتمال ابتلا به سرطان در بسیاری از اعضای بدن افزایش می یابد، اما طبق آخرین تحقیقات دکتر آنلاین مغز و اعصاب بین سیگار و افزایش خطر ابتلا به سرطان مغز تاکنون رابطه مستقیمی دیده نشده است.

 

معرفی کم ضررترین سیگار توسط دکتر آنلاین مغز و اعصاب

برخلاف تصور بسیاری از مردم، هیچ محصول بدون ضرری که حاوی تنباکو باشد وجود ندارد. حتی سیگارهای الکترونیکی که ادعا می شود بدون تنباکو هستند نیز در دسته محصولات حاوی تنباکو قرار می گیرند! تمامی انواع محصولات حاوی تنباکو مانند سیگار الکترونیکی، قلیان، سیگارهای HNB و … همگی حاوی بیش از 7000 مواد شیمیایی آسیب رسان به بدن می باشند!!

سیگارهای سبک (Light Cigarettes)، با تار کمتر (Low tar Cigarettes )، دست پیچ (hand-rolled Cigarettes )، کاملا طبیعی (All natural Cigarettes )، گیاهی (Herbal Cigarettes )، سیگار نعنا (Cigarettes menthol )، سیگار میخک (Kreteks) و سیگارهای طعم دار (Flavored Cigarettes ) همگی دارای هزاران ماده شیمیایی سمی و آسیب رسان به بدن می باشند. لذا بهترین و تنها روش کاهش ضرر سیگار برای بدن طبق توصیه دکتر آنلاین مغز و اعصاب، ترک سیگار می باشد.

 

سیگار الکترونیکی
سیگار الکترونیکی

 

سیگار الکترونیکی

سیگارهای الکترونیکی حاوی نوعی مایع می باشند که پس از گرم شدن تبخیر می گردد و وارد ریه ها می شود. اما این بخار با بخار آب معمولی تفاوت دارد و حاوی پروپیلن گلیکول (نوعی ماده شیمیایی مضر) و مواد معطر می باشد. همچنین ممکن است نیکوتین و مواد شیمیایی آسیب رسان دیگری نیز داخل این بخار وجود داشته باشند. لذا برخلاف تصور بسیاری از افراد که این سیگارها را بی ضرر می دانند، سیگارهای الکترونیکی نیز با آسیب های متعدد ریوی و مغزی همراه می باشند. اگرچه که خطر سیگارهای الکترونیکی و میزان مواد شیمیایی مضر در آن ها نسبت به سیگارهای معمولی کمتر می باشد، اما همچنان دارای مواد  سمی بسیاری می باشند و هرگز توسط دکتر آنلاین مغز و اعصاب توصیه نمی گردند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید