علائم سرطان تیروئید و ویزیت آنلاین متخصص غدد

ویزیت آنلاین متخصص غدد

فهرست مطالب

سرطان تیروئید، یکی از انواع سرطان های غدد گردن می باشد که نسبت به سایر انواع سرطان ها مانند سرطان سینه و کولون، شیوع بسیار کمتری دارد. به رشد بیش از حد سلول های بدخیم در تیروئید، سرطان تیروئید گفته می شود. سرطان تیروئید یکی از سرطان های نسبتا درمان پذیر و با پیش آگهی خوب می باشد، که در اغلب موارد توسط جراحی و دریافت ید رادیواکتیو با بهبود قابل توجهی همراه می باشد. ویزیت آنلاین متخصص غدد از نقش مهمی در تشخیص سرطان تیروئید، بررسی انواع تیروئید و درمان آن برخوردار می باشد.

 

توضیح عملکرد غدد تیروئید گردن توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد

غدد تیروئید گردن در پایین و جلوی آن قرار گرفته اند. 2 هورمون تیروکسین (T4) و تری یدوتیرونین (T3) از غدد تیروئید گردن ترشح می شوند که در کنترل متابولیسم و سوخت و ساز بدن نقش دارند. ترشح کم یا بیش از حد هورمون های تیروئید و یا رشد بیش از حد سلول های آن می تواند منجر به انواع بیماری های تیروئید در بدن گردد. از جمله بیماری های تیروئید می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کم کاری تیروئید (هیپوتیروئیدیسم)
  • پرکاری تیروئید (هیپرتیروئیدیسم)
  • بیماری های خودایمنی تیروئید (تیروئیدیت ها)
  • سرطان غدد تیروئید

ویزیت آنلاین متخصص غدد از نقش مهمی در تشخیص انواع بیماری های تیروئید و سرطان غدد تیروئید گردن برخوردار می باشد.

 

علائم سرطان تیروئید و ویزیت آنلاین متخصص غدد
علائم سرطان تیروئید و ویزیت آنلاین متخصص غدد

 

علائم سرطان تیروئید در زنان و مردان

سرطان تیروئید در مراحل اولیه ممکن است کاملا بدون علامت باشد و طی تصویربرداری اتفاقی گردن به علل دیگر، به طور اتفاقی کشف گردد. علائم سرطان تیروئید در زنان و مردان اغلب در مراحل پیشرفته تر بیماری دیده می شود و عبارت است از:

  • خشونت صدا
  • تنگی نفس
  • دشواری در بلع
  • سرفه های طولانی مدت
  • سرفه همراه با خلط خونی
  • تورم غدد لنفاوی گردن
  • احساس درد در جلوی گردن
  • لمس یا احساس توده در جلوی گردن

ویزیت آنلاین متخصص غدد از نقش مهمی در بررسی علائم و تشخیص سرطان غدد تیروئید گردن برخوردار می باشد.

 

 

انواع سرطان تیروئید و بررسی آن توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد

سرطان غدد تیروئید گردن، انواع مختلفی دارد. برخی انواع سرطان تیروئید به خوبی به درمان پاسخ می دهند و با طول عمر بالا همراه می باشند، اما در مقابل برخی انواع کمتر شایع آن نیز به سختی به درمان پاسخ می دهند و از کیفیت زندگی مطلوبی برخوردار نمی باشند. ویزیت آنلاین متخصص غدد از نقش مهمی در تشخیص انواع سرطان غدد گردن برخوردار می باشد. انواع سرطان تیروئید عبارتند از:

 

سرطان پاپیلاری تیروئید (Papillary thyroid cancer)

سرطان پاپیلاری تیروئید، شایع ترین سرطان غدد تیروئید گردن می باشد. این نوع سرطان در هر سنی ممکن است رخ دهد، اما اغلب در جوانان 30 الی 50 ساله دیده می شود. سرطان پاپیلاری یکی از بهترین انواع سرطان تیروئید می باشد که اغلب به خوبی به درمان پاسخ می دهد، و مبتلایان به آن طول عمر بالایی دارند (حتی اگر به غدد لنفاوی گردن نیز سرطان دست اندازی کرده باشد).

 

سرطان فولیکولار تیروئید (Follicular thyroid cancer)

نوعی از سرطان های نادر غدد تیروئید گردن می باشد که اغلب در افراد بالای 50 سال دیده می شود. یکی از انواع نسبتا خوب و درمان پذیر سرطان تیروئید می باشد که به ندرت ممکن است غدد لنفاوی گردن را نیز درگیر نماید. تشخیص زودرس سرطان فولیکولار تیروئید توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد و بررسی متاستاز و دست اندازی آن به ریه و استخوان ها، از نقش مهمی در شروع سریع درمان آن برخوردار می باشد.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

سرطان هرتل سل تیروئید (Hurthle cell thyroid cancer)

یکی از انواع نادر سرطان تیروئید می باشد که برخلاف 2 نوع قبلی، بسیار تهاجمی می باشد. عدم تشخیص سریع سرطان هرتل سل غدد تیروئید گردن توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد، با پیش آگهی ضعیف و تهاجم گسترده آن به سایر اعضای بدن همراه می باشد.

 

سرطان تیروئید تمایز نیافته (Poorly differentiated thyroid cancer)

سرطان تیروئید تمایز نیافته نیز یکی از بدترین انواع سرطان تیروئید می باشد، که به سختی ممکن است به درمان پاسخ دهد. یکی از انواع نادر سرطان غدد گردن می باشد که اغلب به درمان پاسخ نمی دهد و با پیش آگهی ضعیفی در مبتلایان همراه می باشد.

 

انواع سرطان تیروئید
انواع سرطان تیروئید

 

سرطان تیروئید آناپلاستیک (Anaplastic thyroid cancer)

سرطان آناپلاستیک تیروئید، رشد بسیار سریعی دارد و لذا تشخیص زودرس آن توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. اغلب در افراد بالای 60 سال دیده می شود و شروع زودرس درمان از نقش مهمی در کاهش سرعت رشد سلول های سرطانی در غدد تیروئید گردن برخوردار می باشد.

 

سرطان مدولاری تیروئید (Medullary thyroid cancer)

سرطان مدولاری تیروئید نیز یکی دیگر از انواع نادر سرطان غدد تیروئید گردن می باشد که گاهی به صورت ارثی ژن آن از والدین به کودکان منتقل می گردد. متاسفانه این نوع از سرطان ممکن است با سرطان های مختلف در سایر اعضای بدن مانند سرطان غدد فوق کلیه (آدرنال) همراه گردد. بررسی سرطان های همراه توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد ضرروی می باشد.

 

طول عمر بیماران سرطان تیروئید

ویزیت آنلاین متخصص غدد از نقش مهمی در تعیین درجه و مرحله سرطان غدد تیروئید گردن، برخوردار می باشد. برخی انواع سرطان های تیروئید مانند سرطان های پاپیلاری و فولیکولار از طول عمر مطلوبی برخوردار می باشند و اغلب بیش از 5 سال (حتی گاهی تا چندین دهه) نیز زندگی مناسبی را سپری می کنند. اما برخی انواع سرطان تیروئید مانند سرطان آناپلاستیک تیروئید یا سرطانی که به سایر اعضای بدن نیز دست اندازی کرده باشد، اغلب به سختی به درمان پاسخ می دهند و از طول عمر محدودی نیز برخوردار می باشند.

 

"درمان

 

آیا سرطان تیروئید کشنده است؟

برخی انواع سرطان تیروئید مانند سرطان های تمایزنیافته، سرطان آناپلاستیک، سرطان مدولاری و سرطان هرتل سل در صورت عدم تشخیص زودرس کشنده می باشند. برخی انواع سرطان های پاپیلاری و فولیکولار نیز می توانند کشنده باشند. البته شروع سریع درمان توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد با کند کردن رشد سلول های سرطانی و افزایش طول عمر این بیماران نیز همراه می باشد.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله تیروئید و ویزیت با متخصص غدد آنلاین

 

درمان سرطان تیروئید توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد

درمان سرطان تیروئید توسط ویزیت آنلاین متخصص غدد، از نقش مهمی در کاهش عوارض و افزایش طول عمر بیماران برخوردار می باشد. انواع روش های درمان سرطان تیروئید عبارتند از:

  • جراحی: در این روش، تمام یا قسمتی از تیروید و غدد لنفاوی گردن مجاور آن توسط جراح باتجربه خارج می گردند.
  • ید رادیواکتیو: در برخی افراد که پس از جراحی سلول های سرطانی به طور کامل خارج نشده باشند، کاربرد دارد.
  • هورمون های تیروئیدی: پس از جراحی و دریافت ید رادیواکتیو، هورمون های مصنوعی تیروئید جایگزین می گردند.
  • پرتودرمانی یا رادیوتراپی: پس از جراحی در صورت باقی ماندن سلول های سرطانی ممکن است انجام گردد.
  • شیمی درمانی: برای از بین بردن سلول های های سرطانی و توقف رشد آن ها در برخی از انواع سرطان تیروئید کاربرد دارد.

پیشنهاد مقاله: مشاوره تصویری و ویزیت متخصص غدد

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید