بلوغ تاخیری در پسران چگونه درمان می شود؟ علائم بلوغ تاخیری در پسران به این معنی میاشد که نوجوانی به معنی رشد کردن یا رسیده شدن است. نوجوانی دوره ای از رشد است که با بلوغ آغاز میشود وبا شروع دوره ی بزرگسالی خاتمه می یابد. نوجوانی را میتوان مرحله ی گذر از کودکی به بزرگسالی توصیف کرد.این دوران به پلی بین کودکی و بزرگسالی تشبیه شده.که فرد برای یافتن جایگاه خود به عنوان بزرگسالی رشد یافته ناگذیر از عبور از آن است.با مشاوره آنلاین خانواده از ویژگی های دوران نوجوانی مطلع شوید.و به پاسخ این سوالات برسید:چه چیز باعث تاخیر در بلوغ پسران میشود؟-علایم بلوغ تاخیری در پسران-بلوغ تاخیری در پسران چگونه درمان میشود؟
ویژگی های نوجوانی:
شامل تغییراتی در :
- هیجانات
- عواطف
- فیزیک بدنی
- شناختی
- دیدگاههای اجتماعی
- و روبه رو شدن با بحران بلوغ
بلوغ
تغییراتی که هنگام بلوغ روی میدهد چشمگیر است. ظرف مدت چند سال بدن کودک دبستانی به بدن یک فرد بزرگسال کاملا رشد یافته تغییر میابد. دختران بطور متوسط دو سال زودتر از پسرها بالغ میشوند.بلوغ تاخیری در پسران چگونه درمان می شود؟ با مشاوره آنلاین خانواده میتوان بحران بلوغ را راحت تر سپری کرد.
ویژگی دوران بلوغ
- تغییرات هورمونی:این تغییرات زیربنای بلوغ است و به تدریج روی میدهد و از ۸ یا ۹سالگی جریان دارند و به افزایش فوق العاده ی اندازه بدن و ریش استخوان بندی منجر میشود. این تغییرات هورمونی باعث تغییر در فیزیک بدن نیز میشود.
- رشد بدن:اولین نشانه بیرونی بلوغ افزایش سریع قد و وزن است که جهش رشد نامیده میشود. یک دختر معمولی در اوایل نوجوانی بلند تر و سنگین تر است. رشد اندازه بدن در دختران تا ۱۶سالگی و در پسرها در۱۷٫۵سالگی کامل میشود.
تناسب بدن:در طول بلوغ روند رشد کودکی برعکس میشود. در ابتدا رشد دستها و پاها و بعد رشد تنه شتاب میگیرد.
پیشنهاد ویژه : مقاله کابوس های شبانه به علت های مختلف
- افزایش قد نوجوانان را توجیه میکند. مشاوره آنلاین خانواده راهیست که به شما کمک میکند تا آگاهی کافی از بلوغ را داشته باشید.
- رشد حرکتی و فعالیت بدنی:بلوغ سبب میشود که عملکرد حرکتی درشت بهبود یابد ولی تغییرات در دختران و پسران تفاوت دارد.
- رسش جنسی:همراه با رشد سریع بدن در ویژگی های جسمانی مربوط به عملکرد جنسی تغییراتی رخ میدهد که شامل دو مرحله است:
- ویژگی های جنسی نخستین: اندامهای تولید مثل را در بر میگیرد. تخم دانها ،رحم،واژن در زنان و آلت ،کیسه بیضه و بیضه ها در مردان و تغییرات دیگر.
- ویژگی های جنسی ثانویه: که در بیرون از بدن قابل مشاهده هستند برای مثال: رشد پستان در زنان و ظاهر شدن موی زیر بغل و زهار در هر دو جنس. مشاوره آنلاین خانواده در کنار شماست تا بلوغ فرزندان خود را بهتر درک کنید.
یکی از جذابیتهای اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات میتوانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کمتر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهرهمند شوید.
چه چیزی باعث تاخیر در بلوغ پسران میشود؟
در بلوغ دیررس برخی از عوامل باعث بروز علائم بلوغ تاخیری در پسران در سنین بالاتر از انتظار میشوند. سن طبیعی بلوغ در دختران ۱۳ سالگی و پسران تا ۱۴ سالگی است و اگر علائم بلوغ دیرتر از این سنین ظاهر شوند، فرد به بلوغ دیررس دچار است. تأخیر در بلوغ در پسران بیشتر از دختران است.
وراثت در زمانبندی بلوغ دخالت زیادی دارد. و یکی دیگر از علل تاخیر در بلوغ پسران میتوان به بیماری های فیزیکی اشاره کرد. پیروی نکردن از برنامه غذایی مناسب عاملی دیگر در به تاخیر افتادن بلوغ است و همچنین مصرف بعضی از داروها منجر به تعویق افتادن بلوغ میشود. با مشاور آنلاین خانواده این ویژگی ها را بهتر بشناسید.
علایم بلوغ تاخیری در پسران:
- بلند نشدن قد
- در نیاوردن موی صورت(ریش)
- کودکانه ماندن صدا(کلفت نشدن صدا)
- تکمیل نشدن رشد اجزای تناسلی
درمان بلوغ تاخیری در پسران با مشاوره آنلاین خانواده
- با مراجعه به پزشک غدد و دارو درمانی این مشکل برطرف میشود اما در مواقعی که فرد به دارو درمانی جواب نداد میتوان از هورمون تراپی جهت درمان بلوغ زودرس اقدام کرد. باید توجه داشت بلوغ همراه با تاخیر در پسران میتواند باعث ایجاد مشکلات فردی و بین فردی در افراد شود. امکان مبتلا شدن فرد به افسردگی،پایین آمدن اعتماد به نفس و عزت نفس وجود دارد. در این راه مشاوره آنلاین خانواده به کمک فرد و یا خانواده ای که فرزندی با این اختلال دارند می آید و در رفع چنین بحرانی همراه شما است. در برخورد با فرد دارای تاخیر در بلوغ این نکات را در نظر داشته باشید:
- از سرزنش فرد خودداری کنید.
- به درمانهای خانگی در این اختلال نپردازید.
- برای درمان زودتر اقدام کنید.
سحر خرمی وایقان
روانشناسی بالینی
داوود لکی
روانشناسی بالینی
فاطمه غواص معانی
روانشناسی بالینی
رضا کاکرودی
روانشناسی بالینی
زهرا صابری
روانشناسی عمومی
مهدی رجبی
روانشناسی عمومی
سیمین رضاوند زایری
روانشناسی
فهیمه نیک بخش
روانشناسی عمومی
شمسی مبشری نیا
روانشناسی بالینی
سپیده امینی
روانشناسی عمومی
رامینا جوینی پور
روانشناسی عمومی
فرح جعفری
روانشناسی عمومی
سیده کبری میر بهرسی
روانشناسی
نرگس نظری نژاد
روانشناسی بالینی
سارا سهرابی
روانشناسی بالینی
حمیده قاضی مزرعه
روانشناسی بالینی
حانیه خوش لهجه ثابت
روانشناسی بالینی
فاطمه ضیافر
روانشناسی شخصیتی
نسیم ناصری کریمی
روانشناسی بالینی
رقیه غلامی
روانشناسی عمومی