کمک های اولیه حیوانات خانگی

سايت دامپزشکی

فهرست مطالب

دامپزشکی آنلاین، روشی نوین است تا بتواند به صاحبان حیوانات خانگی کمک کند. با استفاده از سایت دامپزشکی، صاحبان پت می توانند به راحتی مشکلات رفتاری و مربوط به سلامتی حیوان خانگی خودشان را در کمترین زمان و اسرع وقت برطرف کنند و برای کمک های اولیه به حیوانات آسیب دیده از دامپزشک مشاوره آنلاین بگیرند. قطعا هیچ فردی دلش نمی خواهد که حیوان خانگی اش بیمار باشد یا اینکه کسالتی داشته باشد چون همین ناراحتی ها بسیار نگران کننده است و استرس زیادی به همراه دارد. ازپزشک با ارائه خدمات دامپزشکی آنلاین به راحتی برای افراد امکان برقراری ارتباط آنلاین با دامپزشکان را فراهم کرده است.

دامپزشک، یک متخصص پزشکی است که از سلامت حیوانات محافظت می کند. به این صورت که دامپزشکان می توانند با توجه به مهارت و علمی که دارند بیماری های حیوانات اولیه را تشخیص داده و کنترل کنند. همچنین دامپزشکان این علم را دارند تا بتوانند حیوانات بیمار و آسیب دیده را درمان کنند. آنها به صاحبان حیوانات در مورد مراقبت صحیح از حیوانات خانگی و دام های خود توصیه های لازم را ارائه می دهند تا از این طریق شرایط را برای حیوانات و صاحبان آنها راحت بسازند. ما در این مطلب از مجله سلامتی به کمک های اولیه برای حیوانات خانگی در سایت دامپزشکی اشاره می کنیم تا در صورت مشاهده هر بیماری بتوانید از سایت دامپزشکی، مشاوره دریافت کنید. همراه ما باشید و به خواندن این مطلب از سری مقالات ادامه دهید.

 

 

کمک های اولیه به حیوانات آسیب دیده
کمک های اولیه به حیوانات آسیب دیده

 

کمک های اولیه به حیوانات آسیب دیده

آیا می دانید زمانی که حیوان خانگی شما دچار تشنج ، مسمومیت و یا تصادف شد چه باید بکنید؟  قطعا دانستن برخی از تکنیک ها برای کمک کردن به حیوانات  آسیب دیده می تواند به معنای تفاوت مرگ و زندگی آنها باشد. به همین دلیل ما در این مطلب از سری مقالات مجله سلامتی ازپزشک کمک به حیوانات آسیب دیده می پردازیم تا قبل از مراجعه به دامپزشک یا شکسته بند حیوانات از اقداماتی که می توانید برای پت خود انجام دهید آگاه باشید:

 

  1. مسمومیت. همانگونه که در یکی از مطالب سایت دامپزشکی به آن اشاره کردیم، مسمومیت ممکن است برای گربه و حتی سگ ها خطرناک باشد. اما در زمان مسمومیت آنها با ضد یخ، حشره کش ها، آسپرین، کشمش و آدامس های بدون قند وحشت نکنید. بسیاری از آنها پادزهر هم دارند. شما می توانید قبل از مراجعه به دامپزشک با او تماس بگیرید تا کمک های اولیه را برای پت خود انجام دهید.
  2. خفگی. اگر پت شما بیهوش شد، دهان او را باز کنید و سعی کنید با دست شیء موجب خفگی را از دهان خارج کنید. اگر پت شما هوشیار است، می توانید با فشار با دست روی قسمت پایینی دنده ها و کشش شکمی از پایین به بالا به خارج کردن جسمی که پت بلعیده کمک کنید. همچنین در این زمان می توانید او را به پهلو بخوابانید و دقیقا به پشت دنده‌ها و به طرف جلو فشار وارد کنید تا شیء از دهان آن خارج شود.
  3. تصادف. پت مبتلا به درد ناشی از تصادف معمولا به گاز گرفتن تمایل دارد؛ بنابراین سعی کنید شما را گاز نگیرد و سپس به آرامی زبان حیوان را به بیرون بکشید تا خونریزی یا ترشحات بزاق آن باعث خفگی حیوان دلبند شما نشود. پت را از جاده دور کنید و در حالی که او را به آرامی روی یک حوله یا پتو قرار داده اید، روی زمین بکشید. توجه کنید که نباید پت مصدوم را بلند کنید. باید سعی کنید تا بدن او را گرم نگه دارید. چنانچه به نظر می رسد استخوان شکسته ای در آن وجود دارد، تمام تلاش خود را بکنید تا زیاد او را جابجا نکنید. چرا که با جا به جای بیش از حد حیوان مظلوم بیشتر درد می کشد پس حسابی مراقب باشید.
  4. مرهم زبان سگ،استفاده از مرهم زبان می‌تواند در مراقبت و بهبود وضعیت زبان سگ موثر باشد. فرمولاسیون‌های خاص مرهم‌ها، بهبود التهابات، ترمیم بافت، و کنترل علائم ناشی از آسیب‌ها را ارتقاء می‌دهند. با انتخاب مرهم زبان مناسب و استفاده مداوم، می‌توان به سلامت و سرزندگی بهتر زبان سگ کمک کرد. همچنین، مشاوره با دامپزشک برای تشخیص صحیح و راهنمایی در مورد نحوه استفاده از مرهم زبان، اهمیت دارد.
  5. گرما زدگی. اگر پت شما لنگ می زند، تعادل ندارد، به سختی نفس میکشد و یا علائم دیگر گرمازدگی را نشان می دهد، سریعا او را به سایه منتقل کنید و یک پارچه خنک و مرطوب، دور گردن و سر او قرار دهید. همچنین می توانید قبل از مراجعه به دامپزشک، روی شکم پت خود را به آرامی با آب خنک مرطوب کنید. بسیار مهم است تا بدانید که تحت هیچ شرایطی نباید پت را خیلی سریع خنک نکنید زیرا می تواند برای او خطرناک باشد.
  6. تشنج. معمولاً در کمتر از ۳ دقیقه تشنج پت نازنین شما به خودی خود متوقف می شود. باید بدانید حین وقوع تشنج هر نوع وسایل متحرک خانه را از او دور کنید. همچنین در زمان تشنج دست یا صورت خود را در نزدیکی دهان پت قرار ندهید و زبان او را از دهانش بیرون نکشید. وقتی تشنج تمام شد، به سایت دامپزشکی مراجعه کنید و یا با یک دامپزشک تماس بگیرید.
  7. گازگرفتگی. اگر حیوان دیگری پت شما را گاز گرفت بلافاصله او را نزد دامپزشک ببرید. فشار دندان حیوانات دیگر ممکن است مقدار زیادی مو و گرد و خاک را به داخل زخم فرو کند که اگر به ‌موقع تمیز نشود، زخم عفونت کرده و موجب التهاب می شود. پس در این زمان سریعا به دامپزشک مراجعه کنید تا اقدامات لازم بر روی پت شما صورت بگیرد.

 

کمک های اولیه و سایت دامپزشکی
کمک های اولیه و سایت دامپزشکی

 

 

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه ازپزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره دامپزشکی می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از مشاوره رایگان استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

اقلام ضروری برای کمک های اولیه حیوانات خانگی

  • گاز استریل
  • بانداژ نچسب استریل
  • چسب بانداژ و پانسمان
  • پنبه های توپی
  • آب اکسیژنه یا سرم شستشو
  • اسپری و پماد آنتی بیوتیک زخم و مراقبت از پوست
  • دماسنج دیجیتال
  • شیر منگنزی
  • جعبه دارو و قرص
  • پماد آنتی بیوتیکی
  • موچین یا پنس
  • سرنگ
  • حوله
  • پوزه بند برای سگ

برای یادگیری کمک های اولیه به حیوانات آسیب دیده میتوانید از طریق سایت دامپزشکی به صورت آنلاین از دامپزشک خود مشاوره تصویری دریافت کنید.

 

 

تصویر دکتر امیر مدالی

امیر مدالی

دامپزشک

تصویر دکتر امیر طاهر شهری

امیر طاهر شهری

دامپزشک

تصویر دکتر فرزاد بهروزی نیا

فرزاد بهروزی نیا

دامپزشک

تصویر دکتر سالار حقیری

سالار حقیری

دامپزشک

تصویر دکتر علی نوحی

علی نوحی

دامپزشک

تصویر دکتر یاسین باقری

یاسین باقری

دامپزشک

تصویر دکتر عباس رضائی

عباس رضائی

دامپزشک

تصویر دکتر حبیب اله امیر احمدی

حبیب اله امیر احمدی

دامپزشک

تصویر دکتر منصور آدینه محمدی

منصور آدینه محمدی

دامپزشک

تصویر دکتر بهزاد ببری

بهزاد ببری

دامپزشک

تصویر دکتر شهریار اسدیان حاج آقایی

شهریار اسدیان حاج آقایی

دامپزشک

تصویر دکتر سید امیر فرخی فر

سید امیر فرخی فر

دامپزشک

تصویر دکتر حسن بهلولی

حسن بهلولی

دامپزشک

تصویر دکتر علیرضا آقاجانی

علیرضا آقاجانی

دامپزشک

تصویر دکتر فاطمه اعتمادی

فاطمه اعتمادی

دامپزشک

تصویر دکتر سروش رهبر نژاد

سروش رهبر نژاد

دامپزشک

تصویر دکتر support test

support test

دامپزشک

تصویر دکتر مجتبی سخایی

مجتبی سخایی

دامپزشک

تصویر دکتر محمد نوروزی

محمد نوروزی

دامپزشک

تصویر دکتر ابراهیم گلزار

ابراهیم گلزار

دامپزشک

سوالات متداول

منابع علمی این مطلب

3 پاسخ

  1. سلام من به سگ دارم دو روز استفراغ میکنه خون بالا میاره مثل اسید هیچ نمیخوره فقط یه استراحت میکنه بردمش پیش پزشک میگه بیماری پاورا چکا کنم حالش خوب شه لطفا بگیر

    1. سلام بر شما
      حتماً با دامپزشکان متخصص ما در اپلیکیشن ازپزشک بصورت آنلاین مشورت کنید احتیاجی به جابجایی حیوان خانگی تون نیست کاملاً آنلاین و از راه دور حتی بصورت تصویری و مشکل بزودی حل خواهد شد.

    2. سلام دوست عزیز
      پارواویروس باعث اسهال شدید ومقاوم‌به درمان به خصوص در حیوانات نوزاد میشه و درمان های حمایتی تارمانی که ایمنی نسبی مقابل ویروس ایجاد بشه خیلی حیاتی هستند. مهم‌ترین درمان حمایتی مایع درمانی هست چون بخاطر اسهال شدید و ‌‌مقاوم به درمان بیمار دچار شوک هیپوولومیک شده و در صورت عدم سرم تراپی به موقع پیشگویی بیماری امیدوار کننده نخواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید