داستینکس و تاخیر پریود

0

سلام من سابقه سقط جنین در 7 هفتگی داشتم 2 ماه بعد از سقط آزمایش خون دادم و پرولاکتینم 809 و بالا گزارش شده . پزشک خودم میگن تا پرولاکتین بالای دو برابر رنج نباشه نیازی به دارو نیست و میتونم اقدام کنم ولی برای اطمینان پیش پزشک دیگری رفتم بعد که خودم سوال کردم داستینکس نوشتن و گفتن دو هفته اول هفته ای یکی و سپس هفته ای نصف قرص استفاده کنم. با مصرف این قرص دو هفته قبل از پریود لکه بینیم شروع شده و سر موعد پریود نشدم و رابطه محافظت نشده نداشتم و همیشه پریودام منظم بوده به نظتون مصرف قرص رو قطع کنم دو تا کامل و یک نصفه خوردم؟

عرفان امانی وضعیت را به منتشر شده تغییر داد 28 آذر 1402
0

سلام خیر بهتره دوره درمانتون رو تکمیل کنید. حتما با پزشک معالجتون مشورت کنید.

ناشناس وضعیت را به منتشر شده تغییر داد 28 آذر 1402
شما در حال مشاهده 1 از 1 پاسخ هستید، برای مشاهده همه پاسخ ها اینجا را کلیک کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.