معده کجاست؟ معده درد شدید چرا ایجاد می شود؟ یکی از مهم ترین و شایع ترین علل احساس درد یا ناراحتی در قسمت بالایی شکم، معده درد می باشد. معده درد شدید ممکن است علل بسیار متنوعی داشته باشد. درد معده در برخی افراد خفیف، و در برخی نیز بسیار شدید و آزاردهنده می باشد. گاهی این درد به صورت مداوم و در بیشتر ساعات روز احساس می گردد، و گاهی نیز فقط در زمان های خاصی رخ می دهد و طی چند ساعت نیز برطرف می شود. مشاوره آنلاین با متخصص گوارش از تقش مفیدی در تشخیص علت درد معده، بررسی معده درد عصبی و درمان معده درد برخوردار می باشد.
به طور طبیعی معده در قسمت بالایی و چپ شکم واقع شده است. معده در قسمت بالایی خود با مری و در قسمت انتهایی خود نیز با روده کوچک مرتبط می باشد. در معده انواع مختلفی از آنزیم ها و اسید معده ترشح می گردد که در هضم و جذب غذا، پروتئین ها و چربی های آن موثر می باشند. معده درد شدید ممکن است به دنبال مصرف برخی از داروها، غذاها و یا علل جدی تر مانند زخم معده ایجاد گردد. بررسی علت درد معده و درمان معده درد توسط مشاوره آنلاین با متخصص گوارش از نقش مفیدی در افزایش کیفیت زندگی برخوردار می باشد.
بررسی علت درد معده توسط مشاوره آنلاین با متخصص گوارش
معده درد به علل مختلفی ممکن است ایجاد گردد. بررسی علت درد معده توسط مشاوره آنلاین متخصص گوارش، از نقش مفیدی در تشخیص علت درد معده و درمان معده درد شدید برخوردار می باشد. مهم ترین علل درد معده عبارتند از:
- زخم معده
- داروها: مانند ژلوفن، ناپروکسن، بروفن و مفنامیک اسید
- اختلالات اعصاب معده مانند دیابت طولانی مدت
- میکروب معده
- معده درد عصبی
- غذا خوردن سریع یا بیش از حد
- سیگار
- مصرف غذاهای تند، ترش و چرب
- مصرف بیش از حد الکل، کافئین، شکلات و نوشیدنی های گازدار
- برخی آنتی بیوتیک ها
- مصرف قرص آهن
- التهاب و ورم معده
- سرطان معده
- حاملگی
یکی از جذابیتهای اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات میتوانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کمتر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهرهمند شوید.
بررسی علائم درد معده توسط مشاوره آنلاین
شدت درد معده ممکن است از علائم خفیف و گذرا تا معده درد شدید و طولانی مدت، متغیر باشد. همچنین علل دیگری مانند سنگ کیسه صفرا، عفونت های ریه، زخم اثنی عشر و …. نیز ممکن است با علائمی مشابه معده درد تظاهر پیدا کنند. لذا بررسی علائم معده درد شدید توسط مشاوره آنلاین با متخصص گوارش، از نقش مهمی در تشخیص صحیح علت درد معده و درمان آن برخوردار می باشد. شایع ترین علائم معده درد عبارتند از:
- احساس سوزش در قفسه سینه و قسمت بالایی شکم
- آروغ زدن
- نفخ شکم
- احساس پری بلافاصله پس از خوردن کمی از غذا
- حالت تهوع
چنانچه علائم فوق با کاهش وزن ناخواسته بیش از 5 الی 10 درصد وزن بدن، استفراغ خونی، تب و یا درد شدید و مداوم همراه باشند، نیازمند مشاوره آنلاین اورژانسی با متخصص گوارش می باشد.
پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله زخم معده و مشاوره با دکتر آنلاین گوارش
توضیح معده درد عصبی از زبان متخصص گوارش
برخی از افراد در شرایط بحرانی و پراسترس به معده درد شدید مبتلا می گردند. معده درد عصبی ممکن است با علائم زیر توصیف گردد:
- احساس حرکت پروانه ها در شکم
- احساس منقبض شدن معده و کشیده شدن دیواره آن
- احساس گرفتگی عضلات شکم
- تهوع
- گرگرفتگی
- نفخ
- افزایش حرکات روده
معده درد عصبی به ندرت در موارد بسیار شدید ممکن است با اختلالات روده و حتی تکرر ادرار و یا بی اختیاری ادراری نیز همراه باشد. اگرچه که معده درد عصبی به طور شایعی در افراد گزارش می گردد، اما یک بیماری مجزا محسوب نمی شود و اغلب علامتی از اضطراب و استرس شدید می باشد. درمان معده درد عصبی توسط مشاوره آنلاین با متخصص گوارش از نقش مفیدی در بهبود علائم آن همراه می باشد.
مهدی مدرس
گوارش و کبد
سمیه متین
گوارش و کبد
نادیه بنی اسدی
گوارش و کبد
مهران اسماعیلی سود رجایی
گوارش و کبد
ژیلا حضرتی
گوارش و کبد
مجید طالبی انارکی
گوارش و کبد
علیرضا رحیمی
گوارش و کبد
هدی حمید
گوارش و کبد
سید محمود حسینیان
گوارش و کبد
غلامرضا رضامند
گوارش و کبد
درمان معده درد عصبی و درمان درد معده در شب توسط مشاوره آنلاین
گاهی معده درد به حدی شدید است که انسان را شب از خواب بیدار می کند. اصول کلی درمان درد معده در شب، درمان معده درد عصبی و سایر انواع معده درد، تقریبا یکسان می باشند. شایع ترین داروهای مورد استفاده برای درمان درد معده عبارتند از:
قرص معده درد
امروزه انواع مختلفی از قرص های معده درد برای کاهش ترشح اسید معده و کمک به درمان معده درد عصبی در داروخانه ها بدون نیاز به نسخه پزشک در دسترس می باشند. انتخاب قرص معده درد مناسب توسط مشاوره آنلاین با متخصص گوارش، از نقش مهمی در تسکین درد برخوردار می باشد. شایع ترین انواع قرص معده درد عبارتند از:
- امپرازول (Omeprazole)
- لانزوپرازول (Lansoprazole)
- پنتوپرازول (Pantoprazole)
- اس امپرازول (Esomeprazole)
- رابپرازول (Rabeprazole)
- فاموتیدین (Famotidine)
شربت معده
علاوه بر انواع مختلف قرص معده درد، گاهی نیز شربت معده طی مشاوره آنلاین با متخصص گوارش برای شما تجویز می گردد. شربت معده ممکن است به تنهایی یا همراه با قرص معده درد برای درمان معده درد عصبی یا رفلاکس اسید تجویز گردد. انواع شربت معده عبارتند از:
- شربت منیزیوم هیدروکساید یا شربت شیر منیزیوم
- شربت آلومینیوم ام جی اس
درمان میکروب معده
میکروب معده، بسیار شایع می باشد به طوری که تخمین زده شده است که حدود نیمی از مردم در سرتاسر دنیا به میکروب معده مبتلا می شوند. اما آیا مثبت شدن میکروب معده همیشه نیاز به درمان دارد؟ خیر! میکروب معده در شرایط خاصی به خصوص در افراد مبتلا به زخم معده یا سرطان معده که از معده درد شدید رنج می برند، توسط مشاوره آنلاین با متخصص گوارش درمان می گردد.
یکی از خدمات فوقالعاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری میباشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.
داروهای سرکوب کننده گیرنده های درد
گاهی طی مشاوره آنلاین با متخصص گوارش برای درمان معده درد بدون علت مشخص، از داروهای ضد افسرگی مانند آمی تریپتیلین و نورتریپتیلین با دوز کم برای سرکوب گیرنده های درد استفاده می گردد. پیش از شروع این داروها، بررسی عوارض جانبی آن ها باید به دقت صورت پذیرد.
درمان خانگی درد معده که به پشت میزند توسط مشاوره آنلاین
علاوه بر مصرف داروهای فوق برای درمان خانگی درد معده که به پشت میزند، رعایت برخی نکات تغذیه ای نیز از نقش به سزایی در کاهش حملات معده درد شدید برخوردار می باشند. مهم ترین نکات تغذیه ای در کاهش درد معده که طی مشاوره آنلاین با متخصص گوارش توصیه می گردند، عبارتند از:
- کاهش مصرف مواد غذایی پرچرب مانند گوشت قرمز، کره، غذاهای سرخ کردنی و پنیر
- تقسیم وعده های غذایی به دفعات کم و متعدد در طی روز
- اجتناب از مصرف غذاهایی که منجر به تشدید درد می گردند
- پرهیز از مصرف بیش از حد الکل، شکلات و کافئین
- پرهیز از مصرف داروهایی مانند بروفن، ژلوفن و ….
- کاهش وزن در صورت ابتلا به اضافه وزن
- پرهیز از مواد غذایی اسیدی مانند گوجه فرنگی و هندوانه
پیشنهاد مقاله: لیست پزشکان فوق تخصص گوارش تهران
مهدی مدرس
گوارش و کبد
سمیه متین
گوارش و کبد
نادیه بنی اسدی
گوارش و کبد
مهران اسماعیلی سود رجایی
گوارش و کبد
ژیلا حضرتی
گوارش و کبد
مجید طالبی انارکی
گوارش و کبد
علیرضا رحیمی
گوارش و کبد
هدی حمید
گوارش و کبد
سید محمود حسینیان
گوارش و کبد
غلامرضا رضامند
گوارش و کبد