بهترین قرص اعصاب و مشاوره خانواده آنلاین با روانپزشک

مشاوره خانواده آنلاین با روانپزشک

فهرست مطالب

مشاوره خانواده آنلاین و درمان مشکلات روانی: بیماری روانی که اختلالات سلامت روان نیز نامیده می شود، به طیف گسترده ای از شرایط سلامت روان اشاره دارد – اختلالاتی که بر خلق و خو، تفکر و رفتار شما تأثیر می گذارد. برخی از این بیماری ها نیاز به مصرف قرص اعصاب دارند و برخی دیگر خیر . نمونه هایی از بیماری های روانی عبارتند از افسردگی، اختلالات اضطرابی، اسکیزوفرنی، اختلالات خوردن و رفتارهای اعتیادآور.

 

شناخت علائم بیماری های روان با مشاوره خانواده آنلاین:

  • احساس غمگینی یا ناراحتی
  • تفکر آشفته یا کاهش توانایی تمرکز
  • ترس یا نگرانی بیش از حد، یا احساس گناه شدید
  • تغییرات خلقی شدید
  • کناره گیری از دوستان و فعالیت ها
  • خستگی قابل توجه، انرژی کم یا مشکلات خواب
  • جدا شدن از واقعیت (هذیان)، پارانویا یا توهم
  • ناتوانی در کنار آمدن با مشکلات یا استرس های روزانه
  • مشکل در درک و ارتباط با موقعیت ها و افراد
  • مشکلات مصرف الکل یا مواد مخدر
  • تغییرات عمده در عادات غذایی
  • میل جنسی تغییر می کند
  • خشم بیش از حد، خصومت یا خشونت
  • تفکر خودکشی

گاهی اوقات علائم یک اختلال سلامت روان به صورت مشکلات جسمی مانند درد معده، کمر درد، سردرد یا سایر دردهای غیر قابل توضیح ظاهر می شود.

در صورت مشاهده هر کدام از علائم فوق با مشاوره خانواده آنلاین تماس بگیرید.

مطالعه مقاله تفاوت مشاور حضوری و مشاور آنلاین خانواده چیست؟ پیشنهاد می شود.

 

بهترین قرص اعصاب و مشاوره خانواده آنلاین
بهترین قرص اعصاب و مشاوره خانواده آنلاین

 

عوارض

بیماری روانی عامل اصلی ناتوانی است. بیماری روانی درمان نشده می تواند باعث مشکلات شدید سلامت عاطفی، رفتاری و جسمی شود. عوارضی که گاهی با بیماری روانی مرتبط است عبارتند از:

  • ناراحتی و کاهش لذت از زندگی
  • درگیری های خانوادگی
  • مشکلات رابطه
  • ایزوله سازی اجتماعی
  • مشکلات تنباکو، الکل و سایر مواد مخدر
  • از دست دادن کار یا مدرسه یا سایر مشکلات مربوط به کار یا مدرسه
  • مشکلات حقوقی و مالی
  • فقر و بی خانمانی
  • خودآزاری و آسیب رساندن به دیگران، از جمله خودکشی یا قتل
  • سیستم ایمنی ضعیف شده، بنابراین بدن شما برای مقاومت در برابر عفونت ها مشکل دارد
  • بیماری قلبی و سایر شرایط پزشکی

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

درمان بیماری های اعصاب و روان از دید مشاوره خانواده آنلاین:

درمان شما بستگی به نوع بیماری روانی شما، شدت آن و بهترین نتیجه برای شما دارد. قرص اعصاب می تواند یکی از راه های درمان باشد اما در بسیاری از موارد، ترکیبی از درمان ها بهترین نتیجه را دارد. اگر یک بیماری روانی خفیف با علائم کاملاً کنترل شده دارید، درمان از طرف مشاوره خانواده شما ممکن است کافی باشد. با این حال، اغلب یک رویکرد تیمی برای اطمینان از برآورده شدن تمام نیازهای روانپزشکی، پزشکی و اجتماعی شما مناسب است. این امر به ویژه برای بیماری های روانی شدید مانند اسکیزوفرنی بسیار مهم است.

 

داروها و قرص اعصاب:

اگرچه قرص اعصاب و داروهای روانپزشکی بیماری روانی را درمان نمی کنند، اما اغلب می توانند علائم را به میزان قابل توجهی بهبود بخشند. داروهای روانپزشکی همچنین می توانند به موثرتر شدن درمان های دیگر مانند روان درمانی کمک کنند. بهترین قرص اعصاب و داروها برای شما به وضعیت خاص شما و نحوه پاسخ بدن شما به دارو بستگی دارد.

 

قرص اعصاب و برخی از رایج ترین کلاس های داروهای روانپزشکی تجویزی عبارتند از:

 

داروهای ضد افسردگی:

داروهای ضد افسردگی برای درمان افسردگی، اضطراب استفاده می شود. آنها می توانند به بهبود علائمی مانند غم و اندوه، ناامیدی، کمبود انرژی، مشکل در تمرکز و عدم علاقه به فعالیت ها کمک کنند. داروهای ضد افسردگی اعتیادآور نیستند و وابستگی ایجاد نمی کنند.

 

انواع داروهای ضد افسردگی:

مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs). ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی اغلب با تجویز SSRI شروع می کنند. این داروهای ضدافسردگی عموماً عوارض جانبی آزاردهنده کمتری ایجاد می‌کنند و در دوزهای درمانی بالاتر نسبت به سایر انواع ضدافسردگی کمتر مشکل ایجاد می‌کنند. SSRI ها شامل فلوکستین (پروزاک)، پاروکستین (پاکسیل، پکسوا)، سرترالین (زولوفت)، سیتالوپرام (سلکسا) و اسیتالوپرام (لکساپرو) هستند.

مهارکننده های بازجذب سروتونین و نوراپی نفرین (SNRIs). نمونه هایی از SNRI ها عبارتند از دولوکستین (Cymbalta، Drizalma Sprinkle)، ونلافاکسین (Effexor XR)، دسوونلافاکسین (Pristiq) و لوومیلناسیپران (Fetzima).

بوپروپیون یکی از معدود داروهای ضد افسردگی است که اغلب با عوارض جانبی جنسی  و کاهش میل جنسی همراه نیست.

داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای – مانند ایمی پرامین، نورتریپتیلین (پاملور)، آمی تریپتیلین، دوکسپین و دزیپرامین (Norpramin) – نسبت به داروهای ضد افسردگی جدیدتر عوارض جانبی بیشتری ایجاد می کنند. بنابراین داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای معمولاً تجویز نمی شوند مگر اینکه ابتدا داروهای ضد افسردگی دیگر را بدون بهبودی امتحان کرده باشید.

 

قرص اعصاب و مشاوره با روانپزشک
قرص اعصاب و مشاوره با روانپزشک

 

ضد اضطراب:

این داروها برای درمان اختلالات اضطرابی مانند اختلال اضطراب فراگیر یا اختلال هراس استفاده می شوند. آنها همچنین ممکن است به کاهش بیقراری و بی خوابی کمک کنند. داروهای ضد اضطراب طولانی مدت معمولاً داروهای ضد افسردگی هستند که برای اضطراب نیز مؤثر هستند. داروهای ضد اضطراب سریع الاثر به تسکین کوتاه مدت کمک می کنند، اما آنها همچنین پتانسیل ایجاد وابستگی را دارند، بنابراین در حالت ایده آل می توان از آنها کوتاه مدت استفاده کرد.

 

تثبیت کننده خلق و خو:

تثبیت کننده های خلقی بیشتر برای درمان اختلالات دوقطبی استفاده می شود که شامل دوره های متناوب شیدایی و افسردگی است. گاهی اوقات از تثبیت کننده های خلق و خوی همراه با داروهای ضد افسردگی برای درمان افسردگی استفاده می شود.

 

ضد روان پریشی:

داروهای ضد روان پریشی معمولاً برای درمان اختلالات روان پریشی مانند اسکیزوفرنی استفاده می شود. داروهای ضد روان پریشی نیز ممکن است برای درمان اختلالات دوقطبی یا با داروهای ضد افسردگی برای درمان افسردگی استفاده شوند.

 

روان درمانی با مشاوره خانواده آنلاین:

روان درمانی که گفتار درمانی نیز نامیده می شود، شامل صحبت در مورد وضعیت شما و مسائل مربوط به آن با یک متخصص سلامت روان است. در طول روان درمانی، شما در مورد وضعیت و حالات، احساسات، افکار و رفتار خود یاد می گیرید. با بینش و دانشی که به دست می آورید، می توانید مهارت های مقابله و مدیریت استرس را بیاموزید.

انواع مختلفی از روان درمانی وجود دارد که هر کدام رویکرد خاص خود را برای بهبود سلامت روانی شما دارند. روان درمانی اغلب می تواند با موفقیت در چند ماه تکمیل شود، اما در برخی موارد ممکن است به درمان طولانی مدت نیاز باشد. این می تواند به صورت تک به تک، در یک گروه یا با اعضای خانواده انجام شود.

 

تصویر دکتر عمید شمس اله

عمید شمس اله

روانپزشکی

تصویر دکتر جابر دریجانی

جابر دریجانی

روانپزشکی

تصویر دکتر غزاله روئیائی

غزاله روئیائی

روانپزشکی

تصویر دکتر الهام جندقی میبدی

الهام جندقی میبدی

روانپزشکی

تصویر دکتر حمید رضا صالحیان

حمید رضا صالحیان

روانپزشکی

تصویر دکتر مجتبی سخاوت

مجتبی سخاوت

روانپزشکی

تصویر دکتر کامران اسمعیلی درجانی

کامران اسمعیلی درجانی

روانپزشکی

تصویر دکتر می گل تقی بیگی

می گل تقی بیگی

روانپزشکی

تصویر دکتر حمید دانائی

حمید دانائی

روانپزشکی

تصویر دکتر فاطمه نیکخواه

فاطمه نیکخواه

روانپزشکی

تصویر دکتر احمد طایفی

احمد طایفی

روانپزشکی

تصویر دکتر بهاره رضایی

بهاره رضایی

روانپزشکی

تصویر دکتر آزاده رهاوی

آزاده رهاوی

روانپزشکی

تصویر دکتر مهدی پورنامداری

مهدی پورنامداری

روانپزشکی

تصویر دکتر لیلا طهماسبی

لیلا طهماسبی

روانپزشکی

تصویر دکتر زهرا زارع

زهرا زارع

روانپزشکی

تصویر دکتر پیمان حمزه ‌نژاد

پیمان حمزه ‌نژاد

روانپزشکی

تصویر دکتر کورش هرمزی

کورش هرمزی

روانپزشکی

تصویر دکتر کامبیز زنگنه

کامبیز زنگنه

روانپزشکی

تصویر دکتر سید مجید علوی کاخکی

سید مجید علوی کاخکی

روانپزشکی

 

درمان های تحریک مغز

گاهی اوقات از درمان های تحریک مغز برای افسردگی و سایر اختلالات سلامت روان استفاده می شود. آنها معمولاً برای موقعیت‌هایی که داروها و روان‌درمانی مؤثر نبوده‌اند، در نظر گرفته می‌شوند. آنها شامل درمان الکتروشوک، تحریک مغناطیسی جمجمه ای مکرر، تحریک عمقی مغز و تحریک عصب واگ هستند.

مطمئن شوید که تمام خطرات و مزایای هر درمان توصیه شده را درک کرده اید.

 

برنامه های درمانی بیمارستانی و مسکونی و مشاوره خانواده آنلاین

گاهی اوقات بیماری روانی آنقدر شدید می شود که نیاز به مراقبت در بیمارستان روانی دارید. این معمولا زمانی توصیه می شود که نمی توانید به درستی از خود مراقبت کنید یا زمانی که در خطر فوری آسیب رساندن به خود یا شخص دیگری هستید.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

درمان سوء مصرف مواد

مشکلات مربوط به مصرف مواد معمولاً همراه با بیماری روانی رخ می دهد. اغلب با درمان تداخل می کند و بیماری روانی را بدتر می کند. اگر نمی توانید به تنهایی مصرف مواد مخدر یا الکل را متوقف کنید، نیاز به درمان دارید. در مورد گزینه های درمانی با پزشک خود صحبت کنید.

 

شیوه زندگی و درمان های خانگی

در بیشتر موارد، اگر بخواهید به تنهایی و بدون مراقبت حرفه ای آن را درمان کنید، یک بیماری روانی بهتر نمی شود. اما شما می توانید برخی کارها را برای خود انجام دهید که بر اساس برنامه درمانی شما خواهد بود:

به برنامه درمانی خود پایبند باشید. از جلسات درمانی غافل نشوید. حتی اگر احساس بهتری دارید، داروهای خود را نادیده نگیرید. اگر متوقف شوید، علائم ممکن است عود کنند. و اگر دارو را خیلی ناگهانی قطع کنید، ممکن است علائمی شبیه ترک داشته باشید. اگر عوارض جانبی آزاردهنده دارویی یا سایر مشکلات درمان دارید، قبل از ایجاد تغییرات با پزشک خود صحبت کنید.

 

مصرف الکل:

از مصرف الکل و مواد مخدر خودداری کنید. استفاده از الکل یا داروهای تفریحی می تواند درمان یک بیماری روانی را دشوار کند. اگر معتاد هستید، ترک می تواند یک چالش واقعی باشد. اگر به تنهایی نمی توانید آن را ترک کنید، به پزشک خود مراجعه کنید یا یک گروه حمایتی برای کمک به شما پیدا کنید.

فعال بمانید. ورزش می تواند به شما در مدیریت علائم افسردگی، استرس و اضطراب کمک کند. فعالیت بدنی همچنین می تواند با اثرات برخی از داروهای روانپزشکی که ممکن است باعث افزایش وزن شوند، مقابله کند. پیاده روی، شنا، باغبانی یا هر نوع فعالیت بدنی که از آن لذت می برید را در نظر بگیرید. حتی فعالیت بدنی سبک نیز می تواند تفاوت ایجاد کند.

انتخاب های سالمی داشته باشید. حفظ یک برنامه منظم که شامل خواب کافی، تغذیه سالم و فعالیت بدنی منظم باشد برای سلامت روان شما مهم است.

وقتی علائم شما شدید است، تصمیمات مهمی نگیرید. هنگامی که در عمق علائم بیماری روانی هستید از تصمیم گیری خودداری کنید، زیرا ممکن است به وضوح فکر نکنید.

 

الویت بندی:

اولویت ها را تعیین کنید. ممکن است با مدیریت زمان و انرژی، تأثیر بیماری روانی خود را کاهش دهید. در صورت لزوم تعهدات را کاهش دهید و اهداف معقولی را تعیین کنید. به خودتان اجازه دهید در صورت بدتر شدن علائم کمتر عمل کنید. ممکن است برای شما مفید باشد که فهرستی از کارهای روزانه تهیه کنید یا از یک برنامه ریز برای ساختاردهی زمان و سازماندهی خود استفاده کنید.

یاد بگیرید که نگرش مثبت داشته باشید. تمرکز بر روی چیزهای مثبت زندگی می تواند زندگی شما را بهتر کند و حتی ممکن است سلامت شما را بهبود بخشد. سعی کنید تغییرات را در صورت وقوع بپذیرید و مشکلات را در چشم انداز خود نگه دارید. تکنیک های مدیریت استرس، از جمله روش های آرام سازی، ممکن است کمک کند.

 

قرص اعصاب و درمان خانگی بیماری های اعصاب
قرص اعصاب و درمان خانگی بیماری های اعصاب

 

مقابله و حمایت

مقابله با یک بیماری روانی چالش برانگیز است. با مشاوره خانواده آنلاین خود در مورد بهبود مهارت های مقابله ای خود صحبت کنید و این نکات را در نظر بگیرید:

با بیماری روانی خود آشنا شوید. پزشک یا مشاوره خانواده آنلاین شما می‌تواند اطلاعاتی در اختیار شما بگذارد یا کلاس‌ها، کتاب‌ها یا وب‌سایت‌ها را توصیه کند

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله اسکیزوفرنی پارانوئید چیست؟

 

تصویر دکتر عمید شمس اله

عمید شمس اله

روانپزشکی

تصویر دکتر جابر دریجانی

جابر دریجانی

روانپزشکی

تصویر دکتر غزاله روئیائی

غزاله روئیائی

روانپزشکی

تصویر دکتر الهام جندقی میبدی

الهام جندقی میبدی

روانپزشکی

تصویر دکتر حمید رضا صالحیان

حمید رضا صالحیان

روانپزشکی

تصویر دکتر مجتبی سخاوت

مجتبی سخاوت

روانپزشکی

تصویر دکتر کامران اسمعیلی درجانی

کامران اسمعیلی درجانی

روانپزشکی

تصویر دکتر می گل تقی بیگی

می گل تقی بیگی

روانپزشکی

تصویر دکتر حمید دانائی

حمید دانائی

روانپزشکی

تصویر دکتر فاطمه نیکخواه

فاطمه نیکخواه

روانپزشکی

تصویر دکتر احمد طایفی

احمد طایفی

روانپزشکی

تصویر دکتر بهاره رضایی

بهاره رضایی

روانپزشکی

تصویر دکتر آزاده رهاوی

آزاده رهاوی

روانپزشکی

تصویر دکتر مهدی پورنامداری

مهدی پورنامداری

روانپزشکی

تصویر دکتر لیلا طهماسبی

لیلا طهماسبی

روانپزشکی

تصویر دکتر زهرا زارع

زهرا زارع

روانپزشکی

تصویر دکتر پیمان حمزه ‌نژاد

پیمان حمزه ‌نژاد

روانپزشکی

تصویر دکتر کورش هرمزی

کورش هرمزی

روانپزشکی

تصویر دکتر کامبیز زنگنه

کامبیز زنگنه

روانپزشکی

تصویر دکتر سید مجید علوی کاخکی

سید مجید علوی کاخکی

روانپزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید