سگ ها بهترین دوستان ما هستند و در وفاداری حرف اول را می زنند. این فرشته های بدون بال روی زمین، زندگی را برای انسان ها شیرین تر کرده و عشق و محبت را زنده نگه داشته اند. کوچکترین نگرانی در رابطه با این موجودات شیرین باعث نگرانی در افراد شده و به دنبال راه های درمان هستند. یکی از نگرانی ها می تواند در رابطه با پارس نکردن سگ باشد. علت پارس نکردن سگ و یا چرا سگم پارس نمیکنه و درمان آن با دکتر دامپزشک می تواند نگرانی را برطرف سازد. به همین دلیل ما در این مطلب از سری مقالات ازپزشک به درمان بیماری ها با دکتر دامپزشک ، شایعترین علل پارس نکردن سگ خانگی و رفع مشکل پارس نکردن سگ اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید.
علت پارس نکردن سگ
شاید پارس نکردن سگ خصوصا از نظر افرادی که در آپارتمان زندگی می کنند چیز خوبی به نظر برسد اما وقتی این زبان بسته ها أصلا پارس نکنند موضوع نگران کننده است و نیاز به دکتر دامپزشک دارد. دلایل متعددی از علت پارس نکردن سگ هستند که اصلی ترین دلیل آن داشتن شخصیتی ترسو بوده واین فرشته به زمان نیاز دارد . به این صورت که باید در ابتدا حیوان خانگی شما با محیط جدید خود سازگار شود و ترس را کنار بگذارد. سگ ها به دلایل مختلف پارس می کنند. علاوه بر هشدار به مزاحمان، برای دوری کردن یا هشدار دادن به شما در مورد یک تهدید بالقوه، ممکن است سگ به دلیل ناامیدی یا بی حوصلگی یا جلب توجه شما پارس کند. سگ ها همچنین گاهی برای ابراز احساساتی مانند ترس، خشم یا هیجان پارس می کنند. تقریباً به همان اندازه، چندین دلیل پارس نکردن سگ هم وجود دارد که در ادامه عنوان میکنیم. در هر حال می توانید از دکتر دامپزشک کمک بگیرید.
نژاد سگ هایی که پارس نمی کنند!
برخی از نژادها، مانند باسنجی، دارای خلق و خوی آرام بوده و برای پارس کردن مناسب نیستند. این ممکن است به این معنی باشد که آنها هرگز پارس نمیکنند یا به روشهای دیگری مانند زوزه کشیدن یا ناله کردن احساس خودشان را ابراز می کنند. اما در یک مفهوم کلی، این سگ ها به سادگی پارس نمی کنند. برخی از نژادها در مورد پارس کردن خجالتی تر از بقیه هستن مانند:
- سنت برنارد
- ویپت
- چوپان استرالیایی
- آکیتا
- باسنجی
- بولداگ
- تازی
- پاپیلون
یکی از جذابیتهای اپلیکیشن ازپزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره دامپزشکی را داشته، و با استفاده از این خدمات میتوانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کمتر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره رایگان دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهرهمند شوید.
شایعترین علل پارس نکردن سگ خانگی
گاهی اوقات ممکن است بی سروصدا بودن سگ خانگی شما خوشایند به نظر برسد، با این حال باید مطمئن شوید که سکوت پارس نکردن سگ شما، ناشی از یک بیماری پزشکی نباشد. ممکن است که سگ پارس کند ولی صدایی از خود بروز ندهد که در این زمان به دکتر دامپزشک نیاز است. علاوه براین شاید سگ تمایلی به پارس کردن نداشته باشد. چند علت وجود دارند که میتوانند باعث پارس نکردن سگ خانگی شوند مانند:
- نژاد
- شخصیت
- وضعیت سلامتی
- استفاده بیش از حد از تارهای صوتی
جدا از نژاد و شخصیت وضعیت سلامتی بسیار مهم است. برخی از مشکلات مرتبط با سلامتی میتوانند باعث شوند که سگ خانگی شما پارس نکند. از جمله این موارد می توان به فلج حنجره، عفونت و تومور اشاره کرد. در اثر فلج حنجره، ساختار حنجره سگ خانگی شما تغییر پیدا میکند یا عملکرد آن مختل می شود. به علت ابتلا به فلج حنجره، ماهیچه های حنجره ضعیف یا فلج می شوند و غضروفی که ماهیچهها را حمایت میکند، به داخل فرو میرود. علاوه براین ممکن است که حنجره یا نای سگ خانگی شما به تومور مبتلا شود. یکی از این تومورها، کندروسارکوم نام دارد که یک سرطان بدخیم با رشد کند است. این تومور میتواند مانع از توانایی سگ خانگی برای تنفس و مصرف غذا شود. علاوه براین تومور بر صدای سگ خانگی نیز تأثیر میگذارد.
رفع مشکل پارس نکردن سگ
چنانچه متوجه پارس نکردن سگ خود شدید از دکتر ویزیت بگیرید و چند نکته در نظر داشته باشید. اول از همه اینکه باید فکر کنید که آیا سگ خانگی شما تا به حال زیاد پارس کرده است یا خیر. شاید اصلا سگ خانگی شما به خاطر نژاد و شخصیت خود زیاد پارس نمیکند. همچنین به چند روز گذشته و اینکه آیا سگ خانگی شما بیشتر از حد معمول پارس کرده است یا خیر، فکر کنید. در صورتی که سگ خانگی شما در چند روز گذشته بیش از حد پارس می کرد، شاید به التهاب حنجره مبتلا شده است. اگر سگ شما به طور معمول پارس میکند، اما در روزهای اخیر اصلا پارس نکرده است یا پارس این موجودات دوست داشتنی عجیب به نظر میرسد، بهتر است که هر چه سریعتر از دکتر کمک بگیرید. برای این کار می توانید ابتدا اپلیکیشن ازپزشک را نصب کنید و در خانه از دکتر مشاوره بگیرید.
اگر به دارو برای پارس نکردن سگ نیاز است سگ خود را به دکتر دامپزشک ببرید. در کلینیک، یک معاینه فیزیکی کامل از سگ خانگی شما انجام میشود و پزشک از شما درباره علائم سگتان سوالاتی می پرسد. همچنین زمانی را که برای اولین بار متوجه بروز علائم شدید، باید به پزشک اطلاع دهید. باید بگویید که آیا سگ شما در روزهای اخیر دچار آسیب فیزیکی شده است یا خیر. همچنین دکتر باید درباره ابتلا حیوان خانگی شما به سایر بیماریها اطلاع داشته باشد. در طول معاینه فیزیکی، پزشک با معاینه گلوی سگ، هر گونه ناهنجاری فیزیکی را تشخیص میدهد. علاوه براین ممکن است دکتر دامپزشک یک آزمایش شمارش کامل خون تجویز کند. در آزمایش علاوه براین بررسی میزان گلبولهای سفید و گلبولهای قرمز خون، میتوان میزان هورمونهایی مانند هورمون تیروئید را نیز کنترل کرد. همچنین ممکن است برای اندازه گیری سطح کلسیم و فسفات سگ شما، به کمک آزمایش ادرار اقدام کرد.
امیر طاهر شهری
دامپزشک
فرزاد بهروزی نیا
دامپزشک
امیر مدالی
دامپزشک
علی نوحی
دامپزشک
یاسین باقری
دامپزشک
عباس رضائی
دامپزشک
حبیب اله امیر احمدی
دامپزشک
منصور آدینه محمدی
دامپزشک
بهزاد ببری
دامپزشک
سالار حقیری
دامپزشک
شهریار اسدیان حاج آقایی
دامپزشک
سید امیر فرخی فر
دامپزشک
حسن بهلولی
دامپزشک
علیرضا آقاجانی
دامپزشک
فاطمه اعتمادی
دامپزشک
سروش رهبر نژاد
دامپزشک
support test
دامپزشک
مجتبی سخایی
دامپزشک
محمد نوروزی
دامپزشک
ابراهیم گلزار
دامپزشک