توقف قاعدگی با قرص های ضد بارداری بی خطر در نظر گرفته می شود. شما می توانید انتخاب کنید که پریود نباشید یا مقدار پریود کاهش یافته داشته باشید. استفاده از روش های پیشگیری از بارداری برای متوقف کردن پریودها یک چیز بسیار رایج است. دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است بخواهید پریود خود را عقب بندازید. ممکن است هر ماه دچار دردهای قاعدگی شدید یا احساس خستگی و تحریک پذیری کنید. دلیل هرچه که باشد، بدانید که همه گزینه های کنترل بارداری به یک اندازه در پیشگیری از پریود موثر نیستند.
جلوگیری از پریودی
قرص های ضدبارداری ترکیبی یا قرص ال دی اغلب رایج ترین راه برای توقف پریود هستند. به این دلیل که برنامهای که برای مصرف آنها استفاده میکنید میتواند منجر به پریودهای کمتر یا عدم پریود شود. به عنوان مثال، ممکن است به طور مداوم هر روز یک قرص حاوی استروژن و پروژسترون مصرف کنید
پیشنهاد مقاله: عقب انداختن پریود .روش های طبیعی و پزشکی با ویزیت تصویری دکتر زنان
قرص ضد بارداری چگونه کار می کند؟
بستههای ترکیبی قرصهای ضدبارداری و جلوگیری از بارداری معمولاً دارای ۲۱ قرص فعال و ۷ قرص دارونما هستند. این بدان معناست که شما به مدت 3 هفته از قرص های حاوی هورمون و در هفته آخر هر ماه از قرص های دارونما استفاده خواهید کرد. آن هفته آخر زمانی است که شما به طور سنتی خونریزی قطع مصرف دارید. اما اگر به طور مداوم قرص های حاوی هورمون یا فعال را مصرف کنید، قسمت خونریزی را نخواهید داشت. چرا؟ زیرا افت هورمون ها بدن را تحریک می کند تا خون و مخاط را از پوشش داخلی رحم آزاد کند. این شبیه به یک دوره معمولی است، با این تفاوت که پوشش رحم هر ماه ضخیم نمی شود.

جلوگیری از بارداری
اگر هیچ تغییری در سطح هورمون ها وجود نداشته باشد، تحقیقات سال 2008 نشان می دهد که بدن به همان شکلی که هست ادامه خواهد داد. با این حال، لکه بینی، یا خونریزی خفیف، همچنان می تواند در برخی افراد رخ دهد. در حالی که می توانید یک برنامه طولانی مدت یا مداوم را با هر قرص ترکیبی انتخاب کنید، برخی از قرص ها نیز گزینه های دارونما ندارند. آیا قطع قاعدگی طبیعی است؟ در واقع دلیل بیولوژیکی برای پریود شدن وجود ندارد. قاعدگی طبیعی است و می تواند نشانگر سلامت کلی باشد. اما توقف آن نباید به عنوان یک کار غیر طبیعی تلقی شود.
چرا بخواهیم پریود نشویم؟
- گرفتگی دردناک
- خونریزی شدید قاعدگی
- آندومتریوز
- تومورهای فیبروم
- نوسانات خلقی
- سردردهای میگرنی قاعدگی
- اختلالات خونریزی مانند بیماری فون ویلبراند یا هموفیلی
- سفر پیش رو و …
همه این ها می تواند دلیلی برای عقب انداختن پریودی یا قطع کامل پریود باشد
یکی از جذابیتهای اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات میتوانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کمتر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهرهمند شوید.
آیا قطع قاعدگی با قرص پیشگیری از بارداری یا قرص ال دی بی خطر است؟
یک بررسی تحقیقی در سال 2014 نشان داد که توقف پریود با قرص کنترل بارداری بی خطر است. هیچ مطالعه ای اثرات نامطلوب استفاده از یک برنامه طولانی مدت یا مداوم کنترل بارداری را پیدا نکرده است. در واقع، برخی از پزشکان می گویند که اگر بخواهید می توانید قاعدگی خود را برای مدت طولانی سرکوب کنید. با این حال، هیچ مطالعه طولانی مدت در این مورد وجود ندارد. و Planned Parenthood اضافه می کند که قرص های ترکیبی می توانند با کمی افزایش خطر مواردی مانند سکته مغزی، لخته شدن خون و تومورهای کبدی همراه باشند. البته، اگر پریود نباشید، تشخیص بارداری نیز ممکن است دشوارتر باشد.
جایگزین هایی که باید در نظر گرفته شوند. گزینه های دیگری نیز برای کاهش تعداد پریودهای شما وجود دارد. می توانید مقداری را امتحان کنید تا پریودهای خود را به طور کامل متوقف کنید.
در حالی که مصرف قرص ال دی طولانی مدت یا مداوم تقریباً با ضمانت پریود را متوقف می کنند، برخی از روشهای کنترل بارداری زیر ممکن است نتوانند پریود را متوقف کنند :
- دستگاه هورمونی داخل رحمی (IUD)
- ایمپلنت پیشگیری از بارداری
- حلقه واژینال
- پچ ضد بارداری
جلوگیری از بارداری
با توجه به شبکه ملی بهداشت زنان، توقف قاعدگی با قرص های ضدبارداری و جلوگیری از بارداری کاملاً بیخطر است و معمولاً تمایل به انجام این کار وجود دارد ولی ممکن است باعث عقب انداختن پریودی شود. شما می توانید انتخاب کنید که هرگز پریود نشوید. فقط به یاد داشته باشید که با یک متخصص مراقبت های بهداشتی یا پزشک در مورد بهترین گزینه برای شما صحبت کنید.

عقب انداختن پریودی
مزایا و معایب پریود نشدن
نکات مثبت بالقوه زیادی برای پریود شدن شما وجود دارد، اما برخی از جنبه های منفی نیز وجود دارد.
مزایا:
به گفته بوستیلو، تخمک گذاری منظم و قاعدگی می تواند خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آندومتریوز و سرطان تخمدان را افزایش دهد.
معایب:
خونریزی ناگهانی می تواند به طور تصادفی رخ دهد. با این حال، معمولاً فقط در چند ماه اول شروع یک رژیم کنترل بارداری بدون پریود اتفاق میافتد.
برای پریود شدن با قرص های ضد بارداری چه باید کرد؟
دو راه اصلی برای پریود شدن با قرص های ضد بارداری وجود دارد. مصرف قرص ال دی یا قرص های فعال.
اگر از یک بسته قرص ترکیبی استفاده می کنید، فقط باید قرص های فعال را بدون وقفه مصرف کنید. باید با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید تا به شما نشان دهند کدام قرص ها فعال هستند و کدام قرص های دارونما. اگر قرص های فعال را به طور مداوم مصرف کنید، تا زمانی که آنها را قطع نکنید، پریود نمی شوید. اگر مصرف قرصهای فعال را متوقف کنید، ممکن است خونریزی را تجربه کنید که شبیه به قاعدگی شماست. دابنی توصیه می کند که اجازه دهید هر سه تا چهار ماه یک بار این اتفاق بیفتد.
دابنی میگوید برخی از قرصهای ضدبارداری نسبت به سایرین خطر خونریزی غیرطبیعی بیشتری دارند. اگر می خواهید پریود خود را شروع کنید، باید با پزشک خود مشورت کنید. آنها ممکن است توصیه کنند که نوع قرص مصرفی خود را تغییر دهید. شما نباید بیش از 7 روز از کنترل بارداری خارج شوید، در غیر این صورت کارایی پیشگیری از بارداری را از دست خواهید داد.
پیشنهاد ویژه: کاهش درد پریود | کاهش درد پریود در روز اول و تسکین درد قاعدگی
مصرف قرص های طولانی مدت یا رژیم مداوم
قرص های طولانی مدت یا رژیم مستمر برای پریود یا حذف قاعدگی طراحی شده اند. قرص های زیر ترکیبی از داروهای لوونورژسترل و اتینیل استرادیول هستند:
Seasonale، Jolessa و Quasense دارای 12 هفته قرص فعال و یک هفته قرص های غیر فعال هستند. اینها طوری طراحی شده اند که هر سه ماه یک بار پریود شوند.

مهری رشیدی
زنان و زایمان

ریحانه صاحب کشاف
زنان و زایمان

انسیه همتی
زنان و زایمان

سوسن رضایی
زنان و زایمان

فرزانه حسنی
زنان و زایمان

نادره معصومی کاشانی
زنان و زایمان

نیر صادقی
زنان و زایمان

سیده طاهره قاضی میر سعید
زنان و زایمان

راحله رضائی آشتیانی
زنان و زایمان

کبری آقاسفید
زنان و زایمان

فرحناز امینی
زنان و زایمان

بهناز قاضی سعیدی
زنان و زایمان

نازنین یوسفی
زنان و زایمان

مهری آذرفخرائی
زنان و زایمان

بهاره مرادیان
زنان و زایمان

دیانا حسینی فرح ابادی
زنان و زایمان

زهرا صالحی
زنان و زایمان

سمانه جلالی
زنان و زایمان

سعیده شمس
زنان و زایمان