ویزیت متخصص ریه در منزل برای درمان آمبولی ریه

ویزیت متخصص ریه در منزل

فهرست مطالب

ریه ‌ها ، قسمتی از دستگاه تنفسی هستند که در جهت تامین اکسیژن و دفع کربن دی اکسید بافت های مختلف بدن فعالیت می‌ کنند. به همین دلیل بیماری ‌های مربوط به ریه می‌توانند در نتیجه آسیب به پرده جنب، حفره پلورال و اعصاب تنفسی در افراد ایجاد شوند. بیماری‌ های ریه عموما به دو دسته محدود کننده و انسدادی تقسیم می‌ شوند که بیماری ‌های محدود کننده ریه در ارتباط با کاهش ظرفیت ریه‌ ها بوده  و باعث کاهش حجم ریه ‌ها می‌گردند. به گرفتگی رگ آئورت ورودی به ریه توسط مواد منتقل شده از نواحی دیگر توسط جریان خون، آمبولی ریه گفته می شود. این بیماری درصد مرگ و میر بالایی دارد و حدود 30 درصد مبتلایان جان خود را از دست می دهند. ما در این مطلب ازپزشک به اینکه آمبولی ریه چیست ، علائم آمبولی ریه و ویزیت متخصص ریه در منزل اشاره خواهیم کرد. برای داشتن ویزیت متخصص ریه در منزل برای درمان مشکلات تنفسی به اپلیکیشن ازپزشک و یا وب سایت ازپزشک مراجعه کنید و از بهترین کادر درمان، ویزیت متخصص ریه در منزل بگیرید.

 

آمبولی ریه چیست؟

آمبولی ریه به انسداد یک و یا چند سرخرگ که موجب رسیدن خون به ریه ها هستند، گفته می شود. گاهی اوقات ممکن است علت این انسداد وجود غده، حباب های هوا و یا چربی در قسمت های دیگر بدن باشد. در صورت ایجاد و یا گیرافتادن لخته خون در سرخرگ، گرفتگی ریه صورت میگیرد و مانع از رسیدن خون و اکسیژن به سایر اندام ها می شود که این مشکل موجب آسیب دیدن بافت ریه و مرگ سلولی و اندامی می شود. همچنین وجود شریان های گرفته، تنگی نفس و مشک در تنفس را به همراه دارد و در نهایت موجب مرگ فرد می شود.

 

آمبولی ریه چیست
آمبولی ریه چیست

 

علائم آمبولی ریه

به سوال آمبولی ریه چیست پاسخ دادیم. به همین دلیل بسیار مهم است بدانید لخته شدن خون ریه نشانه های واضح و دردناکی دارد و باید به سرعت درمان آن آغاز شود. با این حال از علائم آمبولی ریه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تنگی نفس
  2. احساس درد شدید
  3. سرفه
  4. دیدن خون در حین سرفه کردن
  5. ضربان قلب بالا و شدید

حال که متوجه شدید آمبولی ریه چیست و با علائم آن آشنا شدید، در صورت مشاهده هر کدام از علائم آمبولی ریه باید سریعا ازپزشک، ویزیت متخصص ریه در منزل بگیرید و مشکلاتتان را با متخصصان در میان بگذارید. با مشاهده علائم، سریع با اورژانس بیمارستان تماس بگیرید و درخواست آمبولانس کنید. به همین خاطر انجام آزمایشات و مراجعه سریع به پزشک از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است تا بتواند از مرگ بیمار پیشگیری کند.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

درمان آمبولی ریه

یکی از خطرناک ترین نوع لخته خون، لخته خون در رگ های عمیق پا یا ترومبوز وریدی عمقی (DVT) است. لخته خون در رگ های عمیق میتواند موجب ورم، درد، گرما و قرمزی در ناحیه درگیر شود. لخته خون در رگ های نزدیک سطح پا، یکی از دردناک ترین نوع لخته خون است که میتواند موجب قرمزی و عفونت در ناحیه درگیر شود. این رخداد یکی از رایج ترین نوع لخته خون در رگ های زیر زانو محسوب می شود. هر چه سریعتر اقدام کنید و ویزیت متخصص ریه در منزل داشته باشید، درمان آمبولی ریه برای شما راحت تر می شود. چرا که پزشک با انجام آزمایشاتی میتواند تشخیص دهد که آیا در بدن شما لخته خونی وجود دارد یا خیر.

 

علائم آمبولی ریه
علائم آمبولی ریه

 

بیشتر بخوانید : تشخیص انواع بیماری های ریوی با پزشک متخصص ریه

 

روش های درمان آمبولی ریه چیست؟

لخته های خون در ریه با استفاده از داروهای ضدانعقاد از بین می رود. در حالی که بعضی از دارو ها به صورت قرص و یا کپسول مورد استفاده قرار می گیرند، بعضی از آنها مستقیم به رگ تزریق میشوند. داروهای ضد انعقاد، رقیق کننده خون  و داروهای ضد لخته شدن خون هستند. گاهی افراد با استفاده از داروی ضد لخته تحت درمان قرار میگیرند که باید یک دوره ۳ ماهه را پشت سر بگذارند. بیشتر افرادی که برای لخته شدن خون در ریه تحت درمان قرار می گیرند ، ابتدا در بیمارستان بستری می شوند. پس از مرخص شدن از بیمارستان، معمولا بیمار جهت جلوگیری از ایجاد مجدد لخته خون در آینده تحت درمان دارویی قرار می گیرد. بعد از ترخیص بهتر است که بیمار هر چند وقت یکبار ویزیت متخصص ریه در منزل داشته باشد تا پزشک بتواند از وضعیت آن مطلع شود.
برخی از داروها که ضد لخته هستند شامل موارد زیر می شوند:

  • وارفارین
  • ریواروکسان
  • آپیکسبان
  • ادوکسبان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید