بیماری گیلن باره و کرونا

فهرست مطالب

درباره بیماری گیلن باره و کرونا بیشتر بدانید:
کرونا یک بیماری کاملا عفونی است و علائمی چون مانند سرفه خشک و مکرر، بدن درد، عطسه، مشکلات گوارشی. از دست دادن حس بویایی و چشایی، تب شدید و … را به همراه دارد. اما این بیماری جدا از علائم سندرم گیلن باره که شاید نادر باشد را به همراه دارد.

ما در این مطلب از مجله سلامتی ازپزشک به بیماری گیلن باره و کرونا اشاره خواهیم کرد. با این حال پیشنهاد می کنیم در صورت نیاز به مشاوره پزشکی آنلاین هم اپلیکیشن بیمار ازپزشک را بر روی گوشی همراه خود نصب کنید و در هر زمان و مکان ، بدون اتلاف وقت از بهترین متخصصان آنلاین تیم در هر زمینه پزشکی ، مشاوره آنلاین پزشکی بگیرید .

شما با نصب اپلیکیشن بیمار ازپزشک بر روی گوشی همراه خود و بدون نیاز به مراجعه حضوری به مطب و یا کلینیک و مراکز درمانی ، می توانید در هر زمان و مکان ازپزشک مشاوره بگیرید و درمان شوید. شاید با جستجو در اینترنت بتوانید پزشک متخصص زیادی پیدا کنید و با هر کدام از آنها به هر طریقی ارتباط بگیرید ، اما باید بدانید که لازمه اطمینان به پزشک متخصص و مشاوره پزشکی آنلاین ، داشتن تجربه کافی، اعتماد به موسسات معتبر، توجه به گستردگی ارتباط پزشک با سایر اعضای سیستم درمانی چون آزمایشگاه ها، تجهیزات تشخیصی و سایر متخصصان است .

دربافت مشاوره آنلاین درباره بیماری گیلن باره و کرونا

دربافت مشاوره آنلاین درباره بیماری گیلن باره و کرونا

به همین دلیل سامانه آنلاین ازپزشک با داشتن بهترین پزشکان و متخصصان در هر زمینه پزشکی و ایجاد حس اعتماد به بیماران، کار را برای تمامی کاربران راحت کرده است.

شما با استفاده از خدمات آنلاین ازپزشک می توانید در کمترین زمان و بدون داشتن کوچکترین دغدغه ای جز بیماری، اولین نوبت خالی پزشک متخصص را ثبت کنید و در زمان درست و در آرامش خانه ویزیت پزشک آنلاین داشته باشید.

همچنین می ‌توانید میانگین زمان انتظار را در صفحه پزشک مورد نظر خود مشاهده کنید که این مقدار، قطعا کمتر از زمان انتظار در مطب، ترافیک شهری و آلودگی است و بدون کوچکترین اتلاف وقتی در خانه ویزیت می شوید.

بی شک ممکن است شما و یا اطرافیانتان، دریافت نوبت از بیمارستان ‌ها و مراکز درمانی را که بسیار دشوار و خسته کننده است تجربه کرده باشید. در برخی زمان ها هم برای دریافت نوبت از مراکز درمانی لازم است تا به صورت حضوری به آن ها مراجعه کنید و ساعت ها در انتظار بمانید،

اما با استفاده از اپلیکیشن ازپزشک دیگر به مراجعه حضوری نخواهید داشت. می توانید در آرامش خانه بدون مراجعه حضوری به مراکز درمانی، مشاوره پزشکی آنلاین را ثبت کنید و از پزشک متخصص ، مشاوره درمانی دریافت کنید. برای آشنایی بیشتر با بیماری گیلن باره و کرونا همراه ما باشید و به خواندن ادامه دهید.

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

رابطه بیماری گیلن باره و کرونا چیست؟

عارضه جدید ویروس کرونا که با نام سندرم گیلن باره شناخته می شود به صورت ضعف عضلات دست و پا و گاهی ضعف عضلات تنفسی در بدن افراد خودنمایی می‌کند. شاید این سندرم نادر باشد اما تا این لحظه چندین مورد از این عارضه یعنی گیلن باره در بیمارستان های کشور گزارش شده است که گاهی با درگیری ناگهانی ایرانشناسی می تواند باعث مرگ شود. در بیماری گیلن باره، فرد به صورت ناگهانی دچار ضعف اندام ها به خصوص اندام تحتانی می شود .

به نوعی دیگر باید بگوییم که سندروم گیلن باره یک بیماری خودایمنی نادر و بسیار جدی است و می ‌تواند بر روی هر قسمت از سیستم عصبی خارج از مغز و نخاع تاثیر بگذارد. از این رو این سندرم در یک بیماری خود ایمنی باعث می ‌شود تا سیستم ایمنی بدن به گروه‌ های خاصی از سلول ‌های سالم حمله کرده و آن ها را از بین ببرد.

در سندرم گیلن باره ، حمله به میلین أعصاب محیطی شده و غلاف ‌های میلین، آکسون ‌های اعصاب را می ‌پوشانند. میلین به این پسوندهای نازک و طولانی سلول های عصبی کمک می‌کند تا بتواند پیام را منتقل کند. در برخی موارد، سندروم گلین باره به خود آکسون ها هم حمله می ‌کند.

همین آسیب باعث می شود تا از ارسال اطلاعات خاص اعصاب مانند احساس لمس به نخاع و مغز جلوگیری شود و بی حسی به همراه داشته باشد. علاوه بر بی حسی، مغز و نخاع دیگر نمی ‌توانند سیگنال ‌ها را به بدن منتقل کنند که منجر به ضعف عضلات می شود.

هر کسی که احساس سوزن ‌سوزن شدن و ضعف غیرقابل توضیح دارد، باید در اسرع وقت تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گیرد و ازپزشک ، مشاوره پزشکی آنلاین دریافت کند.

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

نکات مهم درباره بیماری گیلن باره و کرونا

نکات مهم درباره بیماری گیلن باره و کرونا

بسیار مهم است بدانید که این ضعف ممکن است سیر صعودی داشته باشد و دستها و حتی سیستم تنفسی افراد را درگیر کند. در رابطه با MMN درگیری اعصاب مختلف در بخش های مختلف بدن وجود دارد و سیر بیماری تدریجی و پیشرونده بوده و معمولا آتروفی عضلانی، بسیار اندک است.

در CIDP سیر بیماری مزمن و تدریجا پیشرونده است و در سیر بیماری گه گاه با حمله بیمار مواجه هستیم که بهبود می یابد یا نقص حرکتی اندکی را باقی می گذارد. برای کنترل و درمان بیماری گیلن باره و کرونا باید سیستم ایمنی فرد که به غلط، سیستم بدنی خودی را به عنوان غریبه تشخیص می دهد تنظیم گردد و از عملکرد آن، کاسته شود.
لطفا اگر کوچکترین علائم کرونا مانند خستگی را داشتید و با دادن تست جواب منفی دریافت کردید، در خانه بمانید و ازپزشک مشاوره پزشکی آنلاین دریافت کنید. همین خستگی می ‌تواند به شدت گرفتن بیماری کمک کند و در برخی افراد سندرم گیلن باره را همراه داشته باشد. بسیاری از بیماران که هم ‌اکنون در بیمارستان ‌ها بستری هستند در ابتدا نتیجه تست ‌شان منفی بوده و نشانه ‌ها را جدی نگرفته ‌اند.

بنابراین تست پی‌سی‌آر منفی به ‌طور قطع به معنی نداشتن بیماری کرونا نیست. خواهشا این مورد را هم جدی بگیرید و در خانه بمانید. همچنین مثبت ‌شدن آزمایش بدون اینکه فرد نشانه ‌ای داشته باشد، به معنی خطا یا اشتباه آزمایش نیست.

بلکه قطعا ویروس در بدن فرد و در مخاط‌ او تجمع پیدا کرده اما به دلایل مختلف خودش را درگیر نکرده است. بیماری گیلن باره و کرونا شاید نادر باشد اما ممکن است با جدی نگرفتن شما را هم درگیر خود کند. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم ازپزشک ، مشاوره پزشکی تصویری بگیرید و زیر نظر بهترین متخصصان تیم مراحل درمان را طی کنید. در درمان این بیماری ها، از داروهای ضعیف کننده یا تغییر دهنده عملکرد سیستم ایمنی استفاده می شود،

البته بجز در مورد CIDP امروزه کمتر از کورتون استفاده می شود و بیشتر از روش های کم عارضه تر مانند ایمونوگلوبولین وریدی و تعویض پلاسمای خون بهره می ‌برند. از دارویی مانند کورتون هنوز در درمان CIDP استفاده می شود و درمان طولانی با کورتون در بهبود بیماری موثر است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید