علائم کشیدگی عضلات در اپلیکیشن پزشکی ورزشی

اپليكيشن پزشكی ورزشی

فهرست مطالب

زمانی که عضلات بیش از حد کشیده یا پاره شوند به این حالت کشیدگی عضلات گفته می شود. کشیدگی عضلات معمولاً در اثر خستگی و استفاده بیش از حد یا نادرست از عضله اتفاق می افتد و در ناحیه کمر، گردن، شانه و زردپی که ماهیچه پشت ران محسوب می شود، بیشتر رایج است. کشیدگی عضلات همراه با درد است و ممکن است حرکت در عضلات آسیب دیده را محدود کنند. کشیدگی‌ های خفیف تا متوسط را می ‌توان در خانه با یخ، گرما و داروهای ضد التهاب درمان کرد اما کشیدگی ‌ها و پارگی‌های شدید ممکن است نیاز به درمان پزشکی داشته باشد. اگر چنین مشکلی برای شما پیش آمد می توانید علائم کشیدگی عضلات در اپلیکیشن پزشکی ورزشی را مطالعه کنید و ازپزشک متخصص در اپلیکیشن پزشکی ، مشاوره بگیرید. اپلیکیشن پزشکی ورزشی کار را برای شما راحت کرده است تا بدون نیاز به مراکز درمانی و انتظار برای ویزیت، در خانه بمانید و با نصب اپلیکیشن پزشکی ورزشی ، از بهترین متخصصان مشاوره بگیرید و در آرامش خانه درمان شوید. ما در این مطلب از مجله سلامتی به موضوع علائم کشیدگی عضلات در اپلیکیشن پزشکی ورزشی خواهیم پرداخت. همراه ما باشید و به خواندن ادامه دهید.

پیشنهاد مقاله: درمان کشیدگی تاندون با مشاوره پزشک ارتوپد آنلاین

 

اپلیکیشن پزشکی ورزشی و مشاوره با پزشک ارتوپد
اپلیکیشن پزشکی ورزشی و مشاوره با پزشک ارتوپد

علائم کشیدگی عضلات

معمولاً زمانی که کشیدگی عضلات رخ می دهد شما آن را حس خواهید کرد. در یک کشیدگی خفیف، عضله پاره شده ممکن است کمی سفت شده باشد اما همچنان به اندازه کافی انعطاف پذیر باشد تا مورد استفاده قرار گیرد. کشیدگی شدید عضلات هم زمانی اتفاق می افتد که عضله به شدت پاره شوند و ممکن است ماه ها طول بکشد تا بهبود یابند. علائمی که در ادامه عنوان می کنیم را تجربه خواهید کرد:

  • شروع ناگهانی درد
  • محدوده حرکتی محدود
  • کبودی یا تغییر رنگ
  • تورم
  • احساس قفل شدن عضله
  • اسپاسم عضلانی
  • سفتی عضلانی
  • ضعف

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

چه زمانی به اپلیکیشن پزشکی ورزشی نیاز داریم؟

برای کشیدگی ‌های عضلانی خفیف تا متوسط، می توانید از درمان خانگی استفاده کنید. اما در صورت مواجهه با هر یک از موارد زیر مراجعه به اپلیکیشن پزشکی ورزشی و گاهی مراجعه حضوری به پزشک الزامی است:

  • درد بعد از یک هفته فروکش نکرده باشد.
  • ناحیه زخمی بی حس باشد
  • از ناحیه آسیب دیده خون بیاید
  • نتوانید راه بروید
  • نتوانید بازوها یا پاهایتان را حرکت دهید

 

با داشتن چنین علائمی، معاینه بدنی و تصویربرداری از قبیل اشعه X و اسکن MRI می تواند به پزشک در تعیین میزان آسیب کمک کند. درمان ممکن است شامل داروهای ضد التهابی و مسکن برای کاهش درد و تورم باشد. همچنین ممکن است پزشک برای کمک به تقویت ماهیچه و بازیابی حرکت، فیزیوتراپی تجویز کند. در موارد بسیار شدید، ممکن است برای ترمیم عضله نیاز به عمل جراحی هم باشد که تمامی این موارد را پزشک متخصص تعیین می کند.

 

 

درمان کشیدگی عضلات در خانه

اکثر کشیدگی های عضلانی خفیف را می توان با استراحت، یخ، فشردن و بالا بردن در خانه درمان کرد.

در رابطه با استراحت باید بگوییم که در زمان مواجه شدن با کشیدگی عضلات به صورت خفیف کافیست چند روزی از عضله آسیب دیده خود چشم پوشی کنید. البته باید بدانید که استراحت بیش از حد می تواند باعث ضعف عضلات شود پس بهتر است با نصب اپلیکیشن پزشکی ورزشی، ازپزشک متخصص سوالات خود را بپرسید و در خانه انجام دهید.

 

بلافاصله بعد از کشیدگی عضلات و آسیب دیدن ماهیچه روی آن یخ بگذارید چرا که یخ تورم را به حداقل می رساند . برای این کار نباید یخ را مستقیم بر روی پوست قرار دهید بلکه باید یخ را بین حوله و یا دستمال بگذارید و سپس روی محل آسیب دیده قرار دهید.

حدود 20 دقیقه یخ را روی ماهیچه خود نگه دارید. روز اول هر یک ساعت یکبار این کار را تکرار کنید و برای چند روز بعد، یخ را هر چهار ساعت یکبار بگذارید.

 

یکی دیگر از کارهایی که در زمان نصب اپلیکیشن پزشکی ورزشی، پزشک متخصص می خواهد در خانه انجام دهید فشار دادن ناحیه آسیب دیده است. برای کاهش تورم، ناحیه آسیب دیده را با یک باند کشسان بپوشانید تا تورم کاهش یابد. مراقب باشید دور ناحیه را خیلی محکم نپیچید چرا که ممکن است گردش خون شما را کاهش دهد.

 

با کشیدگی عضلات و آسیب دیدن، بهتر است ناحیه اسیب دیده را بالا ببرید و بالاتر از سطح قلب نگه دارید. از دیگر روش های مراقبتی در خانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از داروهای ضد التهاب بدون نسخه مانند ایبوپروفناستفاده کنید چرا که این کار به کاهش درد و تورم کمک می کند.
  • بعد از سه روز، چندین بار در روز عضله را گرم کنید تا با گردش خون در ناحیه بتوانید به بهبودی برسید
  • به عضله خود خیلی طولانی استراحت ندهید چرا که این کار باعث سفتی و ضعف می شود.
  • قبل از تمرین حرکات کششی انجام داده و بدن خود را گرم کنید. شما با این کار می توانید به افزایش خون رسانی به عضلات کمک کنید و خطر آسیب دیدگی را کاهش دهید.
  • برای روی فرم نگه داشتن عضلات خود تلاش کنید. اگر ماهیچه های شما قوی و سالم باشد، احتمال ایجاد کشیدگی عضلات کمتر می شود و اگر کشیدگی عضلانی شدید باشد، ممکن است به مراقبت پزشکی نیاز داشته باشید. در بسیاری از مواقع استفاده از جلسات فیزیوتراپی توصیه می شود.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله گرفتگی عضلانی و مشاوره آنلاین با پزشک ارتوپد

 

اپلیکیشن پزشکی ورزشی و مشاوره تصویری
اپلیکیشن پزشکی ورزشی و مشاوره تصویری

 

اپلیکیشن پزشکی ورزشی ازپزشک

ازپزشک با داشتن بهترین و حاذق ترین دکترها ، آماده است تا از بیمارانی که تمایل دارند به صورت تلفنی، تصویری و یا ارسال پیام و چت در خانه ویزیت شوند میزبانی کرده و به آنها مشاوره آنلاین رایگان را ارائه کند. شما در هر زمان و هر مکان می توانید با استفاده از اپلیکیشن پزشکی ورزشی ازپزشک و یا وب سایت ازپزشک ، از پزشک متخصص در سایت مشاوره آنلاین رایگان بگیرید و با استفاده از بخش جستجو و فیلترهای موجود در اپلیکیشن و یا سایت ویزیت آنلاین ، بهترین پزشک متخصص را جستجو کنید و با کلیک بر روی ویزیت شو مراحل مشاوره آنلاین و یا ویزیت پزشک متخصص را انجام دهید. همچنین با استفاده از برنامه کاری پزشکان آنلاین می توانید در زمان های تعیین شده وقت بگیرید و از خدمات اپلیکیشن پزشکی ورزشی ازپزشک بهره ببرید. ازپزشک با ایجاد صفحاتی چون مشاهده نظرات دیگر بیماران با پزشک منتخب، این امکان را به شما می دهد که  مشاوره آنلاین را با شناسایی بهترین دکتر انجام دهید و نوبت دریافت کنید. چه خدماتی بهتر از خدمات پزشکی و سلامت ازپزشک که به راحتی چت با دکتر در اپلیکیشن پزشکی ورزشی آنلاین را در اختیار کاربرانش قرار می دهد.

پیشنهاد مقاله: پزشک ارتوپد و درمان پوکی استخوان

 

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید