تشخیص سرطان تخمدان با سونوگرافی دکتر آنلاین زنان رایگان

دکتر آنلاین زنان رایگان

فهرست مطالب

سرطان تخمدان رشد سلول هایی است که در تخمدان ها تشکیل می شود. سلول ها به سرعت تکثیر می شوند و می توانند به بافت های سالم بدن حمله کرده و آن ها را از بین ببرند. برای درمان قطعی سرطان تخمدان بهتر است ابتدا با علائم آن آشنا شویم و با دکتر آنلاین زنان رایگان مشورت کنیم.

علائم و نشانه های سرطان تخمدان ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • نفخ یا تورم شکم
  • هنگام غذا خوردن به سرعت احساس سیری می کنید
  • کاهش وزن
  • ناراحتی در ناحیه لگن
  • خستگی
  • کمر درد
  • تغییر در عادات روده مانند یبوست
  • نیاز مکرر به ادرار کردن

 

چه زمانی باید به دکتر آنلاین زنان رایگان مراجعه کرد

اگر علائم یا علائمی دارید که شما را نگران می کند، با پزشک خود قرارصحبت کنید.

 

عوامل خطر

عواملی که می توانند خطر ابتلا به سرطان تخمدان را افزایش دهند عبارتند از:

  • سن بالاتر: با افزایش سن خطر ابتلا به سرطان تخمدان افزایش می یابد. اغلب در افراد مسن تشخیص داده می شود.
  • تغییرات ژنی ارثی: درصد کمی از سرطان های تخمدان ناشی از تغییرات ژنی است که از والدین خود به ارث برده اید. ژن هایی که خطر ابتلا به سرطان تخمدان را افزایش می دهند عبارتند از BRCA1 و BRCA2. این ژن ها خطر ابتلا به سرطان سینه را نیز افزایش می دهند.
  • سابقه خانوادگی سرطان تخمدان.: اگر بستگان خونی دارید که سرطان در آنها تشخیص داده شده است، ممکن است خطر ابتلا به این بیماری در شما بیشتر شود
  • اضافه وزن یا چاق بودن.
  • درمان جایگزینی هورمونی پس از یائسگی.
  • اندومتریوز :اندومتریوز یک اختلال اغلب دردناک است که در آن بافتی شبیه به بافتی که داخل رحم شما را می پوشاند در خارج از رحم شما رشد می کند.
  • هرگز باردار نشده ید: اگر هرگز باردار نشده اید، ممکن است خطر ابتلا به سرطان تخمدان بیشتر شود

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله چه آزمایش هایی توسط پزشک آنلاین زنان تجویز می شود؟

 

جلوگیری از سرطان تخمدان با دکتر آنلاین زنان رایگان
جلوگیری از سرطان تخمدان با دکتر آنلاین زنان رایگان

 

جلوگیری از سرطان تخمدان با دکتر آنلاین زنان رایگان

هیچ راه مطمئنی برای پیشگیری از این سرطان وجود ندارد. اما ممکن است راه هایی برای کاهش خطر وجود داشته باشد:

  • معاینه لگن.
  • تست های تصویربرداری
  • آزمایشاتی مانند سونوگرافی یا سی تی اسکن شکم و لگن ممکن است به تعیین اندازه، شکل و ساختار تخمدان شما کمک کند.
  • آزمایشات خون آزمایش‌های خون ممکن است شامل آزمایش‌های عملکرد اندام باشد که می‌تواند به تعیین سلامت کلی شما کمک کند.

 

پزشک شما همچنین ممکن است خون شما را برای نشانگرهای تومور که نشان دهنده سرطان تخمدان هستند آزمایش کند. به عنوان مثال، آزمایش آنتی ژن سرطانی (CA) 125 می تواند پروتئینی را که اغلب در سطح سلول های سرطانی تخمدان یافت می شود، شناسایی کند. این آزمایشات نمی تواند به پزشک شما بگوید که آیا سرطان دارید یا خیر، اما ممکن است سرنخ هایی در مورد تشخیص و پیش آگهی شما ارائه دهند.

 

  • عمل جراحی. گاهی اوقات پزشک شما نمی تواند از تشخیص شما مطمئن باشد تا زمانی که تحت عمل جراحی برداشتن تخمدان و آزمایش آن برای علائم سرطان قرار بگیرید.
  • آزمایش ژنتیک. پزشک ممکن است آزمایش نمونه خون را برای بررسی تغییرات ژنی که خطر سرطان تخمدان را افزایش می دهد، توصیه کند.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

سونوگرافی برای تشخیص سرطان تخمدان

ممکن است برای کمک به تشخیص سرطان تخمدان، سونوگرافی خارجی شکم (لگن) یا سونوگرافی واژینال انجام دهید.

در طول سونوگرافی خارجی لگن، پزشک یا رادیوگراف یک پروب را روی قسمت تحتانی شکم شما حرکت می دهد. برای سونوگرافی واژینال، پروب را وارد واژن می کنند. به این سونوگرافی ترانس واژینال می گویند.

سونوگرافی لگن و سونوگرافی واژینال می تواند نشان دهد که آیا:

  • تخمدان های شما اندازه مناسبی دارند
  • تخمدان های شما از نظر بافت طبیعی به نظر می رسند
  • هر کیست در تخمدان شما وجود دارد

مطالعه مقاله مشاوره با دکتر زنان و زایمان  پیشنهاد داده می شود.

 

شاخص خطر بدخیمی (RMI)

پزشکان می توانند از ابزاری به نام شاخص خطر بدخیمی (RMI) برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا یک ناهنجاری بیشتر احتمال دارد سرطان باشد یا نه استفاده کنند. این شاخص نتایج سونوگرافی، سطح CA125 خون و وضعیت یائسگی (چه دوران یائسگی را پشت سر گذاشته اید یا نه) را ترکیب می کند.

اگر متخصص شما احتمال ابتلا به سرطان را بعید می‌داند، اما نمی‌تواند به طور کامل آن را رد کند، ممکن است از شما بخواهد که در عرض 3 ماه برای یک سونوگرافی مجدد مراجعه کنید تا ببینید آیا چیزی تغییر کرده است یا خیر.

ممکن است از شما بخواهند که قبل از انجام اسکن مقدار زیادی نوشیدنی بنوشید تا مثانه‌تان به راحتی پر شود.

داروهای خود را طبق معمول مصرف کنید، مگر اینکه پزشک به شما دستور دیگری بدهد.

 

درمان سرطان تخمدان
درمان قطعی سرطان تخمدان

 

درمان قطعی سرطان تخمدان با دکتر آنلاین زنان رایگان

آیا سرطان تخمدان کشنده است؟آیا درمان قطعی دارد؟طول عمر مبتلایان به سرطان چقدر است؟

با هم پاسخ سوالات را از زبان دکتر آنلاین زنان رایگان بشنویم:

درمان قطعی سرطان تخمدان معمولاً شامل ترکیبی از جراحی و شیمی درمانی است. درمان های دیگر ممکن است در شرایط خاص استفاده شود.

 

تصویر دکتر الهه ذبیحی

الهه ذبیحی

زنان و زایمان

تصویر دکتر انسیه همتی

انسیه همتی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ریحانه صاحب کشاف

ریحانه صاحب کشاف

زنان و زایمان

تصویر دکتر مهری رشیدی

مهری رشیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سعیده یاری

سعیده یاری

زنان و زایمان

تصویر دکتر ناهید بی همتا

ناهید بی همتا

زنان و زایمان

تصویر دکتر مهرناز مجیدی

مهرناز مجیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سحر آب روشن

سحر آب روشن

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرزانه حسنی

فرزانه حسنی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نادره معصومی کاشانی

نادره معصومی کاشانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ساناز هوشیار منش

ساناز هوشیار منش

زنان و زایمان

تصویر دکتر سپیده محمدی

سپیده محمدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر الهام صدیقی

الهام صدیقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سوسن رضایی

سوسن رضایی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نیر صادقی

نیر صادقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سیده طاهره قاضی میر سعید

سیده طاهره قاضی میر سعید

زنان و زایمان

تصویر دکتر راحله رضائی آشتیانی

راحله رضائی آشتیانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر کبری آقاسفید

کبری آقاسفید

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرحناز امینی

فرحناز امینی

زنان و زایمان

تصویر دکتر بهناز قاضی سعیدی

بهناز قاضی سعیدی

زنان و زایمان

 

عمل جراحی

جراحی برای برداشتن هر دو تخمدان. اگر سرطان در هر دو تخمدان شما وجود داشته باشد، اما هیچ نشانه ای از سرطان اضافی وجود نداشته باشد، جراح ممکن است هر دو تخمدان و هر دو لوله فالوپ را خارج کند. این روش رحم شما را دست نخورده باقی می‌گذارد، بنابراین ممکن است همچنان بتوانید با استفاده از جنین یا تخمک منجمد خود یا با تخمک‌های اهداکننده باردار شوید.

جراحی برای برداشتن هر دو تخمدان و رحم. اگر سرطان شما گسترده تر باشد یا اگر نمی خواهید توانایی خود را برای بچه دار شدن حفظ کنید، جراح تخمدان ها، لوله های فالوپ، رحم، غدد لنفاوی مجاور و یک چین از بافت چربی شکم (امنتوم) را برمی دارد.

جراحی برای سرطان پیشرفته اگر سرطان شما پیشرفته باشد، پزشک ممکن است جراحی را برای برداشتن هر چه بیشتر سرطان توصیه کند. گاهی اوقات شیمی درمانی قبل یا بعد از جراحی در این شرایط انجام می شود.

شیمی درمانی

شیمی درمانی یک درمان دارویی است که از مواد شیمیایی برای از بین بردن سلول های سریع رشد در بدن از جمله سلول های سرطانی استفاده می کند. داروهای شیمی درمانی را می توان به داخل رگ تزریق کرد یا از طریق دهان مصرف کرد.

شیمی درمانی اغلب پس از جراحی برای از بین بردن سلول های سرطانی باقی مانده استفاده می شود. قبل از جراحی نیز می توان از آن استفاده کرد.

 

درمان هدفمند

درمان‌های دارویی هدفمند بر نقاط ضعف خاص موجود در سلول‌های سرطانی تمرکز دارند. با حمله به این نقاط ضعف، درمان های دارویی هدفمند می توانند باعث مرگ سلول های سرطانی شوند.

اگر درمان هدفمند را مد نظر دارید، پزشک ممکن است سلول های سرطانی شما را آزمایش کند تا مشخص کند کدام درمان هدفمند بیشترین تأثیر را بر سرطان شما دارد.

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

هورمون درمانی

هورمون درمانی از داروهایی برای جلوگیری از اثرات هورمون استروژن بر سلول های سرطان تخمدان استفاده می کند. برخی از سلول های سرطانی تخمدان از استروژن برای کمک به رشد خود استفاده می کنند، بنابراین مسدود کردن استروژن ممکن است به کنترل سرطان کمک کند.

هورمون درمانی ممکن است یک گزینه درمانی برای برخی از انواع سرطان تخمدان با رشد کند باشد. همچنین اگر سرطان پس از درمان های اولیه عود کند، ممکن است یک گزینه باشد.

 

ایمونوتراپی

ایمونوتراپی از سیستم ایمنی برای مبارزه با سرطان استفاده می کند. سیستم ایمنی بدن که با بیماری مبارزه می کند ممکن است به سلول های سرطانی حمله نکند زیرا آنها پروتئین هایی تولید می کنند که به آنها کمک می کند از سلول های سیستم ایمنی پنهان شوند. ایمونوتراپی با تداخل در این فرآیند عمل می کند.

ایمونوتراپی ممکن است گزینه ای برای درمان قطعی سرطان تخمدان در شرایط خاص باشد.

 

دکتر آنلاین زنان رایگان و شناخت علائم سرطان تخمدان
دکتر آنلاین زنان رایگان و شناخت علائم سرطان تخمدان

 

مراقبت حمایتی (تسکین دهنده).

مراقبت تسکینی یک مراقبت پزشکی تخصصی است که بر تسکین درد و سایر علائم یک بیماری جدی تمرکز دارد. دکتر آنلاین زنان با شما، خانواده و سایر پزشکان شما همکاری می کنند تا مکمل مراقبت های مداوم شما باشد. مراقبت تسکینی را می توان در حین انجام سایر درمان های تهاجمی مانند جراحی و شیمی درمانی استفاده کرد.

هنگامی که از مراقبت تسکینی همراه با سایر درمان های مناسب استفاده می شود، افراد مبتلا به سرطان ممکن است احساس بهتری داشته باشند و عمر طولانی تری داشته باشند.

مراقبت تسکینی توسط تیمی متشکل از پزشکان، پرستاران و سایر متخصصان ویژه آموزش دیده ارائه می شود. هدف تیم های مراقبت تسکینی بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به سرطان و خانواده هایشان است. این شکل از مراقبت در کنار درمان های درمانی یا سایر درمان هایی که ممکن است دریافت کنید ارائه می شود.

 

در کل سرطان تخمدان در برخی افراد قابل درمان به صورت کامل است.در برخی نیز با توجه به دلایل ناشناخته ممکن است عود مجدد ببینیم یا اینکه فرد أصلا  نتواند درمان شود .هر سه حالت ممکن است.

پیشنهاد مقاله: عفونت زنان و مشاوره با دکتر  زنان آنلاین

 

تصویر دکتر الهه ذبیحی

الهه ذبیحی

زنان و زایمان

تصویر دکتر انسیه همتی

انسیه همتی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ریحانه صاحب کشاف

ریحانه صاحب کشاف

زنان و زایمان

تصویر دکتر مهری رشیدی

مهری رشیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سعیده یاری

سعیده یاری

زنان و زایمان

تصویر دکتر ناهید بی همتا

ناهید بی همتا

زنان و زایمان

تصویر دکتر مهرناز مجیدی

مهرناز مجیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سحر آب روشن

سحر آب روشن

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرزانه حسنی

فرزانه حسنی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نادره معصومی کاشانی

نادره معصومی کاشانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ساناز هوشیار منش

ساناز هوشیار منش

زنان و زایمان

تصویر دکتر سپیده محمدی

سپیده محمدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر الهام صدیقی

الهام صدیقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سوسن رضایی

سوسن رضایی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نیر صادقی

نیر صادقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سیده طاهره قاضی میر سعید

سیده طاهره قاضی میر سعید

زنان و زایمان

تصویر دکتر راحله رضائی آشتیانی

راحله رضائی آشتیانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر کبری آقاسفید

کبری آقاسفید

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرحناز امینی

فرحناز امینی

زنان و زایمان

تصویر دکتر بهناز قاضی سعیدی

بهناز قاضی سعیدی

زنان و زایمان

سوالات متداول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید