درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان

درمان اختلال دوقطبي با مشاوره آنلاين روانشناسي رايگان

فهرست مطالب

اختلال دوقطبی یا همان بیماری شیدایی نوعی اختلال خلقی بوده و باعث نوسانات شدید در خلق و خوی افراد می‌شود. این نوسانات نه تنها روی خلق و خو بلکه روی فکر، رفتار و عملکرد افراد تاثیر می‌گذارد و آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. این بیماری به صورت دوره‌ ای ظاهر می شود؛ به این صورت که فرد در طول زندگی خود تجربه این را دارد که دوره‌ هایی حداقل یک هفته را در فاز افسردگی و یا بالعکس در فاز شیدایی یا مانیا به سر ‌ببرد. در میان این دوره‌ها، افراد دوره‌های سالمی هم دارند که ممکن است در آنها سال‌ها طول بکشد. البته فراز و نشیب در خلق و خو ممکن است به صورت طبیعی در هر فردی وجود داشته باشد و آنها را تحت تاثیر قرار بدهد ولی در بیماری دوقطبی دامنه این تغییرات و نوسانات بسیار شدیدتر است. ما در این مطلب از مجله سلامتی ازپزشک به اختلال دوقطبی و درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان خواهیم پرداخت. حتی به موضوع مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان برای درمان نیز اشاره خواهیم کرد. برای داشتن اطلاعات کافی در رابطه با این بیماری همراه ما باشید و به خواندن این مقاله پزشکی ادامه دهید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله اختلال شخصیت دو قطبی

 

درمان اختلال دوقطبی با روانشناس آنلاین
درمان اختلال دوقطبی با روانشناس آنلاین

 

بیماری اختلال دوقطبی

همانگونه که در ابتدای متن به آن اشاره کردیم اختلال دوقطبی یا همان بیماری شیدایی نوعی اختلال خلقی بوده و باعث نوسانات شدید در خلق و خوی افراد می‌شود. این نوسانات نه تنها روی خلق و خو بلکه روی فکر، رفتار و عملکرد افراد تاثیر می‌گذارد و آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. این بیماری اکثرا در اواخر سن بلوغ و اوایل جوانی خودش را نشان می ‌دهد.  هر چند ممکن است در سنین پایین‌ تر هم ظاهر شود اما غالبا با استرس‌ های دوران نوجوانی اشتباه گرفته شده و تشخیص داده نمی‌ شود. اختلال دوقطبی در صورت عدم درمان به ‌موقع می‌تواند بسیار مخرب باشد چرا که به عنوان ششمین عامل ناتوان کننده در کل جهان شناخته می شود. بسیار مهم است تا بدانید که اختلال دوقطبی ناشی از ضعف شخصیتی یا نامتعادل بودن نیست بلکه یک بیماری قابل درمان است.

درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان در سامانه ازپزشک به بهترین نحو ممکن انجام می‌شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم از مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان برای درمان اختلال دوقطبی در سامانه بهره ببرید و در آرامش خانه زیر نظر بهترین روانشناس درمان شوید.

 

انواع اختلال دوقطبی

در به وجود آمدن بیماری دو قطبی عوامل زیادی نقش دارند مانند ژنتیک، ساختار و عملکرد مغز. علت بیماری دوقطبی هم بیشتر از هر بیماری روانپزشکی، به ژنتیک افراد ارتباط دارد. این بیماری به علت شرایط استرس ‌زا و تنش‌های زندگی به وجود نمی‌آید بلکه عواملی که عنوان کردیم می‌توانند عاملی برای بروز بیماری نهفته در افراد باشند. البته مصرف مواد مخدرها مانند کوکائین و آمفتامین ‌ها نیز می‌تواند جرقه ‌ای برای شعله ور شدن این بیماری باشند.

انواع بیماری دوقطبی شامل موارد زیر می شود:

  • بیماری دوقطبی نوع ۱: مانیا همراه یا بدون افسردگی
  • بیماری دوقطبی نوع ۲: هایپومانیا (حالت خفیفی از مانیا) همراه با افسردگی

مهمترین راه‌ های تشخیص بیماری اختلال دوقطبی از طریق مصاحبه بالینی توسط روانپزشک و تست معتبر اختلال دوقطبی است. در جلسه ویزیت برای درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان، روانپزشک اطلاعاتی شامل موارد زیر را از بیمار کسب می‌کند:

  • علائم و نشانه ‌های حال حاضر فرد
  • سوابق شخصی فرد در گذشته
  • تاریخچه خانوادگی فرد

 

درمان اختلال دوقطبی به کمک روانشناس آنلاین
درمان اختلال دوقطبی به کمک روانشناس آنلاین

 

درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان

بهترین روش درمان اختلال دوقطبی استفاده از داروهای تثبیت ‌کننده خلق است که در زمان مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان توسط پزشک تجویز می شود. داروهایی نظیر والپرات سدیم، لیتیم، لاموتریژین، کاربامازپین و …

داروها بسته به تشخیص پزشک و فازی که بیمار در آن قرار دارد تجویز می‌شوند به همین دلیل از تجویز دارو خودسرانه بپرهیزید و در زمان مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان، ازپزشک دارو بخواهید.

البته برای درمان اختلال دوقطبی ممکن است پزشک از ترکیب روان درمانی و دارو درمانی برای درمان استفاده کند. در صورت تجویز داروی لیتیوم پزشک آزمایش خون تجویز می‌کند و هر چند ماه یک بار از بیمار می خواهد تا این آزمایش را تکرار ‌کند. در صورت داشتن هر گونه عوارض جانبی، حتما مشکل خود را با پزشک در میان بگذارید و بدون دستور پزشک هرگز داروی خود را قطع نکنید. شما برای درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان می توانید در مسیر درست قرار بگیرید و زیر نظر متخصصان سامانه ازپزشک درمان شوید.

 

مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان

درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان در سامانه ازپزشک می ‌تواند با مزیت در دسترس بودن به شما کمک کند تا به راحتی بتوانید ریشه مشکلات خود را پیدا کنید. از آنجایی که بهترین روانشناسان تهران و مشاوران در سامانه آنلاین ازپزشک فعالیت می کنند ، افراد می توانند با مراجعه به اپلیکیشن درخواست مشاوره آنلاین روانشناسی بدهند و به راحتی مشکلاتشان را برطرف کنند. به منظور اخذ نوبت از بهترین روانشناسان تهران برای درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان، ابتدا باید به سایت  و یا اپلیکیشن ازپزشک مراجعه کنید و بعد از انتخاب حوزه روانشناسی، نام دکتر مشاور مورد نظر خود را از بین لیست روانشناسان تهران انتخاب کرده و زمان و تاریخ ویزیت را مشخص  نمایید. شما بعد از ثبت درخواست خود برای درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان، می توانید نوبت خود را نهایی کنید و از خدمات ازپزشک بهره ببرید.  خدمات سامانه آنلاین ازپزشک جهت تسهیل روند درمان و تامین رفاه بیماران ارائه شده می شود تا بتواند برای افراد جامعه مفید واقع شود.

 

تصویر دکتر داوود لکی

داوود لکی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سیمین رضاوند زایری

سیمین رضاوند زایری

روانشناسی

تصویر دکتر سپیده امینی

سپیده امینی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مهدی رجبی

مهدی رجبی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر شمسی مبشری نیا

شمسی مبشری نیا

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر حمیده قاضی مزرعه

حمیده قاضی مزرعه

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فاطمه غواص معانی

فاطمه غواص معانی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سارا سهرابی

سارا سهرابی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سیده کبری میر بهرسی

سیده کبری میر بهرسی

روانشناسی

تصویر دکتر میترا سجادیان

میترا سجادیان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر نسیم ناصری کریمی

نسیم ناصری کریمی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر آدینه مهدیان ریزی

آدینه مهدیان ریزی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رامینا جوینی پور

رامینا جوینی پور

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر آرمین پویافر

آرمین پویافر

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حانیه خوش لهجه ثابت

حانیه خوش لهجه ثابت

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حسن صدیقی

حسن صدیقی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رامین رشیدی خبیر

رامین رشیدی خبیر

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رقیه غلامی

رقیه غلامی

روانشناسی عمومی

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید