رژیم و تغذیه

برای بارداری پسر چه بخوریم؟

برای بارداری پسر چه بخوریم؟

رژیم غذایی

برای بارداری پسر چه بخوریم؟

زوج های زیادی تمایل دارند فرزند پسر داشته باشند و از این رو قبل از حاملگی به دنبال جواب برای سوال برای بارداری پسر چه بخوریم؟ هستند. به عقیده ی پزشکان مصرف کلسیم برای کسانی که فرزند پسر می خواهند بایستی کاهش و مصرف مواد غذایی حاوی سدیم و پتاسیم افزایش یابد. مادرانی که نوزاد پسر به دنیا آوردند، در هنگام بارداری و پیش از آن از مواد غذایی حاوی پتاسیم، ویتامین های C ،E  و  B12  استفاده کرده اند. ما در این مطلب از سری مقالات ازپزشک به موضوع رژیم غذایی و اینکه برای پسردار شدن چی بخوریم ؟ اشاره خواهیم کرد. همچنین به بررسی سوال آیا درمان پزشکی برای پسردار شدن وجود دارد؟ خواهیم پرداخت. همراه ما باشبد و در صورت نیاز با نصب اپلیکیشن ازپزشک از متخصصان مجموعه مشاوره آنلاین دریافت کنید.

 

رژیم غذایی

برای داشتن رژیم غذایی در بارداری پسر باید حداقل دو پریود ماهانه قبل از تاریخ پیش بینی شده برای بارداری، مورد نیاز است یعنی حداقل 2 ماه قبل از بارداری و رژیم باید تا زمانی که بارداری با انجام تست های آزمایشگاهی دقیقاً مشخص می شود، ادامه داشته باشد. در رابطه با تغذیه و خوراکی هایی که موجب بارداری پسر می شوند پاسخ را به دو بخش طب سنتی و خوراکی های طبیعی تقسیم می شود که با معرفی  آنها به روش های بارداری پسر می پردازیم.

 

<yoastmark class=

 

برای پسردار شدن چی بخوریم؟

برای اینکه بدانید برای پسردار شدن چی بخوریم؟ می توانیم در ابتدا به میوه ها اشاره کنیم. میوه هایی که حاوی سدیم و پتاسیم به میزان کافی هستند مثل مرکبات، زردآلو، آناناس، موز، هلو، گلابی، سیب، گوجه سبز، آلو، خیار، گیلاس، تمشک، توت فرنگی، انجیر، خربزه که به بارداری پسر کمک می کنند. مصرف میوه هایی با طبع گرم مثل انبه ، انگور و انجیر هم  جزو خوراکی هایی هستند. که برای پسر شدن و بارداری پسر به زنان بسیار توصیه می شوند. در ضمن برای بارداری پسر می توانید از میوه های خشک با پتاسیم بالا مانند انجیر خشک، خرما، برگه زردآلو، آلو بخارای خشک و کشمش استفاده کنید و تاثیر آن را ببینید.

 

بیشتر بخوانید: رژیم غذایی ماه اول بارداری

 

غذاهای شیرین و بدون کافئین همچون عسل، نبات و آبنبات به افزایش تحرک اسپرم کمک کرده و احتمال پسردار شدن در زنان را بالا می برد. از این رو سعی کنید غذاهایتان را خوش نمک بخورید چرا که مصرف این دسته از غذاها با افزایش پتاسیم موجب تشدید شانس پسردار شدن در زنان می شود. مصرف خیارشور قبل از بارداری برای شکل گرفتن جنین پسر هم به شدت توصیه می شود. همچنین برای پسردار شدن بهتر است از گوشت قرمز استفاده کرده و گوشت سفید را کمتر از حد معمول مصرف کنید.

 

تغذیه برای پسردار شدن

پیشنهاد پزشکان ازپزشک این است که حتما برای پسردار شدن وعده صبحانه را کامل میل کنید. بر اساس مطالعه ای توسط دانشگاه آکسفورد و اکستر در انگلستان. مشخص گردید در مادران بارداری که رژیم غذایی پر کالری دارند و به صورت مداوم وعده صبحانه را مصرف می کنند، احتمال پسردار شدن بیشتر از سایر زنان است. همچنین به گفته پزشکان زنان و زایمان، یک برنامه غذایی با کلوگز بالا شانس پسردار شدن در زنان را افزایش می دهد. گندم هم یکی از مواد مغذی است که با پایین آوردن PH  دستگاه تناسلی زن درصد پسردار شدن را افزایش می دهد.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

اگر سرد مزاج هستید و طبعتان سرد است. برای بارداری پسر باید مربای زردک، زنجبیل ترنجبین و نارگیل، غذاهایی همچون حلیم با گوشت بزغاله را مصرف کنید. از دیگر خوراکی ها برای بارداری و داشتن پسر می توان به قلیه با ادویه های گرم همچون دارچین و خولنجان، پسته، نخوداب با دارچین، زعفران و ، قلیه کدو و شلغم و شربت سیب، عصاره گوشت، خوراک نخود و پیاز و سیر و زرده تخم مرغ عسلی اشاره کرد. از غذاهایی که به دلیل داشتن طبع سردی و یا مواد معدنی و ویتامین های مضر برای بارداری پسر در دوران قبل از بارداری توصیه نمی شوند می توان به مواردی چون پیاز، کرفس، مائ الشعیر، لبنیات، گوشت سفید و غذاهای دریایی اشاره کرد.

 

بارداری پسر

بارداری پسر

 

آیا درمان پزشکی برای پسردار شدن وجود دارد؟

در روش علمی  و پزشکی که روشی مطمئن ‌تر و صد البته گران ‌تر است، شانس پسردار شدن جنین به مراتب بیشتر می شود. البته این روش‌ به زوج‌هایی پیشنهاد می‌شود که شانس بارداری به صورت طبیعی را ندارند. به دو روش علمی شانس پسردار شدن جنین وجود دارد:

  1. تشخیص ژنتیکی پیش از لانه‌گزینی (PGD) که در این روش هم ‌زمان با لقاح آزمایشگاهی یا IVF انجام می شود. و متخصصین یک سلول را از جنین در حال تقسیم جدا می‌کنند. سپس جنسیت آن را تعیین کرده و جنین با جنسیت مطلوب وارد رحم مادر می‌شود.
  2. مرتب کردن اسپرم ها که این تکنیک شامل جداسازی اسپرم حاوی کروموزوم Y از اسپرم حاوی کروموزوم X در آزمایشگاه. و انتقال اسپرم با جنسیت پسر به داخل رحم زن از طریق روش تلقیح داخل رحمی (IUI) یا بارورسازی تخمک در آزمایشگاه است.

 

تصویر دکتر مهری رشیدی

مهری رشیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ریحانه صاحب کشاف

ریحانه صاحب کشاف

زنان و زایمان

تصویر دکتر انسیه همتی

انسیه همتی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سوسن رضایی

سوسن رضایی

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرزانه حسنی

فرزانه حسنی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نادره معصومی کاشانی

نادره معصومی کاشانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نیر صادقی

نیر صادقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سیده طاهره قاضی میر سعید

سیده طاهره قاضی میر سعید

زنان و زایمان

تصویر دکتر راحله رضائی آشتیانی

راحله رضائی آشتیانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر کبری آقاسفید

کبری آقاسفید

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرحناز امینی

فرحناز امینی

زنان و زایمان

تصویر دکتر بهناز قاضی سعیدی

بهناز قاضی سعیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر بهاره مرادیان

بهاره مرادیان

زنان و زایمان

تصویر دکتر مهری آذرفخرائی

مهری آذرفخرائی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نازنین یوسفی

نازنین یوسفی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سمانه جلالی

سمانه جلالی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سعیده شمس

سعیده شمس

زنان و زایمان

تصویر دکتر زهرا صالحی

زهرا صالحی

زنان و زایمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.