بی خوابی یکی از مشکلات زنان باردار بوده و هست مخصوصا در سه ماه اول بارداری و این مشکل امکان دارد بعد از زایمان نیز همراه فرد باشد. از دلایل این امر میتوان به تغییرات هورمونی اشاره کرد. از دیگر دلایل این بی خوابی ها تغییرات خلق و خو پس از زایمان است. بی خوابی حس ناخوشایندی است که با آشفتگی، اضطراب ، احساس خستگی همراه است. برای درمان بی خوابی پس از زایمان میتوانید از مشاوره خانواده آنلاین کمک بگیرید.
بی خوابی
اگر در به خواب رفتن دچار مشکل هستید به احتمال زیاد دچار بی خوابی هستید. بی خوابی میتواند به سلامت روح و جسم شما آسیب برساند. از دلایل بی خوابی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن اضطراب و استرس
- خستگی بیش از اندازه
- تغییر هرمون های بدن
- افسردگی
- بیماری های جسمی
با مشاوره خانواده آنلاین به علل بی خوابی خود و اطرافیانتان پی ببرید. این باعث عدم توجه و تمرکز فرد و همچنین کج خلقی و خستگی میشود و همچنان میتواند سیستم ایمنی بدن شما را در برابر عفونت ها تضعیف کند. یک فرد بزرگسال به طور متوسط بین هفت الی هشت ساعت نیاز به خواب دارد. اکثر بی خوابی ها با روش های ساده و تغییر در سبک زندگی قابل حل میباشد. اما اگر بی خوابی باعث اختلال در زندگی روزمره شما شده است بهتر است با مشاوره خانواده آنلاین مشکل خود را در میان بگذارید.
بیشتر بخوانید: علل اختلالات عصبی با مشاوره آنلاین روانشناسی
یکی از جذابیتهای اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات میتوانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کمتر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهرهمند شوید.
برای جلوگیری از بی خوابی میتوان راهکارهای زیر را امتحان کنید.
- کم کردن مصرف کافئین در طول روز
- داشتن فعالیت روزانه
- پیاده روی در روز
- خواب نیم روزی را حذف کنید
- مناسب بودن دما اتاق خواب
- دوش آب گرم قبلا از خواب
- پرهیز از غذا های چرب و سنگین در وعده شام
- مطالعه قبل از خواب
- بر طرف کردن استرس های روزانه با کمک مشاوره خانواده آنلاین
بی خوابی پس از زایمان
علاوه بر تغییرات هورمونی از علل دیگر بی خوابی پس از زایمان میتوان به افسردگی بعد از زایمان اشاره کرد که باعث اختلال در خواب میشود. افرادی که بی خوابی پس از زایمان را تجربه میکنند بیشتر در معرض افسردگی قرار دارند. مشاوره خانواده آنلاین کنار شماست برای حل کردن این مسئله.
بی خوابی علاوه بر خود مادر بر نوزاد و پدر خانواده هم تأثیرات منفی میگذارد.علایم دیگری همراه با بی خوابی پس از زایمان میتواند همراه باشد از جمله:
- اضطراب
- وسواس فکری
- وسواس عملی
- عدم تمرکز
علاوه بر راهکارهایی که در بالا برای پیشگیری از بی خوابی به آنها پرداختیم میتوان از گزینه های دیگر در درمان این اختلال کمک بگیریم.
درمان :
مثل: رفتار درمانی: با مراجعه به مشاوره خانواده آنلاین با این روش آشنا میشوید و به دلایل بر هم خوردن تنظیمات خواب خود پی میبرید و راه های مقابله با این وضعیت را فرا میگیرید.
از مصرف دارو توسط پزشک هم میتوان در بی خوابی پس از زایمان کمک گرفت. تنظیم کردن خوابتان با خواب نوزادتان هم میتواند به شما کمک کند. نوزادان معمولا ساعات زیادی از روز را به خواب اختصاص میدهند. مادران میتوانند ازین فرصت استفاده کنند. معمولا این مشکل مادران پس از زایمان میتواند تا چند سال ادامه داشته باشد اما با گرفتن درمان توسط مشاوره خانواده آنلاین میتوانید این مدت زمان را کوتاه تر کنید. طی تحقیقات انجام شده مادرانی که نوزاد خود را با شیر خودشان تغذیه میدهند نسبت به مادرانی که از شیر خشک استفاده میکنند خواب بیشتر و آرام تری را تجربه میکنند. در مورد مشکل و اختلال خوابتان با یک روانشناس صحبت کنید.
به این صورت میتوانید در تنظیم خوابتان راهکارهای جدیدی را دریافت کنید. برای سلامت روحی و جسمی خود و همچنین نوزادتان باید هر چه سریعتر به درمان این مشکل خود بپردازید. زنانی که پس از زایمان دچار بی خوابی میشوند بیشتر در معرض درد های جسمانی هستند. بی خوابی های شبانه میتواند منجر به آسیب های دیگر از جمله: تحریک پذیری در روز، خمیازه مداوم ، گیجی و منگی، و…نیز میشود. اگر امکان مراجعه حضوری به روانشناس را ندارید با مراجعه به مشاوره خانواده آنلاین به راحتی میتوانید مشکل خود را حل کنید.
پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله چت با روانشناس آنلاین رایگان
فهیمه نیک بخش
روانشناسی عمومی
سپیده امینی
روانشناسی عمومی
فرح جعفری
روانشناسی عمومی
آدینه مهدیان ریزی
روانشناسی عمومی
حسن صدیقی
روانشناسی عمومی
مهدی رجبی
روانشناسی عمومی
زهرا صابری
روانشناسی عمومی
مهدی مرادی
روانشناسی عمومی
رامینا جوینی پور
روانشناسی عمومی
فاطمه فولادی
روانشناسی عمومی
محدثه قاسمی
روانشناسی عمومی
رقیه غلامی
روانشناسی عمومی
رامین رشیدی خبیر
روانشناسی عمومی
پریسا زارع گاریزی
روانشناسی عمومی
سمیرا پوراکبرسجادی
روانشناسی عمومی
باران نوروزی
روانشناسی عمومی
سحر بهروزیان
روانشناسی عمومی
پریا سلطانی
روانشناسی عمومی
سعیده جلالی نسب
روانشناسی عمومی
شقایق اسماعیلزاده اسکویی
روانشناسی عمومی