۱۰ ورزش برای درد سیاتیک با اپلیکیشن پزشکی ورزشی

درد سياتیک و اپلیکیشن پزشکی ورزشی

فهرست مطالب

درد سیاتیک بسیار آزار دهنده است و بر خلاف بیشتر دردها، با استراحت کردن هم بهبود نمی یابد. اما چندین حرکت ورزشی هستند که با انجام دادن آنها می توان تا حد زیادی درد سیاتیک را کاهش داد. ما در این مطلب ۱۰ ورزش برای درد سیاتیک را عنوان می کنیم تا در صورت داشتن درد بتوانید آنها را در خانه انجام دهید و احساس بهتری داشته باشید. انجام بعضی از تمرینات و حرکات کششی می‌تواند به تسکین درد سیاتیک و گرفتگی ناحیه اطراف آن کمک کند. گرچه سیاتیک به ‌مرور زمان برطرف می ‌شود اما انجام دادن این تمرینات در خانه می‌توانند روند بهبودی را تسریع کنند. برای یادگیری این حرکات همراه ما باشید و اگر سوالی هم داشتید می توانید از اپلیکیشن پزشکی ورزشی کمک بگیرید.

بسیار مهم است بدانید که در صورت داشتن درد سیاتیک، ورزش باید با احتیاط و تحت نظر پزشک متخصص و اپلیکیشن پزشکی ورزشی انجام شود. شما با داشتن درد می توانید همه چیز مربوط به سیاتیک را در اپلیکیشن پزشکی ورزشی مطالعه کنید و ازپزشک متخصص در اپلیکیشن پزشکی ، مشاوره بگیرید. اپلیکیشن پزشکی ورزشی کار را برای شما راحت کرده است تا بدون نیاز به مراکز درمانی و انتظار برای ویزیت، در خانه بمانید و با نصب اپلیکیشن پزشکی ورزشی ، از بهترین متخصصان مشاوره بگیرید و در آرامش خانه درمان شوید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله بهترین پزشک ارتوپد برای درمان درد های عصبی 

 

حرکت کودک برای درد سیاتیک
حرکت کودک برای درد سیاتیک

 

۱۰ ورزش برای درد سیاتیک

در ادامه ۱۰ ورزش برای درد سیاتیک را عنوان می کنیم تا بتوانیم از این طریق کمی درد شما را بهبود ببخشیم. اگر برایتان سوال پیش آمده که ورزش چگونه به تسکین درد سیاتیک کمک می کند؟ باید بگوییم که این حرکات موجب افزایش قدرت و انعطاف‌ پذیری در عضلات سرینی، پیریفورمیس، همسترینگ و کمر می‌ شوند. با انجام منظم این تمرینات بهترین نتیجه را خواهید گرفت. البته تمام این تمرینات برای همه مفید نیستند، زیرا سیاتیک علل مختلفی دارد. بنابراین بهتر است که پیش از انجام این تمرینات با پزشک خود مشورت کنید و یا از اپلیکیشن پزشکی ورزشی کمک بگیرید.

حرکت اول:

کشش عضلات باسن در حالت درازکش، برای انجام دادن این حرکت ورزشی باید به‌ پشت دراز بکشید و پاها را خم کنید، مچ پای راست را روی زانوی چپ قرار دهید. سپس انگشتان دو دست را پشت ران چپ در هم قفل کنید و به‌آرامی آن را به‌سمت خود بکشید، برای انجام دادن این حرکت باید سر و کمر باید روی زمین بمانند و۲۰  تا ۳۰ ثانیه در این وضعیت بمانید. در صورت لزوم می توانید زیر سرتان کتاب یا بالش سفتی قرار دهید تا کمی بالا برود.

حرکت دوم:

حرکت زانو به‌ سمت شانه مخالف. در ابتدا به‌ پشت روی زمین دراز بکشید و پاها را خم کنید. سپس زانویتان را بالا بیاورید و آن را به شانه‌ای نزدیک کنید که سمت مخالف درد سیاتیک است.

حرکت سوم:

حرکت زانو تا سینه. این حرکت کششی ساده قسمت پایین باسن و بالای ران را هدف قرار می‌دهد. پس برای انجام دادن آن ابتدا به‌ پشت روی زمین دراز بکشید. پاها را خم کنید و کف پاها صاف روی زمین قرار بگیرند. سپس یکی از زانوهایتان را به‌سمت قفسه سینه ببرید. درحالی‌که کمر را به زمین فشار می‌دهید، تا ۳۰ ثانیه در این وضعیت بمانید و بعد به‌ آرامی پایتان را رها کنید و همین مراحل را با پای دیگر تکرار کنید. این تمرین را ۲ تا ۴ بار انجام دهید. همچنین می‌توانید هر دو زانو را هم ‌زمان به‌سمت قفسه سینه ببرید.

 

حرکت پل باسن برای درد سیاتیک
حرکت پل باسن برای درد سیاتیک

 

ورزش برای سیاتیک با اپلیکیشن پزشکی ورزشی

حرکت چهارم:

زانو تا سینه در حالت نشسته که برای این کار باید روی تخت یا صندلی بنشینید و ۱ یا ۲ زانو را به‌سمت قفسه سینه ببرید.سپس به دقت زانویتان را به‌ سمت بالا و پایین حرکت دهید.

حرکت پنجم:

کشش همسترینگ ایستاده که توصیه می کنیم در انجام این حرکت بسیار دقت کنید. در صورت لزوم به چیزی تکیه دهید و در عضلات بیش از حد کشش ایجاد نکنید. صاف بایستید و یک پا را روی سطحی قرار دهید که کمی بالاتر از پای دیگر ولی پایین‌تر از سطح باسن باشد.

سپس پای خود را صاف کنید و انگشتان آن را به‌سمت بالا بگیرید و درحالی‌که کمرتان را صاف نگه داشته‌اید، تا جای ممکن و بدون ایجاد ناراحتی کمی به‌ جلو خم شوید.

حرکت ششم:

تیلت لگن که این ورزش برای سیاتیک ، موجب تقویت عضلات کمر، باسن و پایین شکم می شود.

حرکت هفتم:

پل باسن که این ورزش برای سیاتیک هم بسیار مفید است و در اپلیکیشن پزشکی ورزشی هم توسط پزشکان پیشنهاد می شود به‌ پشت دراز بکشید و زانوها را خم کنید، پاها به‌ اندازه عرض شانه باز باشند و دست‌ها در دو طرف بدن قرار بگیرند. سپس با فشردن پاشنه‌ها به زمین، باسن را بالا بیاورید تا بدن از زانوها تا شانه‌ها خطی مستقیم را تشکیل دهد.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

حرکت هشتم:

اگر یوگا کرده باشید قطعا با حرکت کبوتر نشسته آشنایی دارید. این ورزش برای سیاتیک بسیار مفید است و می تواند درد سیاتیک شما را بهبود ببخشد. کافیست روی زمین بنشینید و پاها را دراز و جفت کنید. سپس پای راست را خم کنید و مچ پای راست را روی زانوی چپ قرار دهید. در ادامه به‌ جلو خم شوید و به‌آرامی بالاتنه را به‌سمت ران پا ببرید.

جرکت نهم:

کشش تنه در حالت نشسته که باید روی زمین بنشینید و پاها را دراز کنید. زانوی چپ را خم کنید سپس پای چپ را از روی پای راست رد کنید و آن را در قسمت بیرونی پای راست و کنار زانو قرار دهید. آرنج راست را در قسمت بیرونی زانوی چپ قرار دهید و به‌آرامی آن را به پایتان فشار دهید و به‌سمت چپ بپیچید.

حرکت دهم:

حرکت کودک که این ورزش برای سیاتیک هم از حرکات محبوب یوگا به حساب می آید. برای حرکت کودک باید روی زمین زانو بزنید و باسن را روی پاشنه‌ها پایین بیاورید. سپس زانوها را به‌اندازه باسن از هم باز کنید و نیم‌ تنه را بین ران‌ ها قرار دهید.

در ادامه دست ‌ها را در حالتی راحت مقابل سر روی زمین قرار دهید. به‌آرامی نفس بکشید و باسن را به پاشنه‌ ها فشار ندهید.

پیشنهاد مقاله: دریافت ویزیت پزشک ارتوپد برای درمان گرفتگی شانه 

 

سوالات متداول

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید