مشاوره با پزشک ارتوپد برای درمان کمردرد

مشاوره با پزشک ارتوپد

فهرست مطالب

کمردرد و مشاوره با پزشک ارتوپد: به گفته موسسه ملی اختلالات عصبی و سکته مغزی (NINDS)، کمردرد بسیار شایع است، به ویژه در بزرگسالان بین 30 تا 50 سال.  ناراحتی در ناحیه کمر می تواند مزمن یا مداوم باشد.  همچنین می تواند یک وضعیت ناگهانی و مختصر باشد که به عنوان درد حاد شناخته می شود.

 

علل کمردرد از دیدگاه پزشک ارتوپد:

  • کشش و اسپاسم عضلانی
  • تحریک عصبی
  • ناهنجاری های ستون فقرات، مانند لغزش دیسک یا تنگی ستون فقرات

گزینه های درمانی برای کمردرد به طور گسترده ای با توجه به علت این وضعیت متفاوت است.  برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید یا با پزشک ارتوپد صحبت کنید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله بیماری های ستون فقرات

 

درمان کمردرد با پزشک ارتوپد
درمان کمردرد با پزشک ارتوپد

 

استراحت:

برای مقابله با درد به کمر خود استراحت دهید.  بسته به شدت علائم، این ممکن است به معنای کاهش سطح فعالیت شما برای چند روز باشد.

استراحت در بستر برای درمان کمردرد به جز برای مدت کوتاه توصیه نمی شود.

دراز کشیدن به پشت با یک بالش زیر زانو کمک می کند تا کمر در وضعیت خنثی قرار گیرد.

همچنین ممکن است با دراز کشیدن روی زمین در حالی که زانوهای خود را با زاویه 90 درجه خم کرده و روی صندلی تکیه داده اید، کمی آرامش پیدا کنید.

با این حال، برای مدت طولانی استراحت نکنید.  بسیاری از موارد کمردرد در عرض چند روز برطرف می شود.

دوره های طولانی بی تحرکی در واقع می تواند باعث ضعیف شدن عضلات شما شود.

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

گرما یا یخ

کمردرد را با کمپرس سرد یا گرم درمان کنید.  به گفته NINDS، شواهد نشان می دهد که استفاده از کیسه های یخ و گرما می تواند تحرک شما را افزایش داده و درد را کاهش دهد.

برای کاهش التهاب، یک کیسه یخ یا سبزیجات یخ زده را روی نواحی حساس کمرتان قرار دهید.  حتما کیسه یخ را در حوله بپیچید تا از پوست خود در برابر سرمازدگی محافظت کنید.  می توانید با خیال راحت چند بار در روز به مدت 20 دقیقه یا بیشتر از یخ در یک زمان استفاده کنید.

پس از چند روز درمان سرد به شکل پد گرم کننده یا حمام گرم، به گرما تغییر دهید.  گرما باعث شل شدن ماهیچه های سفت می شود که باعث درد شما می شوند.

قبل از به خواب رفتن پد گرمایشی را خاموش کنید تا خطر سوختگی کاهش یابد.

پزشک ارتوپد میتواند به خوبی در این زمینه شما را راهنمایی کند.

 

مسکن های OTC

مسکن‌های بدون نسخه (OTC) یک گزینه درمانی غیرتهاجمی برای کمردرد هستند.  داروهایی مانند ناپروکسن، ایبوپروفن و استامینوفن در کاهش درد و تورم مرتبط با کمردرد مرتبط با عضلات موثرترین هستند.

با این حال، داروهای OTC احتمال کمتری برای کاهش علائم ناشی از فشردگی عصب یا مشکلات دیسک دارند.  اگر پس از چند روز استراحت، کمپرس سرد یا گرم و مسکن های OTC احساس بهبودی نکردید با پزشک ارتوپد خود تماس بگیرید.

 

داروهای درمان کمردرد
داروهای درمان کمردرد

 

داروهای تجویزی توسط پزشک ارتوپد

پزشک ارتوپد شما ممکن است داروهای قوی‌تری را برای تسکین کمردرد مزمن تجویز کند که با گزینه‌های OTC کمکی نمی‌کند.

داروهای ضد افسردگی، مواد مخدر مانند کدئین و داروهای ضد تشنج ممکن است برای درمان کمردرد استفاده شود.

درمان دردهای عصبی مانند سیاتیک که ناشی از برآمدگی دیسک در قسمت پایین کمر است، با داروهای خوراکی دشوار است.  برای این نوع ناراحتی، کورتیکواستروئیدها و داروهای بیهوشی ممکن است برای کاهش التهاب توسط پزشک‌ارتوپد تزریق شود.

کورتیکواستروئیدها ممکن است به صورت عضلانی، خوراکی یا تحت فلوروسکوپی (به عنوان تزریق استروئید اپیدورال-ESI) تزریق شوند.  هنگامی که تورم عصب کاهش می یابد، معمولاً کمی تسکین پیدا می کنید.

 

 

ورزش

وقتی کمرتان درد می کند، ممکن است ورزش آخرین چیزی باشد که به ذهنتان می رسد.  با این حال، فعالیت بدنی یک راه موثر برای بهبود سریعتر درد است.

تمرینات اصلی – مانند کج شدن لگن و بریج – عضلات شکم و پشت شما را تقویت می کند که از ستون فقرات شما حمایت می کنند.  هرچه این ماهیچه ها قوی تر شوند، کمتر تحت تاثیر کمردرد قرار خواهید گرفت.

مطالعات مرکز ملی طب مکمل و جایگزین (NCCAM) گزارش می دهد که افرادی که تمرینات یوگای سازگار را انجام می دهند، درد و ناتوانی کمتری را تجربه می کنند و پس از شش ماه خلق و خوی آنها بهبود می یابد.

شنا و پیاده روی نیز راه های عالی برای حفظ سلامت کمر و همچنین حفظ وزن مناسب هستند.  اضافه وزن در کمردرد نقش دارد زیرا فشار بیشتری به مفاصل شما وارد می کند.

 

کشش، اولتراسوند و TENS با تجویز پزشک ارتوپد

اگر کمردرد شما به درمان های معمولی پاسخ نمی دهد، ممکن است لازم باشد گزینه های جایگزین را در نظر بگیرید.

کشش از یک سیستم وزنه استفاده می‌کند تا ستون فقرات شما را تراز کند و احتمالاً به دیسک‌های لغزیده کمک می‌کند تا به جای خود بازگردند.

اولتراسوند شامل ماساژ بافت‌های نرم اطراف آسیب کمر با امواج صوتی است که عضلات را گرم می‌کند و باعث شل شدن و بهبود سریع‌تر آن‌ها می‌شود.

تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست (TENS) تحریک الکترونیکی اعصاب از طریق الکترودهایی است که روی پوست شما قرار می گیرد.

الکتریسیته سیگنال های درد را که از طریق مسیرهای عصبی عبور می کنند، مسدود می کند.

 

از پزشک ارتوپد در مورد این روش های درمانی سوال کنید.

 

طب جایگزین

داروی جایگزین برای کمردرد شامل استفاده از مراقبت های کایروپراکتیک و طب سوزنی است.

کایروپراکتیک تمرینی است که ستون فقرات و سایر نواحی ضعیف یا آسیب دیده سیستم اسکلتی عضلانی را به صورت دستی تنظیم می کند.

طب سوزنی یک هنر باستانی چینی برای درمان بیماری و آسیب از طریق دستکاری نقاط فشار است.

سوزن‌های ظریف استریل می‌شوند و در نقاط خاصی از بدن وارد پوست می‌شوند تا درد را کاهش دهند و در تلاشی برای تنظیم مجدد روحیه زندگی‌تان، که در طب سوزنی به آن «چی» می‌گویند.

 

طب سوزنی یا مشاوره با پزشک ارتوپد
طب سوزنی یا مشاوره با پزشک ارتوپد

 

عمل جراحی

افراد نسبتا کمی برای کمردرد مزمن و شدید نیاز به جراحی دارند.  با این حال، اگر سایر درمان‌ها تسکین ندهند، یک گزینه باقی می‌ماند.

قطعات کوچک دیسک که شکسته یا متلاشی شده اند را می توان با جراحی برداشت تا فشار از مسیرهای عصبی برداشته شود.

مهره‌های آسیب دیده یا غیرطبیعی که باعث کمردرد می‌شوند ممکن است با هم ترکیب شوند تا کمر شما صاف شود و به شما کمک کند تحرک را دوباره به دست آورید.

جراحی کمر، مانند هر روش جراحی دیگری، خطراتی را به همراه دارد.  این تنها به عنوان آخرین راه حل استفاده می شود، مگر اینکه کنترل روده یا مثانه از دست رفته باشد یا هر گونه از دست دادن عصبی وجود داشته باشد.

در مورد جراحی و انتخاب آن حتما با پزشک ارتوپد صحبت کنید.

مطالعه مقاله گرفتگی عضلات و مشاوره آنلاین پیشنهاد می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید