داروهای ضد افسردگی و انواع آن در سایت ویزیت آنلاین

قرض ضد افسردگی در سايت ويزيت آنلاين

فهرست مطالب

شاید احساس ناامیدی و غم در برخی مواقع زندگی، جزئی از زندگی محسوب شود اما اگر این حالات با مرور زمان برطرف نشوند ممکن است فرد دچار افسردگی شده باشد. افسردگی نه‌ تنها باعث احساس غم و اندوه در تمامی مراحل زندگی می ‌شود بلکه این توانایی را دارد تا بتواند زندگی، انجام فعالیت‌ های روزانه و عملکرد جسمی و عقلانی را تحت ‌الشعاع قرار دهد. همچنین افسردگی می ‌تواند در غذا خوردن و لذت ‌های زندگی هم اختلال ایجاد  کند. افسردگی ممکن است منجر به عصبانیت و بی ‌قراری در افراد شود و میزان طاقت آنها در برابر مشکلات را بسیار کم ‌کند. از این رو در صورت عدم درمان، افسردگی می‌ تواند منجر به بروز اختلالات شدید جسمی و روحی در فرد شود و تمام مراحل زندگی را تحت ‌العشاع خود قرار دهد. ما در این مطلب از سری مقالات ازپزشک به داروهای ضد افسردگی و انواع آن در سایت ویزیت آنلاین اشاره خواهیم کرد. همانگونه که می دانید امروزه با پیشرفت تکنولوژی ٬ استفاده از سایت ویزیت آنلاین به صرفه بوده و با کمترین وقت و به راحتی در دسترس است.

پس دیگر نیازی به معطلی در مطب پزشکان ندارید و در خانه و یا محل کار خود ٬ بدون کوچکترین ناراحتی و نگرانی می توانید از خدمات پزشکی ازپزشک بهره مند شوید. با استفاده از خدمات ازپزشک می توانید به راحتی و به صورت آنلاین تمام مشکلات را با ارتباط صوتی و یا حتی تصویری در میان بگذارید و نسخه الکترونیکی دریافت کنید. در مشاوره و استفاده از سایت ویزیت آنلاین، تنها در صورتی که به ویزیت حضوری نیاز باشد، پزشک شما را به پزشک متخصص دیگری ارجاع می دهد و یا نوبت ویزیت حضوری جهت مراجعه به مطب پزشک را در اختیارتان می گذارد. در غیر این صورت برای سوال پزشکی می توانید از خدمات مشاوره تخصصی در سایت ویزیت آنلاین ازپزشک بهره ببرید. شما می توانید با مراجعه به لیست پزشکان و با استفاده از یک مشاوره تخصصی در سایت ویزیت آنلاین ازپزشک برای پاسخ به سوالات پزشکی به کمک سایت ویزیت آنلاین، مراقب حال خودتان باشید و با داشتن یک مشاوره پزشکی بسیار ساده از ابتلا به هر نوع بیماری جلوگیری کنید .

پیشنهاد مقاله: علل اختلالات عصبی با مشاوره آنلاین روانشناسی

 

عوارض دارو های ضد افسردگی و سایت ویزیت آنلاین
عوارض دارو های ضد افسردگی و سایت ویزیت آنلاین

 

سایت ویزیت آنلاین و همه چیز درباره داروهای ضد افسردگی

داروهای ضد افسردگی داروهایی هستند که به تسکین علائم افسردگی، اختلال اضطراب اجتماعی، اختلالات اضطرابی و … کمک می کنند. کاربرد این داروها برای این است تا بتوانند عدم تعادل شیمیایی انتقال دهنده‌های عصبی در مغز را که مسئول تغییر خلق و خو و رفتار هستند، اصلاح کنند.

متاسفانه استفاده از داروهای ضد افسردگی روز به روز در حال افزایش است و افراد زیادی برای ناراحتی هایی که دارند با تجویز پزشک معالجشان به این داروها رو می آورند. لازم به ذکر است تا بدانید مصرف داروهای افسردگی در زنان تقریباً دو برابر بیشتر از مردان است و به همین دلیل زنان زیادی از این داروها برای داشتن آرامش فکری مصرف می کنند. انواع مختلفی از داروی ضد افسردگی (Antidepressant) هم وجود دارند که روانپزشکان، با توجه به نوع و شدت بیماری افراد، از آنها استفاده می‌کنند. پزشکان متخصص بر این باورند که این داروها غلظت پیام‌ رسان ‌های عصبی مانند نوراپی ‌نفرین (norepinephrine)، سروتونین (serotonin) و دوپامین (dopamine) را تحت تاثیر قرار می‌ دهند. از این رو بسیار مهم است که بدون تجویز پزشک از دارو برای درمان خود استفاده نکنید و حتما زیر نظر پزشک باشید. برای داشتن ویزیت و مشاوره می توانید از سایت ویزیت آنلاین بهره ببرید و بدون نگرانی با بهترین روانشناسان مشورت کنید.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

عوارض دارو های ضد افسردگی و سایت ویزیت آنلاین

هرگونه عارضه جانبی به احتمال زیاد طی 2 هفته اول در بدن رخ‌ داده و سپس به تدریج از بین‌ می ‌رود. اثرات جانبی متداول عبارتند از حالت تهوع و اضطراب و گاهی تپش قلب که البته این اثرات و عوارض ، همگی به نوع داروی مصرف ­شده فرد بستگی دارد. اگر اثرات جانبی خیلی ناخوشایند باشند و اگر فرد را به فکر خودکشی بیاندازند، باید فورا به پزشک اطلاع داده شود. علاوه بر این، برخی از تحقیقات دو اثر جانبی خاص را در اثر مصرف این داروها در کودکان و نوجوانان گزارش کرده اند. از دیگر عوارض داروهای ضد افسردگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. بالا رفتن غیر طبیعی خلق و خو: در این زمان ، فرد به به مانیا یا ‌هایپومانیا که همان قطب متضاد افسردگی است دچار‌ می‌ شود. لازم به ذکر است که مصرف داروهای افسردگی سبب بروز اختلال دوقطبی‌ نمی‌ شوند، اما ممکن است حالتی را که تاکنون پوشیده مانده بوده را آشکار سازند.
  2. خودکشی: احتمال بروز افکار خودکشی در اولین استفاده از داروهای ضد افسردگی به مراتب بیشتر است. البته ممکن است این علائم به خاطر عوامل دیگری به جز مصرف دارو باشد.

 

برخلاف برخی از داروها، در داروهای افسردگی نیاز نیست که بعد از مدتی دوز دارو افزایش داده شود تا میزان اثربخشی آن حفظ گردد. به همین دلیل این داروها اعتیادآور نبوده و  وقتی مصرف داروی ضد افسردگی را متوقف کردید، علائم ترک متداول، مثل علائم ترک سیگار را تجربه نخواهید کرد. غالبا علائم ترک داروهای افسردگی هم خفیف هستند. علائم شدید به ندرت، و معمولا بعد از ترک دو داروی سروکزات و افکسور روی‌ می‌دهند. پزشک معالج معمولا دوز مصرف داروی ضد افسردگی را به تدریج کاهش دهد تا ریسک ابتلا به علائم ترک در فرد به حداقل برسد.  در این مورد با استفاده از خدمات مشاوره تخصصی در سایت ویزیت آنلاین ازپزشک با برترین روانشناسان و روانپزشکان ویزیت تصویری داشته باشید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله کنترل استرس و اضطراب شدید به کمک مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان

 

تصویر دکتر عمید شمس اله

عمید شمس اله

روانپزشکی

تصویر دکتر جابر دریجانی

جابر دریجانی

روانپزشکی

تصویر دکتر فاطمه نیکخواه

فاطمه نیکخواه

روانپزشکی

تصویر دکتر غزاله روئیائی

غزاله روئیائی

روانپزشکی

تصویر دکتر حمید رضا صالحیان

حمید رضا صالحیان

روانپزشکی

تصویر دکتر سید مجید علوی کاخکی

سید مجید علوی کاخکی

روانپزشکی

تصویر دکتر مجتبی سخاوت

مجتبی سخاوت

روانپزشکی

تصویر دکتر کامران اسمعیلی درجانی

کامران اسمعیلی درجانی

روانپزشکی

تصویر دکتر احمد طایفی

احمد طایفی

روانپزشکی

تصویر دکتر الهام جندقی میبدی

الهام جندقی میبدی

روانپزشکی

تصویر دکتر بهاره رضایی

بهاره رضایی

روانپزشکی

تصویر دکتر آزاده رهاوی

آزاده رهاوی

روانپزشکی

تصویر دکتر مهدی پورنامداری

مهدی پورنامداری

روانپزشکی

تصویر دکتر لیلا طهماسبی

لیلا طهماسبی

روانپزشکی

تصویر دکتر زهرا زارع

زهرا زارع

روانپزشکی

تصویر دکتر پیمان حمزه ‌نژاد

پیمان حمزه ‌نژاد

روانپزشکی

تصویر دکتر کورش هرمزی

کورش هرمزی

روانپزشکی

تصویر دکتر کامبیز زنگنه

کامبیز زنگنه

روانپزشکی

تصویر دکتر حمداله سعیدی گرگری

حمداله سعیدی گرگری

روانپزشکی

تصویر دکتر مریم ماهری

مریم ماهری

روانپزشکی

منابع علمی این مطلب

2 پاسخ

  1. سلام وقتتون بخیر
    من یه پشت کنکوری خسته هستم. دلم حتی نمی‌خواد دیگه زندگی کنم. اصلاً چرا ما به دنیا اومدیم . دوست دارم برم یه جای خیلی دور که فقط خودم باشم و برای یه عمر بخوابم

    1. نظر تیم پزشکی ما:
      با توجه به اینکه زمان زیادی به کنکور نمونده توصیه میکنیم کمی صبور باشید تا این روزهای مزخرف کنکور هم سپری شود و سعی کنید تحمل کنید اما اگر خیلی دشوار است متخصصین روانشناس بهترین مشاوره شما خواهد بود.
      میتونید با خیال راحت و کاملاً در یک بستر ایمن با تیم متخصص مشاوره و روانشناسی در اپلیکیشن ازپزشک هم بصورت آنلاین مشورت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید