عوامل ایجاد لخته خون در قائدگی + سایت ویزیت آنلاین

علت لخته خون در پریودی

فهرست مطالب

دیدن لخته خون در دوران پریودی برای هر زنی پیش می آید. به نوعی که در حالت کاملا طبیعی، در زمان پریودی نباید لخته خون دفع شود و اگر چنین حالتی رخ دهد نگران کننده است. البته وجود لخته خون در پریود همیشه یک مسئله مهم و نگران کننده نیست. چرا که زنان و حتی دخترهای جوان هم دچار چنین مشکلی می‌شوند. با اینکه اکثرا وجود لخته خون در پریود مورد مشکوکی نیست اما شما باید به عنوان یک خانم آگاهی و اطلاعات کامل و کافی در این زمینه داشته باشید. به همین دلیل ما در این مطلب از سری مقالات ازپزشک به موضوع لخته های طبیعی و غیر طبیعی در خون قاعدگی ، علت لخته خون در پریودی و درمان لخته‌های خون در پریودی خواهیم پرداخت. قطعا با دریافت اطلاعات کافی به راحتی می توانید شرایطتان را بسنجید و اگر لازم بود به پزشک مراجعه کنید. در غیر این صورت می توانید با مراجعه به سایت ویزیت آنلاین از بهترین متخصص زنان و زایمان مشاوره بگیرید و در خانه ویزیت شوید.

 

لخته های طبیعی و غیر طبیعی در خون قاعدگی

خون پریود باید رقیق و قرمز رنگ باشد. گاهی اوقات در صورتی که خون باقی مانده از دوره قاعدگی قبلی هم وجود داشته باشد ممکن است خون پریود به رنگ‌ های تیره‌تر باشد. همچنین ممکن است با لخته خون شبیه جگر در پریودی خود مواجه شوید. اما لخته‌ خون در پریود چیزی نیست که همه بانوان و همیشه بخواهد آن را تجربه کنند. شروع دوران قاعدگی زمانی شروع می‌شود که با افزایش هورمون‌ها بافت داخلی رحم شروع به ریزش می‌کند. در چنین زمانی برای جلوگیری از خونریزی‌های شدید، پلاکت‌هایی که در خون وجود دارند به صورت خودکار به رحم هجوم می‌آورند و ترکیبی از خون پریود، مخاط و ترشحات غدد رحمی، بافت‌های تخریب شده رحم و رگ‌های خونی را به صورت لخته‌های خونی به وجود می‌آورند.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

در حالت عادی آنزیم‌هایی داخل بدن می‌توانند بر پلاکت‌ها و غلبه کرده و مانع از لخته شدن خون در پریود بشوند اما زمانی که خون پریودی سنگین و زیاد باشد انعقادکننده‌ها، خون را به شکل لخته در می‌آورند. بنابراین لخته خونی که در پریود خود می‌بینید ترکیبی از بافت رحم و رگ‌ها و خون و ترشحات رحمی می‌باشد و شبیه یک تکه جگر به چشم می‌آید. این فرایند طبیعی و معمولی ایجاد لخته خون در پریود است.

 

سایت ویزیت آنلاین
سایت ویزیت آنلاین

 

علت لخته خون در پریودی

از مهم ترین علت لخته خون در پریودی می توان به سن اشاره کرد. همچتیت سابقه پزشکی ، سلامتی، هورمون ها و وضعیت جسمی و روحی هماز علت لخته خون در پریودی هستند. جدا از این موارد از علت لخته خون در پریودی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مسدود شدن راه رحم می‌تواند باعث لخته لخته شدن خون پریود شود. انسداد رحم هم در اثر فیبروم، آندومتریوز، آدنومیوز و تومورهای سرطانی در زنان ایجاد می شوند.
  2. تمام چرخه‌هایی که به صورت طبیعی در رحم اتفاق می‌افتند، تحت تأثیر هورمون‌ها هستند. اگر مقدار هورمون‌ها حتی برای ذره‌ای تغییر کند مشکلات و عوارضی را به دنبال خود خواهد داشت. از عوامل بر هم خوردن هورمون ها می توان به استرس، اضطراب ، کاهش و یا افزایش وزن ، یائسگی یا بارداری اشاره کرد.
  3. احتمال اینکه وجود لخته خون در پریود به دلیل سرطان رحمیا لگن باشد، بسیار کم است اما با این حال درصد خیلی کمی از زنان که خونریزی لخته‌ای داشتند به این بیماری مبتلا بودند.
  4. طی تحقیقاتی مشخص شده است که ۵۰ درصد بارداری به سقط جنینمنجر می‌ شوند و این در حالی است که اکثر این سقط جنین‌ها حتی قبل از اینکه زن از بارداری خود مطلع شود اتفاق می‌افتد. اگر بارداری کوتاه و منجر به سقط باشد عوارضی چون ایجاد لخته خوت و خونریزی های شدید در زنان ایجاد می شود.

 

بیشتر بخوانید: رابطه در دوران پریودی

 

درمان لخته‌های خون در پریودی

بهترین روش درمان لخته های خون در پریودی ، کنترل آن است. از روش های موثر در برطرف کردن لخته ها و از روش های درمان لخته های خون در پریودی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

داروهای ضدبارداری هورمونی می‌توانند رشد پوشش داخلی رحم را مهار کنند. ابزار پیشگیری از بارداری نیز به همین میزان در جلوگیری از بروز حالت لخته شدن خون قاعدگی مؤثر هستند. داروهای ضدبارداری هورمونی در کاهش رشد فیبروم‌ها و سایر چسبندگی‌های رحمی نیز مفید و مؤثر هستند. اگر بانوان نخواهند برای درمان لخته شدن خون از داروهای هورمونی رایج استفاده کنند، پزشک داروی ترانگزامیک اسید را تجویز می‌کند. این دارو یکی از محبوب‌ترین و پرمصرف‌ترین محصولات دارویی ضد لخته شدن خون است.

 

درمان لخته‌های خون در پریودی
درمان لخته‌های خون در پریودی

 

عمل جراحی برای درمان لخته‌های خون در پریودی

گاهی ممکن است فرد برای درمان لخته‌های خون در پریودی به عمل جراحی نیاز داشته باشد. البته برای جراحی نیاز است که از سایت ویزیت آنلاین از متخصص زنان و زایمان مشاوره بگیرید و سپس برای کورتاژ اقدام کنید. از روش کوتاژ جدا از سقط جنین ، جهت پیدا کردن زمینه خونریزی شدید قاعدگی یا لخته‌ شدن خون در قاعدگی نیز استفاده می‌کنند.
کورتاژ شامل گشاد شدن دهانه رحم و خراشیدن پوشش داخلی آن است. کورتاژ معمولاً در یک محیط جراحی سرپایی و با تزریق آرام‌بخش‌ها انجام می‌گیرد. زنانی که مبتلا به اختلال رشد رحمی مانند فیبروم هستند و به درمان‌های دارویی پاسخ نمی‌دهند، احتمالاً باید جهت برداشتن توده‌ها از روش جراحی استفاده کنند.
میزان جراحی و شدت آن به اندازه و محل توده‌ها بستگی دارد. اگر رشد فیبروم زیاد باشد، احتمالاً بیمار به میومکتومی نیاز دارد. در این وضعیت یک برش بزرگ در شکم برای دسترسی به رحم ایجاد می‌شود. اما اگر رشد کوچک باشد، جراحی لاپاراسکوپی روش ایده‌آل‌تری محسوب می‌شود. البته در لاپاراسکوپی نیز شکم شکاف‌هایی می‌خورد. اما برش‌های این روش کوچک‌تر هستند و زودتر بهبود پیدا می‌کنند.
در جراحی نوع سوم ممکن است زن درخواست تخلیه رحم کند که به آن هیسترکتومی می‌گویند. برای انتخاب بهترین روش جراحی برای درمان لخته شدن خون حتماً از سایت ویزیت آنلاین با پزشک زنان و زایمان صحبت‌های لازم را انجام دهید.

 

تصویر دکتر مهری رشیدی

مهری رشیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ریحانه صاحب کشاف

ریحانه صاحب کشاف

زنان و زایمان

تصویر دکتر انسیه همتی

انسیه همتی

زنان و زایمان

تصویر دکتر الهه ذبیحی

الهه ذبیحی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ساناز هوشیار منش

ساناز هوشیار منش

زنان و زایمان

تصویر دکتر نادره معصومی کاشانی

نادره معصومی کاشانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ////// /////

////// /////

زنان و زایمان

تصویر دکتر سپیده محمدی

سپیده محمدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر الهام صدیقی

الهام صدیقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سوسن رضایی

سوسن رضایی

زنان و زایمان

تصویر دکتر نیر صادقی

نیر صادقی

زنان و زایمان

تصویر دکتر سیده طاهره قاضی میر سعید

سیده طاهره قاضی میر سعید

زنان و زایمان

تصویر دکتر راحله رضائی آشتیانی

راحله رضائی آشتیانی

زنان و زایمان

تصویر دکتر کبری آقاسفید

کبری آقاسفید

زنان و زایمان

تصویر دکتر فرحناز امینی

فرحناز امینی

زنان و زایمان

تصویر دکتر بهناز قاضی سعیدی

بهناز قاضی سعیدی

زنان و زایمان

تصویر دکتر مهناز تاج پور

مهناز تاج پور

زنان و زایمان

تصویر دکتر سوگل عرب

سوگل عرب

زنان و زایمان

تصویر دکتر سمانه جلالی

سمانه جلالی

زنان و زایمان

تصویر دکتر ضحی محمدی پور یزدی

ضحی محمدی پور یزدی

زنان و زایمان

منابع علمی این مطلب

2 پاسخ

  1. سلام علیکم عاقبت به خیر
    ممنونم بابت زحماتی که کشیدید
    لطفاً حجاب را حفظ کنید
    این برای شأن شما لازم است

    1. لطقا به جای بررسی حجاب سرتون تو کار خودتون باشه و مطلب رو مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید