تغذیه در درمان آرتروز

فهرست مطالب

تغذیه در درمان آرتروز چه تاثیری دارد؟

آرتروز یا آرتریت به معنای التهاب مفصل بوده و این واژه  برای توصیف حدود ۲۰۰ بیماری مختلف که مفصل، بافت ‌های اطراف مفصلی و دیگر بافت ‌های هم بندی و اسکلتی عضلانی را درگیر می ‌کنند مورد  استفاده قرار می گیرد. آرتروز در افراد ۶۵ سال یا مسن ‌تر شایع ‌تر است، اما می ‌تواند افراد در همه سنین از جمله کودکان را  تحت تاثیر قرار دهد. همانگونه که در یکی از مطالب ازپزشک به آن اشاره کردیم آرتروز بیماری روماتیسمی بوده و شایع ترین نوع آرتروز، استئوآرتروز است. دیگر بیماری ‌های شایع روماتیسمی که به التهاب مفصل مربوط می ‌شوند عبارتند از نقرس، فیبرومیالژیا و آرتروز روماتوئید (RA). برخی از انواع آرتروز، مانند آرتروز روماتوئید و لوپوس (SLE) می ‌توانند چندین ارگان را درگیر کنند و باعث بروز علائم گسترده شوند.

به همین دلیل نیاز است تا افراد برای تشخیص به موقع و درمان آرتروز به متخصص روماتولوژی مراجعه کنند و یا از طریق مشاوره پزشک تصویری برای پیشگیری و درمان این بیماری ، زیر نظر پزشک متخصص، تغذیه در درمان آرتروز داشته باشند. آرتروز یکی از انواع آرتریت بوده و  یک بیماری غیر التهابی در مفاصل است که طی آن غضروف مفاصل تخریب می ‌شود.

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

تغذیه در درمان آرتروز و دریافت مشاوره آنلاین با سامانه از پزشک

تغذیه در درمان آرتروز و دریافت مشاوره آنلاین با سامانه از پزشک

بیماری آرتروز  که بسیار تحلیل ‌برنده است ، در ‌نتیجه آسیب ‌دیدگی، افزایش سن و کشیدگی یا پارگی طولانی ‌مدت غضروف در مفاصل بروز می‌کند و سبب ایجاد درد و سفتی مفاصل می ‌شود. در همین ابتدای متن اشاره می کنیم که اگر به مشاوره پزشک تصویری برای تغذیه در درمان آرتروز  نیاز داشتید ، همین الان بر روی گوشی همراه خود اپلیکیشن ازپزشک را نصب کنید و در هر زمان و مکان از متخصص روماتولوژی ، مشاوره پزشک تصویری دریافت کنید. شما با نصب اپلیکیشن بیمار ازپزشک بر روی گوشی همراه خود و بدون نیاز به مراجعه حضوری به مطب و یا کلینیک و مراکز درمانی ، می توانید در هر زمان و مکان ازپزشک مشاوره بگیرید و درمان شوید. شاید   با جستجو در اینترنت بتوانید پزشک متخصص روماتولوژی زیادی پیدا کنید و با هر کدام از آنها به هر طریقی ارتباط بگیرید ، اما باید بدانید که لازمه اطمینان به پزشک متخصص و مشاوره پزشک تصویری، داشتن تجربه کافی، اعتماد به موسسات معتبر، توجه به گستردگی ارتباط پزشک با سایر اعضای سیستم درمانی  چون آزمایشگاه ها، تجهیزات تشخیصی و سایر متخصصان است .

به همین دلیل سامانه آنلاین ازپزشک با داشتن بهترین پزشکان و متخصصان در هر زمینه پزشکی و ایجاد حس اعتماد به بیماران، کار را برای تمامی کاربران راحت کرده است. شما با استفاده از خدمات آنلاین ازپزشک می توانید در کمترین زمان و بدون داشتن کوچکترین دغدغه ای جز بیماری، اولین نوبت خالی پزشک متخصص را ثبت کنید و در زمان درست و در آرامش خانه  مشاوره پزشک تصویری داشته باشید. همچنین می‌توانید میانگین زمان انتظار را در صفحه پزشک مورد نظر خود مشاهده کنید که این مقدار، قطعا کمتر از زمان انتظار در مطب، ترافیک شهری و آلودگی است و بدون کوچکترین اتلاف وقتی در خانه ویزیت می شوید.

بی شک ممکن است شما و یا اطرافیانتان، دریافت نوبت از بیمارستان ‌ها و مراکز درمانی را که بسیار دشوار و خسته کننده است تجربه کرده باشید. در برخی زمان ها هم برای دریافت نوبت از مراکز درمانی لازم است تا به صورت حضوری به آن ها مراجعه کنید و ساعت ها در انتظار بمانید، اما با استفاده از اپلیکیشن ازپزشک دیگر به مراجعه حضوری نخواهید داشت.

می توانید در آرامش خانه بدون مراجعه حضوری به مراکز درمانی،  مشاوره آنلاین با پزشک را ثبت کنید و از پزشک متخصص روماتولوژی ، مشاوره درمانی و تغذیه در درمان آرتروز  دریافت کنید. برای آشنایی بیشتر با تغذیه در درمان آرتروز ، به خواندن مطلب ادامه دهید . چرا که تصمیم داریم به تغذیه در درمان آرتروز اشاره کنیم و به شما بگوییم با یک رژیم مناسب چگونه می توانید از مبتلا شدن به آرتروز پیشگیری نمایید و یا اینکه این بیماری را درمان کنید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله بیماری آرتروز

درباره اهمیت تغذیه در درمان آرتروز بیشتر بدانید:

درباره اهمیت تغذیه در درمان آرتروز بیشتر بدانید:

متاسفانه امروزه به خاطر تغذیه ها و رژیم های غذایی نامناسب، امکان مبتلا شدن به بیماری های مختلف بسیار شده است. به نوعی که افراد بسیاری از بیماری هایی چون درد مفاصل و غضروف ها شکایت دارند و خیال می کنند هیچ جوره نمی توانند این بیماری را درمان کنند . اما باید بگوییم که تغذیه در درمان آرتروز نقش بسیار مهمی دارد و می تواند درد را تسکین ببخشد . پس برای اینکه بتوانید سرعت پیشرفت آرتروز را کاهش دهید می توانید از غذاهایی همچون شیر کم چرب و کلم بروکلی در تغذیه خود استفاده کنید. شیر کم چرب به نوعی می تواند باعث تقویت استخوان ها گردد. همچنین شیر از جمله مواد غذایی محسوب می شود که می تواند التهاب های مفصلی را کاهش دهد.

کلم بروکلی هم می تواند از تخریب غضروف ها جلوگیری کند. در بدن انسان ها آنزیمی وجود دارد که غضروف های بدن را تخریب می کند و کلم بروکلی  می تواند مانع کارکرد این آنزیم شود. خوراکی هایی که در ادامه عنوان می کنیم هم می توانند برای تغذیه در درمان آرتروز  مورد استفاده قرار بگیرند :

  1. مواد غذایی حاوی امگا 3 می تواند برای درمان برخی از بیماری ها مفید باشد. برای درمان آرتروز هم مصرف مواد غذایی که دارای امگا 3 هستند بسیار توصیه شده است. ماهی های چرب ماهی سالمون، شاه ماهی و ماهی ساردین، گردو، لوبیا سویا، تخم کدو حلوایی سرشار از امگا ۳ هستند و مصرف آنها برای تغذیه در درمان آرتروز به شدت پیشنهاد می شود. بنابراین در تغذیه در درمان آرتروز، روزانه مصرف 1 گرم امگا 3 را قرار دهید و در روزهایی که از مواد حاوی امگا 3 دربرنامه غذایی خود استفاده نمی کنید 2 لیوان شیر کم چرب را جایگزین کرده و 10 الی 15 دقیقه در زیر آفتاب پیاده روی کنید تا بتوانید از این طریق ویتامین D مورد نیاز بدن خود را جذب نمایید.
  2. روغن زیتون را به جای استفاده از روغن هایی همچون روغن آفتابگردان در وعده های غذایی خود جایگزین کنید. روغن زیتون دارای اولئوکانتال است که آنزیم هایی را که در بدن منجر به ایجاد التهاب می شوند از بین می برد.
  3. چای سبز بنوشید . تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان هایی که در چای سبز موجود است این قابلیت را دارند که احتمال بروز به آرتروز را در افراد کاهش دهند.
  4. مصرف آلبالو را فراموش نکنید . آلبالو التهاب را کاهش می دهد و این به خاطر وجود ماده موثری به نام آنتوسیاسین در آلبالو است. مصرف روزانه نصف فنجان آلبالو را حتما در برنامه غذایی خود قرار دهید .

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و ویزیت پزشک آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

اهمیت نحوه و زمان مصرف خوراکی‌ها در درمان آرتروز

جدا از اینکه برای تغذیه در درمان آرتروز از چه مواد خوراکی باید استفاده کنید هم زمان باید مصرف برخی مواد را حذف یا به حداقل برسانید. مانند:

  • روغن آفتابگردان، ذرت و سویا
  • شکر. چرا که این خوراکی شیرین کالری بسیار زیادی دارد که مصرف بیش از اندازه آن باعث افزایش وزن می شود که این موضوع فشار بسیاری را به مفصل ها وارد می کند. به جای شکر می توانید از میوه های شیرین استفاده کنید .

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در زمینه بیماری آرترزو و روش‌های درمان آن دارید پیشنهاد ما به شما عزیزان مطالعه مقاله مشاوره آنلاین با پزشک آرتروز است تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید