روانشناسی

اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر با ویزیت پزشک در منزل

اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر با ویزیت پزشک در منزل

درمان اعتياد همسر با ویزیت پزشک در منزل

زمانی که متوجه اعتیاد همسر خود در روزهای اولیه شوید، احتمال درمان آن بسیار بیشتر خواهد بود. بنابراین بسیار مهم است علائم اعتیاد را بشناسید تا در زمان درست بتوانید همسرتان را از آن وضعیت ناخوشایند و دردناک نجات دهید. شاید از خودتان بپرسید چگونه؟ در جواب باید بگوییم که خوشبختانه اعتیاد ویژگی‌های قابل تشخیص واضحی داشته و مصرف بسیاری از گونه‌ های مواد مخدر نشانه ‌ها و علائم مشترکی را به دنبال دارد. ما در این مطلب به موضوع اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر و نحوه برخورد با همسر معتاد با ویزیت پزشک در منزل و یا مشاوره آنلاین خواهیم پرداخت.

اگر نگران وضعیت همسر خود هستید، با کمی مطالعه درباره نشانه‌ ها و علائم می‌توانید اعتیاد را تشخیص دهید و فردی را که با این اختلال دست و پنجه نرم می‌کند، سریع‌تر نجات دهید. چنانچه به ویزیت پزشک در منزل و یا مشاوره آنلاین نیاز داشتید می توانید با استفاده از اپلیکیشن ازپزشک، مراحل درخواست ویزیت خود را ثبت کنید. برای درک درست این موضوع هم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

 

نحوه برخورد با همسر معتاد

نحوه برخورد با همسر معتاد

 

نحوه برخورد با همسر معتاد

بدون شک زندگی با همسری که اعتیاد دارد دردناک است و هزینه و وقت گذاشتن برای چنین آدم هایی شما را عصبانی می کند. اما سرزنش و تحقیر همسرتان برای اشتباهاتی که انجام داده و آسیب‌هایی که به وجود آورده، می‌تواند این تخریب را بیشتر کند. بسیاری از معتادان، خانواده‌ای دارند و در بیشتر موارد آنان همسر یک مرد یا زن هستند. همسر تان بعد از سرزنش و تحقیری که از سوی شما می بیند، احساس گناه کرده و خشم‌گین می‌ شود. از این رو به مواد بیشتر مراجعه می کند چرا که او عصبانیت و احساس گناه را تنها با مواد جبران می‌کند.

پس نه تنها برای ترک انگیزه پیدا نمی‌کند، بلکه مصرفش را بیشتر ادامه می ‌دهد. پس به جای سرزنش و توهین، صادقانه و به طور قاطع به او بگویید که از رفتارش ناراحت می‌شوید. در عین حال، به او یادآوری کنید که مشکلش را درک می‌کنید و حاضرید برای حل این مشکل به او کمک کنید. از این طریق به او نشان می ‌دهید که تنها با اعتیاد همسرتان مشکل دارید نه با خودش، و چون همسرتان را دوست دارید کاملا طبیعی است که نگران مصرف مواد او باشید.

پیشنهاد ویژه: انواع اعتیاد و درمان با مشاوره خانواده آنلاین 

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

راهکارهایی برای زندگی با همسر معتاد با ویزیت پزشک در منزل

بسیار مهم است تا بدانید که کنترل شما حس بدبینی و بی‌ اعتمادی به او می‌ دهد. در این موارد نه تنها کنترل شما به او کمکی نمی‌کند، بلکه باعث می ‌شود که او پنهان‌ کاری بیشتری انجام دهد و بیشتر به مصرف مواد کشیده شود. پس به او ابراز علاقه کرده و یادآوری کنید که دوست داشتن تان به اعتیاد او ربطی ندارد.

اگر کنار شما احساس امنیت داشته باشد، بیشتر از کمک شما استفاده می‌کند؛ اما زمانی که شما را در جبهه‌ی مقابل خود ببیند، حتی اگر حر‌ف ‌های شما برای او مفید باشد، به آن‌ گوش نخواهد داد. همسر شما با وجود بیماری اعتیاد، عضو بالغ خانواده است و باید به قواعد خانه پایبند باشد؛ اما در گوش ‌زد کردن وظایف و مسؤولیتش از سرزنش استفاده نکنید. قاطعانه از موضع خود کوتاه نیایید و به یاد داشته باشید که با وجود بیماری اعتیاد، همسرتان هم عضوی از خانواده است.

پس شما با آن که مسئولیت رفتارهایش را به عهده نمی‌گیرید، باید او را به عنوان عضو خانواده بپذیرید. او حق دارد مانند دیگر اعضا در خانه حضور داشته باشد، در کنار سفره با شما غذا بخورد، از فضای خانه استفاده کند و برای گرفتن تصمیم‌ های خانوادگی، نظرش پرسیده شود. طرد فرد معتاد و نادیده گرفتن رفتارش به ادامه‌ اعتیاد او منجر می‌شود. در واقع افرادی که درگیر اعتیاد هستند نسبت به طرد شدن حساسیت بالایی دارند؛ به همین خاطر در مواجهه با این رفتار بیش از پیش در لاک اعتیاد فرو می‌ روند.

 

 اقدامات:

اگر شما با همسری معتاد زندگی می کنید لازم است راهکارهای زیر را در نظر داشته باشید:

  1. انکار نکنید
  2. در رابطه با اعتیاد بخوانید. همانگونه که می دانید اعتیاد یک بیماری است پس در رابطه با آن بیشتر بخوانید
  3. مرز بگذارید و در برخورد با همسر معتاد مرزهایتان را مشخص کنید
  4. از خودتان مراقبت کنید
  5. میدان دهی را کنار بگذارید

 

اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر

اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر

 

اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر

روانشناسان به درمان بیمار‌های خاص روانی و عوارض ناشی از آن می‌پردازند و سعی بر این دارند بیماران را به بهترین شکل ممکن درمان کنند. این پزشکان متخصص  می توانند اعتیاد را هم درمان کنند و زندگی دوباره به شما ببخشند. از این رو اهمیت مشاوره خانواده در درمان اعتیاد همسر بیشر از قبل به چشم می آید و می تواند بسیار کمک کننده باشد. عنوان مشاور و مشاوره روانشناسی آنلاین  بیشتر برای درمانگر استفاده می ‌شود. همچنین عناوینی چون مشاور سلامت روان و روان درمانگر نیز اصطلاحاتی هستند که با توجه به نوع کار با مراجعین استفاده می ‌شوند.

اما روانشناس باید مدرک کارشناسی در رشته روانشناسی و  بعد از آن مدرک کارشناسی ارشد را در یکی از گرایش‌ های روانشناسی کسب کرده باشد تا بتواند از روش های درمان برای بیماران استفاده کند. با این حال بیمارانی که در شرایط روحی نامناسبی قرار دارند می توانند با استفاده از اپلیکیشن ازپزشک  با یکی از بهترین متخصصان مشاوره آنلاین روانشناسی داشته و زیر نظر پزشک باشند. همچنین برای همسر معتاد خود می توانید ویزیت پزشک در منزل بگیرید و از مشاوره خانواده در خانه برای درمان بهره ببرید.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله مشاوره ترک اعتیاد با ویزیت آنلاین روانپزشک 

 

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر پریا سلطانی

پریا سلطانی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سعیده جلالی نسب

سعیده جلالی نسب

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سمیرا پوراکبرسجادی

سمیرا پوراکبرسجادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رقیه غلامی

رقیه غلامی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سمانه سیف یان

سمانه سیف یان

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مریم اشعری

مریم اشعری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فاطمه فولادی

فاطمه فولادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مهدی مرادی

مهدی مرادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر علی اردشیری

علی اردشیری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سحر بهروزیان

سحر بهروزیان

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مهسا عطار حسینی

مهسا عطار حسینی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر شقایق اسماعیلزاده اسکویی

شقایق اسماعیلزاده اسکویی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر زینب شهبازی چناری

زینب شهبازی چناری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر محدثه قاسمی

محدثه قاسمی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر علیرضا فرهاد غیبی

علیرضا فرهاد غیبی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مهدی رجبی

مهدی رجبی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر زهرا صابری

زهرا صابری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر زینب ذاکر زاده

زینب ذاکر زاده

روانشناسی عمومی

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.