رایج ترین اختلال جنسی سرد مزاجی بوده و در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. اغلب سرد مزاجی بدون هیچ دلیلی شروع می شود و ممکن است برای مدت طولانی ادامه پیدا کند. همانگونه که می دانید با سرد مزاجی زوجین، مشکلات جدی در روابط زناشویی ایجاد می شود و ممکن است به جدایی آنها بیانجامد. علل زیادی برای سرد مزاجی زنان، همچنین مردان وجود دارد. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به درمان سرد مزاجی زوجین با مشاوره خانواده آنلاین بپردازیم.
بدون شک سرد مزاجی زوجین بر میزان کیفیت زندگی مشترک تاثیر گذار یوده و در این زمان است که بهبود رابطه با مشاوره خانواده آنلاین می تواند شبیه به یک بروشور راهنما برای تشکیل دنیای جدید شما عمل کند و راهنما باشد. درمان سرد مزاجی زوجین با مشاوره خانواده آنلاین یک گارانتی برای زندگی مشترک نیست !
مشاوره خانواده آنلاین به این معنی است که هر چقدر آگاهی و شناخت شما نسبت به شرایط، شریک زندگی، موقعیت و باید و نبایدهای زندگی دو نفره افزایش پیدا کند، احتمال کش و قوس های عجیب و غریب و نگرانی های زندگی مشترک کاهش می یابد. اگر سرد مزاج هستید حتما این مطلب از مجله سلامتی ازپزشک را مطالعه کنید تا بدانید که مشاوره خانواده آنلاین ، چه کمک های می تواند به شما و شریکتان داشته باشد. همراه ما باشید.
سرد مزاجی زنان
سرد مزاجی جنسی حدوداً در یک سوم از زنان وجود دارد. گاهی زنان برای حفظ رابطه شان، علیرغم تمایل خود اقدام به برقراری رابطه جنسی می کنند که در چنین مواردی، عدم برانگیختگی و بی میلی جنسی منجر به ایجاد زخم های تناسلی و درد هنگام نزدیکی در آنها می شود. این مسئله می تواند روی صمیمیت زوجین تاثیر منفی بگذارد. همچنین ادامه این روند می تواند به افسردگی، واژینیسموس، استرس و … منجر شود. سرد مزاجی زنان دارای درجات خفیف، متوسط و شدید است. به این صورت که زنان ممکن است ناراحتی خفیف تا شدیدی در ایجاد رابطه داشته باشند که برای انتخاب درمان سرد مزاجی زنان، این درجات اهمیت پیدا می کنند. بی میلی در زنان انواع گوناگون دارد که شامل موارد زیر می شود:
- بی میلی دائمی که ممکن است از کودکی در آنها وجود داشته باشد
- بی میلی اکتسابی که در زنانی ایجاد می شود که در گذشته برای سکس مشکلی نداشتند اما بعدها دچار سرد مزاجی شدند
- بی میلی فراگیر که در تمامی موقعیت ها، بی میلی وجود داشته و محدود به نوع خاصی نیست
- بی میلی موقعیتی که تنها در برخی موقعیت ها و یا نوع خاصی از تحریک ها در زنان ایجاد می شود.
سرد مزاجی مردان
کاهش میل جنسی مردان یا بهتر بگوییم سرد مزاجی مردان می تواند منجر به فشارهای روحی در رابطه و ایجاد شک و احساس گناه در طرفین رابطه شود. اگر علت سرد مزاجی تشخیص داده شود، در بیشتر موارد قابل درمان است. سرد مزاجی مردان میتواند دلایل متنوعی داشته باشد و از این رو سرد مزاجی تنها در زنان نبوده و می تواند مردان را هم درگیر کند. باید توجه داشت که سرد مزاجی مردان ممکن است همزمان با اختلال عملکرد نعوظ مشاهده شود، که نباید با یکدیگر اشتباه گرفته شود. در این زمان شناخت اختلالت جنسی می تواند به درمان سرد مزاجی مردان کمک میکند. از نشانه های سرد مزاجی مردان می توان به کاهش اعتماد به نفس و دوری کردن از برقراری رابطه اشاره کرد.
مطالعه مقاله چت با روانشناس آنلاین رایگان پیشنهاد می شود.
علت سرد مزاجی زوجین
سرد مزاجی زوجین سه علت دارد : مشکلات روحی روانی ، مشکلات جسمی و مشکلات رابطه ای بین زوجین
مشکلات روحی روانی می تواند به دلایل زیر باشد:
- ابتلا به افسردگی پس از زایمان
- تجربه جنسی ناموفق
- استرس شامل استرس های مالی، خانوادگی و شغلی که سرد مزاجی به همراه دارد. حتی مرگ یکی از عزیزان می تواند منجر به خاموشی میل جنسی شود.
- نداشتن اعتماد به نفس خصوصا زنانی که اضافه وزن دارند یا از بدن خود راضی نیستند ممکن است به این دلیل میلی برای برقراری نزدیکی نداشته باشند.
- افسردگی
- ترس از حامله شدن
- احساس گناه به خاطر داشتن رابطه جنسی
- ترس از آسیب به دستگاه تناسلی یا ابتلا به بیماری های مقاربتی یا عفونت واژن
یکی از مهمترین دلایل سرد مزاجی زوجین به خصوص آنهایی که قبلا هیچ مشکلی برای برقراری رابطه نداشته اند، بروز برخی مشکلات جسمی و بیماریهاست.
یکی دیگر از دلایل سرد مزاجی خصوصا سرد شدن زنان در روابط زناشویی مشکلات ارتباطی بین زوجین است. مشکلاتی چون نداشتن رابطه عاطفی خوب با همسر، بی اعتمادی به او، اختلافات زناشویی، نداشتن رابطه جنسی با همسر به مدت طولانی، طرد شدن از جانب همسر، عدم پیش نوازی و برانگیختگی و عادی شدن رابطه جنسی بین زوجیین.
پیشنهاد مقاله: مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته برای پاسخ به سوالات جنسی
یکی از خدمات فوقالعاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری میباشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.
سرد مزاجی زنان بعد از زایمان
کاهش سطح استروژن بعد از زایمان ممکن است میل جنسی را در زنان از بین ببرد و منجر به خشکی واژن در آنها شود. زنان بعد از زایمان نه تنها با کاهش استروژن سر و کار دارند، بلکه هورمونی به نام پرولاکتین تولید می کنند که تولید شیر مادر را تحریک می کند و می تواند میل جنسی آنها را کاهش دهد. برخی از مادرانی که اولین بار است زایمان را تجربه میکنند نیز نسبت به بدن خود پس از تولد آگاه میشوند. در واقع، انبوهی از مسائل جسمی و عاطفی، از درد پرینه و سایر دردها و ناراحتیها گرفته تا افسردگی پس از زایمان که می توانند بر میل جنسی پس از زایمان شما تأثیر بگذارند. نگران نباشید. اگر از نظر بدنی طبق توصیه پزشک خود کاملاً مطمئن هستید که می خواهید با شریک زندگیتان رابطه جنسی برقرار کنید این کار را انجام دهید، تنها مطمئن شوید که برای جلوگیری از بارداری پشت سر هم از روش های پیشگیری بارداری استفاده می کنید. با این وجود، این امکان وجود دارد که میل جنسی شما برای ماهها حتی یک سال یا بیشتر به خصوص اگر شیر میدهید، برنگردد اما این موضوع با مشاوره آنلاین خانواده درمان می شود.
درمان سرد مزاجی زوجین
بدون شک اگر درمان سرد مزاجی زوجین صورت نگیرد تاثیر منفی در زندگی به همراه دارد. برای درمان سرد مزاجی زوجین نباید شرم داشته باشید چرا که این مشکل به خودی خود برطرف نمی شود پس حتما در رابطه با آن، مشاوره خانواده آنلاین بگیرید و زیر نظر پزشک خودتان را درمان کنید. معمولا درمان سرد مزاجی زوجین در زنان ، همچنین در مردان به یکی از روش های زیر انجام می گیرد :
- روان درمانی
- سکس تراپی یا مشاوره
- درمان دارویی
- هورمون تراپی
پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله سکس تراپی با چت مشاوره آنلاین رایگان واتساپ
فاطمه غواص معانی
روانشناسی بالینی
سحر خرمی وایقان
روانشناسی بالینی
داوود لکی
روانشناسی بالینی
رضا کاکرودی
روانشناسی بالینی
زهرا صابری
روانشناسی عمومی
مهدی رجبی
روانشناسی عمومی
سیمین رضاوند زایری
روانشناسی
فهیمه نیک بخش
روانشناسی عمومی
شمسی مبشری نیا
روانشناسی بالینی
سپیده امینی
روانشناسی عمومی
رامینا جوینی پور
روانشناسی عمومی
فرح جعفری
روانشناسی عمومی
سیده کبری میر بهرسی
روانشناسی
نرگس نظری نژاد
روانشناسی بالینی
سارا سهرابی
روانشناسی بالینی
حانیه خوش لهجه ثابت
روانشناسی بالینی
فاطمه ضیافر
روانشناسی شخصیتی
فاطمه فولادی
روانشناسی عمومی
نسیم ناصری کریمی
روانشناسی بالینی
رقیه غلامی
روانشناسی عمومی