مغز و اعصاب, غیر پزشکی

ورزش های مفید و مضر برای دیسک کمر با اپلیکیشن پزشکی ورزشی

ورزش های مفید و مضر برای دیسک کمر با اپلیکیشن پزشکی ورزشی

اپلیکیشن پزشکی ورزشی

آسیب ورزشی کمر و مشکلاتی که به دیسک کمر ارتباط دارد بسیار دردناک بوده و مراقبت درست و اصولی می خواهد. همچنین هر اصطلاحی که برای دیسک کمر شما به کار برده شود همگی به یک نوع عارضه اشاره دارند و به همین دلیل روش های درمانی آنها هم مشابه است. اصلاحاتی مانند فتق، برآمدگی و بیرون زدگی دیسک که همگی به یک روش مشابه در درمان آنها نیاز است و باید به شدت درمان آن جدی گرفته شود. همانگونه که می دانید، ورزش برای افرادی که دیسک خفیف تا متوسط دارند مفید است و می تواند در بهبودی حال بیمار کمک کننده باشد. اما کسانی که مشکل دیسک پیشرفته دارند، ورزش برای آنها بسیار دردناک خواهد بود و حتی ممکن است به جراحی نیاز داشته باشند. ورزش مناسب باعث تحرک و افزایش انعطاف پذیری می‌شود و همچنین می‌تواند به تقویت هسته شما کمک کند. اما چه نوع ورزش برای کمر درد مناسب است؟ یا اینکه ورزش های مفید و مضر برای دیسک کمر کدام ها هستند ؟در این مورد میتوانید از اپلیکیشن پزشکی ورزشی کمک بگیرید.

ما در این مطلب از سری مقالات مجله سلامتی ازپزشک به موضوع ورزش های مفید و مضر برای دیسک کمر با اپلیکیشن پزشکی ورزشی اشاره خواهیم کرد. برای دریافت اطلاعات کافی در رابطه با آسیب ورزشی کمر و هر آنچه به آن مربوط می شود، همراه ما باشید و به خواندن ادامه دهید.

پیشنهاد مقاله : پزشک ارتوپد و درمان پوکی استخوان

 

ورزش برای کمر درد

ورزش برای کمر درد

 

ورزش برای کمر درد

ورزش نادرست یا انجام فعالیت ‌هایی که فشار زیادی به مفاصل آسیب دیده وارد می‌کنند ، می ‌توانند باعث تشدید دیسک کمر و آسیب ورزشی کمر شده و فشار بیشتری به اعصاب اطراف ستون فقرات وارد کنند. برای مثال بلند کردن وزنه ‌های سنگین، خم شدن زیاد در برخی از ورزش ‌ها، دویدن و بسیاری از ورزش‌ های دیگر، قطعا می‌تواند مشکلات زیادی را برای یک دیسک دچار آسیب، ایجاد کند و عوارض فراوانی برای فرد به همراه داشته باشد.

به همین دلیل است که قبل از انجام ورزش باید از علائم دیسک کمر خود مطمئن شوید تا از این طریق بتوانید زیر نظر پزشک با استفاده از اپلیکیشن پزشکی ورزشی ، تمرینات درست را انجام دهید.

دیسک کمر زمانی که یک دیسک نخاعی بین مهره ای بر اثر افزایش فشار آسیب ببیند می تواند باعث ایجاد تراوش در مرکز ژل مانند دیسک بین مهره ای  شده و اعصاب اطراف دیسک را تحریک و دچار درد کند. دیسک‌های بیرون زده ممکن است هیچ علامتی نداشته باشند. البته ممکن است دیسک های بیرون زده موارد زیر را در افراد ایجاد کنند:

  • دردی که به ناحیه باسن ، پاها و قسمت انتهایی پاها منتشر شده و با عنوان درد سیاتیک شناخته می شود.
  • سوزن سوزن شدن یا بی حسی در پاها
  • ضعف یا اسپاسم عضله

 

بسیار مهم است بدانید که در صورت داشتن علائم دیسک کمر، ورزش باید با احتیاط و تحت نظر پزشک متخصص و اپلیکیشن پزشکی ورزشی انجام شود. شما با داشتن علائم دیسک کمر می توانید همه چیز مربوط به دیسک کمر را در اپلیکیشن پزشکی ورزشی مطالعه کنید و ازپزشک متخصص در اپلیکیشن پزشکی ، مشاوره بگیرید. اپلیکیشن پزشکی ورزشی کار را برای شما راحت کرده است تا بدون نیاز به مراکز درمانی و انتظار برای ویزیت، در خانه بمانید و با نصب اپلیکیشن پزشکی ورزشی ، از بهترین متخصصان مشاوره بگیرید و در آرامش خانه درمان شوید.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

کمر درد بعد از باشگاه

شدت و محل دیسک ممکن است یک عامل تعیین کننده در مورد طولانی شدن یا ممانعت از درمان باشد. اگر دیسک کمر شما نسبتاً جزئی است و علائم قابل توجه یا آزار دهنده‌ای ایجاد نمی ‌کند، می ‌توانید با حرکات اصلاحی مناسب از بدتر شدن وضعیت خود پیشگیری کنید. اما به خاطر داشته باشید که اگر دیسک کمر شما شدید باشد، انجام برخی از ورزش‌ ها می‌تواند روند درمان را به تاخیر بیندازد. کمر درد بعد از باشگاه می تواند با گذشت زمان، وضعیت فرد را بدتر کرده و در سلامتی مشکل ایجاد کند.

بنابراین توصیه می‌شود حتما در صورت داشتن دردهای جزئی کمر به پزشک مراجعه کنید و یا از طریق اپلیکیشن پزشکی ورزشی ، ازپزشک مشاوره بگیرید و به درستی ورزش کنید. در ادامه ورزش های مضر و ورزش های مفید برای دیسک کمر را عنوان می کنیم با این حال قبل از انجام دادن حرکات مفید برای دیسک کمر هم بهتر است به اپلیکیشن پزشکی ورزشی مراجعه کنید و ازپزشک متخصص مشاوره بگیرید. با این کار می توانید بدون کوچکترین نگرانی ورزش درست و اصولی زیر نظر پزشک را انجام دهید.

مطالعه مقاله: بیماری های ستون فقرات، مشاوره با پزشک ارتوپد آنلاین

 

آسیب ورزشی کمر

آسیب ورزشی کمر

 

ورزش های مضر برای دیسک کمر

از هر نوع تمرینی که به مفاصل آسیب دیده فشار وارد کند و بیش از حد عضلات شکم شما را تحت فشار قرار دهد ، باید خودداری کنید. ورزش هایی چون :

  1. دراز و نشست. این ورزش بیشتر از داشتن فایده برای دیسک کمر، مضر است و می تواند درد را در این ناحیه بیشتر کند. دراز و نشست علاوه بر اینکه فقط در حدود 20 درصد از عضلات شکم شما عمل می‌کند ، فشار بی ‌موردی را به دیسک‌ های ستون فقرات وارد کرده و می تواند در افراد درد ایجاد کند.
  2. اسکات. اسکات تمرینی فوق العاده برای پاها به حساب می آید. اگر این حرکت را بتوانید به درستی و اصولی انجام دهید خطری دیسک شما را تهدید نمی کند اما بهتر است با داشتن دیسک کمر از انجام دادن این حرکت پرهیز کنید.
  3. پرش از روی طناب یک روش بسیار موثر برای تقویت تن عضلات در هنگام سوختن کالری است. ولی متأسفانه، این ورزش به معنای پریدن و فرود آمدن بر روی مفاصل است ، بنابراین اگر شما مستعد درد دیسک کمر هستید ، بهتر است از طناب بازی صرف نظر کنید.
  4. دویدن و کوبیدن مکرر پاها روی زمین برای کسانی که از ناحیه کمر ضعیف هستند و بعضی اوقات باعث تحریک آن‌ها می‌شود یک فشار شایع است و از ورزش های مضر برای دیسک کمر محسوب می شود.
  5. بالا بردن پا که با تکرار این حرکت به دیسک شما آسیب می‌رساند.
  6. خم شدن به جلو در کمر که شاید خیال کنید درست و اصولی باشد اما این کار دیسک را تحت فشار قرار می ‌دهد ، پیکربندی آن را تغییر می ‌دهد و لایه ‌های داخلی دیسک را حتی بیشتر به سمت بیرون هدایت می ‌کند.
  7. وزنه برداری بر روی سر
  8. فعالیت ‌های هوازی با فشار زیاد

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

ورزش های مفید برای دیسک کمر

با معرفی ورزش های مفید برای دیسک کمر به صورت روزانه می توانید به ارتقا تحرک و کاهش فشار بر روی دیسک کمر کنید.

 

  1. فعالیت ‌های هوازی کم فشار مانند شنا و ایروبیک در آب. دوچرخه سواری نیز فعالیت هوازی با فشار کم است.
  2. بلند کردن لگن از روی زمین برای از بین بردن انحنای کمر بافت را به روشی سالم تر از دراز کشیدن درگیر می‌ کند. برای انجام این تمرین به صورت ایستاده ، در برابر دیواری بایستید و دست خود را در جایی قرار دهید که پشت شما از دیوار خم شود. لگن را از پایین متمایل کنید تا آن منحنی را به طرف دیواره صاف کنید. اگر دراز کشیده اید ، زانوها را خم کرده و لگن را کج کنید تا زمانی که پشت خود را روی زمین صاف کنید.
  3. جمع شدن معکوس که برای این حرکت باید به پشت دراز بکشید و زانوها را خم کنید. سپس زانوها را به سمت سینه بیاورید و باسن خود را از زمین بلند کنید. این حرکت را باید چند بار تکرار کنید.

 

دیسک کمر و اپلیکیشن پزشکی ورزشی

دیسک کمر و اپلیکیشن پزشکی ورزشی

 

چگونه بدن سازی را با دیسک کمر انجام دهیم؟

معمولا تا یک ماه بعد از شروع بیماری دیسک کمر ، تمرینات بدنسازی برای افراد به هیچ وجه توصیه نمی شود. بعد از آن هم بدنسازی مستلزم آن است که افراد با استفاده از اپلیکیشن پزشکی ورزشی و پزشک متخصص برنامه ورزشی دریافت کنند تا خطری آنها را تهدید نکند.
قانون کلی این است که هر حرکتی که باعث درد در همان لحظه ورزش کردن یا ۲۴ ساعت پس از آن بشود نباید انجام شود.
هر چه وزن وزنه های که حرکت می دهیم بیشتر باشد، میزان فشاری که به بدن ما وارد می شود بیشتر است. و هر چه وزنه را با سرعت بیشتری حرکت دهیم، فشار بیشتری به بدن از جمله ستون مهره های ما وارد می شود. به همین دلیل باید در زمان انجام دادن حرکات بدنسازی به چند فاکتور اصلی اهمیت بدهید:

 

  • میزان وزنه ای که انتخاب می کنید که باید ثلث وزنه های قبلی باشد.
  • حرکت وزنه باید آهسته تر انجام شود.
  • حرکتی که پشت سر هم انجام می دهید باید ثلث تعداد حرکاتی باشد که هنگام سالم بودن انجام می دادید.
  • بستن کمربند و حمایت از کمر هنگام حرکات ورزشی هم از اهمیت زیادی در بیماران مبتلا به کمر درد برخوردار است. به همین دلیل در زمان ورزش، بستن کمربندی شبیه کمربند وزنه برداران را فراموش نکنید

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله مشاوره با پزشک ارتوپد برای درمان کمردرد

 

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.