روانشناسی

ویزیت آنلاین پزشک داروساز برای قرض ضد استرس و افزایش تمرکز

ویزیت آنلاین پزشک داروساز برای قرض ضد استرس و افزایش تمرکز

ويزيت آنلاين پزشک داروساز برای قرض ضد استرس

روانشناسان به درمان بیمار‌های خاص روانی و عوارض ناشی از آن می‌پردازند و سعی بر این دارند بیماران را به بهترین شکل ممکن درمان کنند. این پزشکان متخصص می توانند بیماری ‌هایی چون اختلال دوقطبی، اختلال افسردگی مزمن، اسکیزوفرنی، اختلال استرس پس از سانحه، اختلالات تغذیه‌ای، مشکلات خواب، عادات ناسالم، فوبیا، ترس، استرس و… را به کمک قرص استرس و یا قرص ضد اضطراب و سایر روش ها درمان کنند و به بیماران ویزیت آنلاین پزشک بدهند. عنوان مشاور و مشاوره روانشناسی آنلاین بیشتر برای درمانگر استفاده می ‌شود. همچنین عناوینی چون مشاور سلامت روان و روان درمانگر نیز اصطلاحاتی هستند که با توجه به نوع کار با مراجعین استفاده می ‌شوند.

اما روانشناس باید مدرک کارشناسی در رشته روانشناسی و  بعد از آن مدرک کارشناسی ارشد را در یکی از گرایش‌ های روانشناسی کسب کرده باشد تا بتواند از روش های درمان برای بیماران استفاده کند. با این حال بیمارانی که در شرایط روحی نامناسبی قرار دارند و در همه حال استرس را تجربه می کنند، می توانند با استفاده از اپلیکیشن ازپزشک با یکی از بهترین متخصصان مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان و ویزیت آنلاین پزشک با روانشناسان ازپزشک داشته و زیر نظر پزشک باشند. ما در این مطلب به موضوع مشاوره با ویزیت آنلاین پزشک داروساز برای قرض ضد استرس و افزایش تمرکز  اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید و به خواندن این مقاله از سری مقالات ازپزشک ادامه دهید.

پیشنهاد مقاله: چت با روانشناس آنلاین رایگان

 

قرص ضد استرس

قرص ضد استرس

 

بهترین دارو برای استرس

گاهی اوقات استرس در ما وجود دارد اما در صورتی که استرس پایدار و مداوم باشد باید درمان شود. درمان استرس شدید ترکیبی از داروی ضد استرس و رواندرمانی است. داروها مثلا قرص استرس می ‌توانند به شما کمک کنند تا علائم استرس خود را مدیریت کرده و در زندگی روزمره خود بهتر عمل کنید. داروهای مختلفی هم برای کنترل استرس وجود دارد و از آنجا که هر فرد با فرد دیگر متفاوت است، پزشک ممکن است چند دارو را امتحان کند تا بتواند بهترین قرص استرس را برای بیمارش تجویز کند. با این حال ما به چند مورد از بهترین دارو برای استرس اشاره خواهیم کرد.

 

قرص ها:

  1. بنزودیازپین ‌ها آرام‌ بخش هایی هستند که به آرام سازی ذهن و عضلات کمک می‌کنند. این دسته از داروها در درمان انواع اختلالات اضطرابی مثل اختلال پانیک، اختلال اضطراب فراگیر و اختلال اضطراب اجتماعی موثر هستند. بسیار مهم است تا بدانید که بنزودیازپین‌ها برای درمان کوتاه مدت اضطراب هستند؛ چرا که این داروها می ‌توانند باعث خواب آلودگی، ایجاد وابستگی دارویی، مشکلات تعادلی و حافظه شوند. در ضمن برای مصرف این داروها حتماً باید روانپزشک مشورت کنید.
  2. بوسپیرون داروی ضد استرس بوده و برای درمان استرس کوتاه مدت و اختلالات استرسی مزمن درازمدت کاربرد دارد. مصرف این دارو زیر نظر پزشک می ‌تواند روی مواد شیمیایی در مغز که مسئول تظیم خلق هستند تاثیر بگذارد. تاثیرگذاری این دارو ممکن است چند هفته طول بکشد.
  3. داروهای ضد افسردگی هم از بهترین دارو برای استرس هستند و روی انتقال ‌دهنده‌های عصبی اثر می‌ گذارند. این داروها را می‌توان برای درمان علائم استرس به کار برد اما معمولاً بین چهار تا شش هفته طول می‌کشد تا تاثیر قابل توجهی دیده شود.
  4. از داروهای بتا بلاکر معمولاً برای درمان بیماری‌ های قلبی استفاده می شود. با این حال از این داروها به عنوان داروی ضد استرس (رفع علائم جسمانی مربوط به اضطراب) به خصوص در اختلال اضطراب اجتماعی هم استفاده شده است. پزشک ممکن است داروهای بتا بلار مثل پرپرانول (ایندرال) را برای کاهش علائم استرس در موقعیت ‌های استرس ‌زایی مثل سخنرانی یا حضور در جمع تجویز کند.

 

قرص ضد اضطراب

قرص ضد اضطراب

 

بهترین قرص ضد اضطراب

از رایج ‌ترین قرص ضد اضطراب می توان به گروهی از داروها با نام بنزودیازپین ها اشاره کرد. بنزودیازپین ها گروهی از داروها هستند که می ‌توانند به کاهش استرس و سهولت در خوابیدن کمک کنند. هم ‌چنین این داروها به ‌عنوان شل  ‌کننده عضلات، برای انجام انواع جراحی ‌ها یا سایر اقدامات پزشکی، هم ‌چنین ترک الکل و درمان تشنج استفاده می ‌شوند. بنزودیازپین ها را آرام ‌کننده ‌های جزئی، آرام ‌بخش‌ یا خواب‌آور نیز می ‌نامند که گروه بنزودیازپین ها شامل داروهایی که در ادامه عنوان می کنیم می‌شود:

  1. زاناکس (آلپروزولام)
  2. کلونوپین (کلونازپام)
  3. آتیوان (لوازپام)
  4. والیوم (دیازپام)

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

انواع بسیاری از بنزودیازپین ها در بازار وجود دارد که همگی آنها به یک شیوه عمل می‌کنند اما شدت و مدت اثر آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. بنزودیازپین ها به صورت قرص یا کپسول در دسترس هستند و به صورت خوراکی مصرف می ‌شوند. برخی از این داروها نیز به صورت قرص زیرزبانی یا محلول تزریق قابل دسترسی هستند که البته هر نوع آن باید زیر نظر پزشک معالج مصرف شود. در صورت نیاز به دارو برای اضطراب و استرس خود می توانید ویزیت آنلاین پزشک داشته باشید و مشاوره با ویزیت آنلاین پزشک داروساز برای قرض ضد استرس و افزایش تمرکز بگیرید. قطعا داروسازها هم می توانند در این زمینه به شما کمک کنند و مشاوره بدهند.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله مشاوره آنلاین رایگان به صورت صوتی

 

تصویر دکتر رضا کاکرودی

رضا کاکرودی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر شمسی مبشری نیا

شمسی مبشری نیا

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر مهدی مرادی

مهدی مرادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر حمیده قاضی مزرعه

حمیده قاضی مزرعه

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فاطمه فولادی

فاطمه فولادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر پریا سلطانی

پریا سلطانی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فاطمه غواص معانی

فاطمه غواص معانی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سیمین رضاوند زایری

سیمین رضاوند زایری

روانشناسی

تصویر دکتر رویا قشقاییان

رویا قشقاییان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سیده کبری میر بهرسی

سیده کبری میر بهرسی

روانشناسی

تصویر دکتر سمانه سیف یان

سمانه سیف یان

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر علی اردشیری

علی اردشیری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر هانیه بابایی

هانیه بابایی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سحر بهروزیان

سحر بهروزیان

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سارا سهرابی

سارا سهرابی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر میترا سجادیان

میترا سجادیان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر داوود لکی

داوود لکی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر حانیه خوش لهجه ثابت

حانیه خوش لهجه ثابت

روانشناسی بالینی

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.