درمان کشیدگی تاندون با مشاوره پزشک ارتوپد آنلاین

درمان کشیدگی تاندون با مشاوره پزشک ارتوپد

فهرست مطالب

در تاریخ 14 شهریور 1402 – توسط دکتر غزل روستایی بازنگری و بروزرسانی شد.

تاندونیت ،التهاب تارهای فیبری ضخیمی است که ماهیچه را به استخوان متصل می کند. به این طناب ها تاندون می گویند. این وضعیت باعث درد و حساسیت در خارج از مفصل می شود. تاندونیت ممکن است در هر تاندونی رخ دهد. اما بیشتر در اطراف شانه، آرنج، مچ دست، زانو و پاشنه پا دیده می شود. بیشتر تاندونیت ها با استراحت، فیزیوتراپی و دارو قابل درمان هستند. التهاب طولانی مدت تاندون می تواند باعث پارگی تاندون شود. پارگی تاندون ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد.کشیدگی تاندون یکی از علل اصلی تاندونیت است.در ویزیت پزشک ارتوپد آنلاین شما می توانید در مورد علل ،درمان و بهبود کشیدگی تاندون صحبت کنید.

 

انواع تاندونیت یا التهاب تاندون

 

کشیدگی تاندون
کشیدگی تاندون

 

علائم التهاب تاندون از دید پزشک ارتوپد آنلاین

معمولا در جایی رخ می دهد که تاندون به استخوان می چسبد. علائم اغلب عبارتند از:

  • درد، که اغلب به عنوان یک درد مبهم توصیف می شود، این درد به ویژه هنگام حرکت دادن اندام یا مفصل آسیب دیدهو متورم تشدید می گردد.

 

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله علائم و درمان پارگی رباط صلیبی

 

چه زمانی باید به پزشک ارتوپد آنلاین مراجعه کرد

اکثر موارد تاندونیت بدون نیاز به درمان دارویی یا جراحی بهبود می یابند. اگر علائم شما پس از چند روز کاهش نیافت و مانع از انجام فعالیت های روزانه شد، به پزشک ارتوپد آنلاین مراجعه کنید.

 

 

علل تاندونیت

تاندونیت می تواند در اثر آسیب ناگهانی ایجاد شود. اما تکرار یک حرکت در طول زمان دلیل بسیار محتمل‌تری است. اکثر مردم به این دلیل که شغل یا سرگرمی هایشان شامل حرکاتی است که بارها و بارها تکرار می کنند، دچار تاندونیت می شوند. تکرار حرکات به تاندون ها فشار وارد می کند.

 

عوامل خطر(ریسک فاکتور ها)

عوامل خطر برای ایجاد تاندونیت شامل سن، داشتن مشاغلی که شامل انجام حرکات یکسان و مکرر هستند، انجام فعالیت‌های بدنی خطرناک و مصرف برخی داروها می باشند. مشاوره با پزشک ارتوپد آنلاین می تواند شما را از عوامل خطر احتمال مخصوص شما اگاه کند

 

سن

با بالا رفتن سن افراد، تاندون‌هایشان انعطاف‌پذیرتر می‌شود – که باعث می‌شود آسیب‌دیدگی آنها آسان‌تر شود.

 

افزایش سن و تاندونیت
افزایش سن و تاندونیت

 

نوع شغل

تاندونیت در افرادی مانند باغبانان و کارگران که مشاغل آنها شامل موارد زیر است شایع تر است:

  • حرکات مکرر
  • موقعیت های نامناسب
  • لرزش
  • حرکات اجباری
  • فعالیت های سخت

 

هنگام انجام فعالیت های بدنی، موارد زیر می تواند خطر تاندونیت را افزایش دهد:

  • افزایش ناگهانی مقدار یا سختی تمرین
  • تجهیزات ضعیف، مانند کفش های کهنه
  • سطوح سخت مانند بتنی یا کف سالن های بدنسازی
  • زمان ریکاوری بسیار کم پس از آسیب یا زمان بسیار کم برای بازگشت مجدد به فعالیت پس از استراحت
  • وضعیت نامناسب یا حرکات نامناسب بدن
  • وضعیت پزشکی و داروها

 

برخی از شرایط پزشکی، مانند دیابت، می تواند خطر تاندونیت را افزایش دهد. داروهایی که ممکن است خطر را افزایش دهند عبارتند از:

  • آنتی بیوتیک هایی که به نام فلوروکینولین ها شناخته می شوند
  • کورتیکواستروئیدها مانند کورتیزون
  • مهارکننده های آروماتاز که برای کاهش خطر سرطان سینه استفاده می شوند

 

اگر داروی خاصی خصوصا از انواع گفته شده استفاده می کنید حتما با پزشک ارتوپد آنلاین خود مشورت کنید

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

عوارض تاندونیت یا التهاب تاندون

بدون درمان، تاندونیت می تواند خطر شکستن یا پارگی تاندون را افزایش دهد. یک تاندون کاملاً پاره شده ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد.

مطالعه مقاله ویزیت پزشک متخصص دیسک کمر  پیشنهاد میشود.

 

جلوگیری از التهاب تاندون از زبان پزشک ارتوپد آنلاین

برای کاهش احتمال ابتلا به تاندونیت، توصیه های زیر را دنبال کنید:

  • راحت باشید
  • از فعالیت هایی که فشار زیادی را به تاندون های شما وارد می کند، به خصوص برای دوره های طولانی خودداری کنید. اگر در حین ورزش درد داشتید، توقف کنید و استراحت کنید.
  • اگر یک ورزش یا فعالیت باعث درد شما شد، ورزش دیگری را امتحان کنید.
  • ورزش های پرتحرک مانند دویدن را با ورزش هایی با خطر کمتر مانند دوچرخه سواری یا شنا ترکیب کنید.
  • هنگام شروع یک ورزش جدید یا استفاده از تجهیزات ورزشی، دستورالعمل های حرفه ای را دریافت کنید.
  • پس از ورزش، مفاصل خود را با دامنه کامل حرکت حرکت دهید. بهترین زمان برای کشش بعد از ورزش است، زمانی که عضلات شما گرم می شوند.
  • در محل کار درست بنشینید. اطمینان حاصل کنید که صندلی، صفحه کلید و دسکتاپ شما متناسب با قد، طول بازو و کارهایی که انجام می دهید به درستی قرار گرفته باشند. این به محافظت از مفاصل و تاندون های شما در برابر استرس کمک می کند.
  • عضلات خود را برای بازی و ورزش آماده کنید. تقویت عضلات مورد استفاده در فعالیت یا ورزش می تواند به آنها کمک کند تا بار را بهتر تحمل کنند.
  • حتما در مورد شرایط کاری و فعالیت و طرز نشستن خود با پزشک ارتوپد انلاین خود صحبت کنید.

 

مشاوره پزشک ارتوپد آنلاین
مشاوره پزشک ارتوپد آنلاین

 

تشخیص التهاب تاندون

معمولاً یک معاینه فیزیکی به تنهایی می تواند تاندونیت را تشخیص دهد. اشعه ایکس یا سایر آزمایش‌های تصویربرداری ممکن است برای رد سایر شرایطی که می‌توانند باعث ایجاد علائم شوند، استفاده شود.

 

درمان التهاب تاندون

اهداف درمان تاندونیت تسکین درد و کاهش سوزش است. خودمراقبتی، از جمله استراحت، یخ و مسکن‌ها، ممکن است تمام چیزی باشد که لازم است. اما بهبودی کامل ممکن است چندین ماه طول بکشد.

 

داروها

داروهای مورد استفاده برای درمان تاندونیت عبارتند از:

مسکن ها. ناپروکسن، ایبوپروفن یا استامینوفن ممکن است درد تاندونیت را تسکین دهند. برخی از این داروها می توانند باعث ناراحتی معده یا مشکلات کلیوی یا کبدی شوند. کرم های حاوی مسکن ها را می توان روی پوست مالید. این محصولات می توانند به تسکین درد و جلوگیری از عوارض جانبی مصرف خوراکی این داروها کمک کنند.

استروئیدها تزریق استروئید در اطراف تاندون ممکن است به کاهش درد تاندونیت کمک کند. این دارو ها برای تاندونیت که بیش از سه ماه طول می کشد مناسب نیست. تزریق مکرر استروئید می تواند تاندون را ضعیف کرده و خطر پارگی تاندون را افزایش دهد.

پلاسمای غنی از پلاکت این درمان شامل خون خود فرد و چرخاندن آن برای جداسازی پلاکت ها و سایر عوامل شفابخش است. سپس محلول به ناحیه تحریک تاندون تزریق می شود. اگرچه تحقیقات برای یافتن بهترین راه برای استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت هنوز ادامه دارد، اما در درمان بسیاری از بیماری‌های مزمن تاندون نویدبخش است

 

فیزیوتراپی

تمرینات فیزیوتراپی می تواند به تقویت عضله و تاندون کمک کند. تقویت عضله در حالی که در حال اانقباض می باشد، یک درمان موثر برای بسیاری از بیماری های مزمن تاندون است.پزشک ارتوپد آنلاین شما میتواند برای شما فیزیوتراپی تجویز کند.

 

فیزیوتراپی و مشاوره پزشک ارتوپد آنلاین
فیزیوتراپی و مشاوره پزشک ارتوپد آنلاین

 

جراحی و روش های دیگر

در شرایطی که فیزیوتراپی علائم را برطرف نکرده است، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما ممکن است پیشنهاد دهد:

  • سوزن خشک (Dry needling). این روش که معمولا با اولتراسوند برای هدایت آن انجام می شود، شامل ایجاد سوراخ های کوچک در تاندون با یک سوزن ظریف برای تحریک عوامل دخیل در بهبود تاندون است.
  • عمل جراحی. بسته به شدت آسیب تاندون شما، ممکن است به ترمیم جراحی نیاز باشد، به خصوص اگر تاندون از استخوان جدا شده باشد.

 

شیوه زندگی و درمان های خانگی

برای درمان تاندونیت در خانه، از استراحت، یخ، فشرده سازی و بالا نگه داشتن عضو آسیب دیده استفاده کنید. این درمان می تواند به بهبودی سریع و جلوگیری از بروز سایر عوارض کمک کند.

از انجام کارهایی که باعث افزایش درد یا تورم می شود خودداری کنید. سعی نکنید با درد کار یا بازی کنید. بهبودی نیاز به استراحت دارد، اما نه استراحت کامل در بستر. می توانید فعالیت ها و ورزش های دیگری را انجام دهید که به تاندون آسیب دیده فشار وارد نمی کند. شنا و ورزش در آب ممکن است گزینه های خوبی باشند.

یخ

برای کاهش درد، اسپاسم عضلانی و تورم، چند بار در روز تا 20 دقیقه روی ناحیه آسیب دیده یخ قرار دهید. کمپرس یخ، ماساژ یخ یا حمام با یخ و آب همگی می توانند کمک کنند. برای ماساژ یخ، یک لیوان کاغذی پر از آب را فریز کنید تا بتوانید فنجان را در حالی که یخ را مستقیماً روی پوست می‌مالید نگه دارید.

فشرده سازی

از آنجایی که تورم می تواند باعث از دست دادن حرکت مفصل آسیب دیده شود، آن ناحیه را محکم بپیچید تا تورم متوقف شود. از روکش یا باند کشی استفاده کنید.

بالا نگه داشتن اندام

اگر تاندونیت زانوی شما را گرفتار کرد، برای کاهش تورم، پای آسیب دیده را بالاتر از سطح قلب خود قرار دهید.

اگرچه استراحت کلید درمان تاندونیت است، اما حرکت نکردن مفاصل می تواند باعث سفت شدن آنها شود. پس از چند روز استراحت به ناحیه آسیب دیده، به آرامی آن را در دامنه کامل حرکت خود حرکت دهید تا مفاصل شما انعطاف پذیر باشند.

 

 

درمان کشیدگی تاندون در طب سنتی:

همان طور که در قسمت های قبل نیز توضیح داده شد، بسیاری از موارد کشیدگی تاندون با استراحت در منزل و مراقبت از خود بهبود می یابند. روش های مختلفی برای درمان کشیدگی تاندون در طب سنتی پیشنهاد شده است.ازجمله روش های درمان کشیدگی تاندون در طب سنتی که برای بهبود التهاب در موارد خفیف استفاده می شوند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • زردچوبه (Turmeric): کورکومین موجود در زردچوبه اثر ضدالتهابی قوی دارد و ممکن است برای بهبود التهاب تاندون کمک کننده باشد. اثر زردچوبه در درمان کشیدگی تاندون هنوز ثابت نشده است.
  • بروملین (Bromelain): این آنزیم که در آناناس یافت می شود برای درمان برخی بیماری های التهابی مفید بوده است، اما اثر آن در درمان کشیدگی تاندون هنوز ثابت نشده است.
  • بوسولیا (Boswellia): نوعی داروی گیاهی با اثر ضدالتهابی می باشد که اثر آن در درمان کشیدگی تاندون ثابت نشده است.

بید سفید (White willow): سالیسین موجود در پوست آن حاوی موادی با اثر ضدالتهابی می باشد که برای کاهش التهاب و تسکین درد موثر می باشد.

 

آماده شدن برای قرار ملاقات شما با پزشک ارتوپد آنلاین

فهرستی بنویسید که شامل موارد زیر باشد:

  • جزئیات  علائم شما
  • سایر مشکلات پزشکی که داشته اید
  • مشکلات پزشکی والدین، برادران و خواهران شما
  • تمام داروها و ویتامین هایی که مصرف می کنید، از جمله دوزهای مصرفی
  • سوالاتی که می خواهید از پزشک ارتوپد آنلاین خود بپرسید

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

در مورد تاندونیت، برخی از سوالات اساسی که باید پرسید عبارتند از:

  • محتمل ترین علت علائم من چیست؟
  • آیا دلایل احتمالی دیگری وجود دارد؟
  • به چه آزمایشاتی نیاز دارم؟
  • چه درمانی را توصیه می کنید؟
  • من مشکلات پزشکی دیگری دارم. چگونه می توانم آنها را با هم مدیریت کنم؟
  • آیا لازم است فعالیت هایم را محدود کنم؟
  • چه مراقبتی از خود می توانم در خانه انجام دهم؟
  • از پزشک خود چه انتظاری دارید

 

پزشک ارتوپد آنلاین  احتمالاً از شما سؤالاتی می پرسد، مانند:

  • کجا احساس درد می کنید؟
  • درد شما از کی شروع شد؟
  • آیا به یکباره شروع شد یا ذره ذره شروع شد؟
  • چه نوع کاری انجام می دهید؟
  • سرگرمی های شما چیست؟ برای تفریح ​​چیکار میکنی؟
  • آیا روش های مناسب برای انجام فعالیت خود به شما آموزش داده شده است؟
  • آیا درد شما در طول فعالیت های خاصی مانند زانو زدن یا بالا رفتن از پله ها رخ می دهد یا بدتر می شود؟
  • آیا اخیراً زمین خوردن یا آسیب دیگری داشته اید؟
  • چه درمان هایی را در خانه امتحان کرده اید؟
  • آن درمان ها چه کردند؟
  • چه چیزی علائم شما را بهتر می کند؟
  • چه چیزی علائم شما را بدتر می کند؟

مطالعه مقاله زانو درد پیشنهاد میشود.

 

کشیدگی تاندون و ویزیت پزشک ارتوپد آنلاین

در دنیای پر مشغله امروزی با تایم محدودی که داریم ممکن است نتوایم به قدر کافی به سلامتی خود اهمیت دهیم و از ویزیت پزشک غافل شویم.

معاینه  توسط پزشک ارتوپد آنلاین می تواند ما را در صرفه جویی در زمان جلو بیاندازد و در پیشگیری ،کنترل و درمان بیماری ها ما کمک کند.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله آسیب دیدگی در ورزش و اپلیکیشن پزشکی ورزشی

سوالات متداول

انواع تاندونیت یا التهاب تاندون چگونه است؟

التهاب تاندون آشیل آرنج تاندونیت کشکک

برای درمان تاندونیت از چه دارویی استفاده کنیم؟

مسکن ها. ناپروکسن، ایبوپروفن یا استامینوفن ممکن است درد تاندونیت را تسکین دهند.

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس Turnstile CloudFlare مورد نیاز است که مشمول سیاست حفظ حریم خصوصی CloudFlare و شرایط استفاده است.

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید