پرخاشگری کودکان در مدرسه و جلوگیری از آن با مشاوره دکتر آنلاین کودکان

پرخاشگری كودكان و دكتر آنلاين كودكان

فهرست مطالب

چنانچه کودک پرخاشگری دارید و  به دنبال فهمیدن علل پرخاشگری کودکتان هستید و برای کودک خود نیاز به دکتر آنلاین کودکان دارید! پیشنهاد می کنیم از خدمات دکتر آنلاین کودکان ازپزشک که بهترین پزشکان متخصص و متخصص کودکان را دارد بهره ببرید و به صورت آنلاین کودک خود را ویزیت کنید. ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشکی به صورت آنلاین نوعی از ارائه خدمات پزشکی سامانه ازپزشک است که امکان داشتن مشاوره پزشکان و ویزیت برای بیماران را از طریق شبکه اینترنتی  فراهم می آورد. با استفاده از خدمات ازپزشک ، دیگر نیازی نیست برای درمان پرخاشگری کودکان به دنبال متخصص باشید و با چند ساعت از دست دادن زمان ویزیت شوید.

با نصب اپلیکیشن بیمار ازپزشک می توانید در هر زمان و هر مکان، بدون محدودیت و تنها با دسترسی به اینترنت ، ویزیت پزشک آنلاین داشته باشید و زیر نظر متخصصان کودک خود را به صورت آنلاین ویزیت کنید. سامانه آنلاین ازپزشک در تلاش است تا تجربه درمان خوبی را برای تمام بیماران رقم بزند. پس برای ویزیت دکتر آنلاین کودکان برای درمان پرخاشگری کودکان، همین الان اپلیکیشن ازپزشک را بر روی گوشی همراه خود نصب کنید و  کودکتان را در خانه ویزیت کنید. ما در این مطلب از سری مقالات ازپزشک، به موضوع پرخاشگری کودکان در مدرسه و جلوگیری از آن با مشاوره دکتر آنلاین کودکان اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید و به خواندن ادامه دهید.

 

علل پرخاشگری کودکان
علل پرخاشگری کودکان

 

علل پرخاشگری کودکان

در مطالعاتی که در رابطه با پرخاشگری کودکان صورت گرفته است مشخص شده که وجود پرخاشگری کودکان، دلایل گوناگونی دارد و یا ترکیبی از علل مختلف است که منجر به پرخاشگری در کودکان می شود. از مهم ترین علل پرخاشگری کودکان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ناکامی از دلایلی است که به پرخاشگری کودکان منجر می شود. زمانیکه که کودک به هدف خود دست نیابد و ناکام شود، یکی از رفتارهایی که از او سر می‌زند پرخاشگری بوده و اگر با پرخاشگری به خواسته‌ خود دست یابد این رفتار پرخاشگرانه در او تثبیت می ‌شود.
  2. اضطراب از دیگر علل پرخاشگری کودکان است. همانگونه که می دانید و یا اینکه در اطرافیان خود مشاهده کردید، کودکان مضطرب کودکان آرامی نیستند، پرخاشگری می‌کنند و البته بلافاصله پشیمان می‌شوند و احتمالاً از والدین خود عذرخواهی هم می‌کنند.
  3. یکی از مهم ترین علل پرخاشگری کودکان مشاهده و الگو پذیری در آنهاست. کودکانی که الگوهای رفتاری پرخاشگرانه داشته‌اند، مانند الگوهای خود رفتار می‌کنند. اگر به عنوان پدر یا مادر خُلق و خویی عصبانی و پرخاشگر داریم، فرزندانمان نیز پرخاشگر خواهند شد چرا که کودکان با والدین خود همانند سازی می‌کنند و این همانندسازی کاملاً ناخودآگاه صورت می‌گیرد.
  4. اگر پرخاشگری وکج خلقی در کودکان با علامت‌های دیگری چون شب ادراری، دوری گزیدن، گریه‌های بی دلیل و افت تحصیلی در مدرسه باشد می‌تواند نشانه‌ای از افسردگی باشد. در این صورت لازم است شرایط زندگی کودک با ویزیت دکتر آنلاین کودکان بررسی شود.
  5. گاهی ممکن است کودکان در مدرسه قربانی پرخاشجویی سایر دانش‌آموزان یا معلمان قرار بگیرند که این باعث می ‌شود خود آن‌ ها نیز پرخاشگر شوند.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله علل افسردگی در نوجوانان با مشاوره روانشناسی آنلاین

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

درمان پرخاشگری کودکان

برای درمان پرخاشگری کودکان گام اول شناخت و ریشه یابی علت یا علل پرخاشگری است چرا که با شناخت این عوامل می توان همکاری های لازم را برای کاستن از میزان و شدت پرخاشگری ارائه کرد. بهتر است در گام اول برای درمان پرخاشگری کودکان ، خشم آنها را اداره و کنترل کنید. زمانی که کودکان رفتار پرخاشگرانه ای از خود بروز می دهند مطمئنا ما آن ها را سرزنش خواهیم کرد؛ اما در این زمان لازم است که به این نکته توجه داشته باشیم کودکان هنوز یاد نگرفته اند که تکانه های عصبی خود را چگونه کنترل کنند یا اینکه چگونه با استفاده از روش های قابل قبول اجتماعی درگیری های خود را حل کنند.

در برخی موارد ممکن است دلیل پرخاشگری کودک مشکلاتی باشد که با آن روبرو شده است. مشکلاتی نظیر رویدادهایی که  در کودک ایجاد استرس می کنند، کمبود توجه، علائم اوتیسم و بیش فعالی. همچنین مشکلات و تنظیم هیجانات عاطفی در آنها می تواند منحر به پرخاشگری در کودکان شود. با این حال اولین گزینه ای که روانشناس یا روانپزشک دکتر آنلاین کودکان برای درمان کودکان پیشنهاد می کند رفتار درمانی است. لازم است بدانید که تعداد محدودی روش در حوزه رفتار درمانی برای اصلاح خشونت در کودکان وجود دارد. رفتار درمانی شناختی با عنوان CBT شناخته می شود این روش به عنوان یکی از موثرترین شیوه های درمانی در روانشناسی مدرن شناخته می شود. این شیوه درمانی علاوه بر کنترل خشم برای بیماری های مختلفی به کار گرفته می شود.

تنظیم هیجان هم از دیگر روش های درمان پرخاشگری کودکان توسط دکتر آنلاین کودکان است. در این روش به کودک آموزش می دهند تا بتوانند دلایل و محرک های خشم و عصبانیت خود را بشناسند و راهکارهای پیشگیری از آن ها را فرابگیرند.

در این روش درمان خشونت کودکان، دکتر آنلاین کودکان به والدین آموزش می دهد تا در قالب بازی و نقش بازی کردن به شکل غیر مستقیم روش هایی را به کودک آموزش دهند که به وسیله ی آن ها خشم خود را شناسایی کرده و نسبت به کنترل آن اقدام کنند.

یکی دیگر از روش های درمان پرخاشگری کودکان آموزش راه های صحیح ابراز خشم است. در این شیوه، دکتر آنلاین کودکان به کودک و والدین او آموزش می دهد که نتیجه انتخاب های خود را سنجیده و به محاسبه آن بپردازند و بتوانند از این طریق رفتارهای خشونت آمیز خود را کاهش دهند.

مطالعه مقاله درمان پرخاشگری نوجوانان به کمک مشاوره خانواده اینترنتی رایگان پیشنهاد میشوذ.

 

درمان پرخاشگری کودکان با مشاوره دکتر آنلاین کودکان
درمان پرخاشگری کودکان با مشاوره دکتر آنلاین کودکان

 

بهترین روش برخورد با کودک پرخاشگر

اگر کودک شما بیشتر از حد پرخاشگری می‌ کند، وقت آن است که مداخله کنید، روش هایی را پی ‌بگیرید و مراحل آنها را انجام دهید تا اطمینان پیدا کنید که کودکتان خوب رفتار می‌ کند. باید مراحلی را انجام دهید تا مطمئن شوید که احساسات کودکتان تحت کنترل است. ما به چندین روش اشاره می کنیم تا در زمان پرخاشگری کودکان بدانید بهترین روش برخورد با کودک پرخاشگر چه می تواند باشد:

 

  • از گفتن نه، بس کن، ادامه نده و نکن به شدت پرهیز کنید
  • پرخاشگری کودک را تجزیه و تحلیل کنید
  • با کودکتان ارتباط چشمی برقرار کنید
  • در زمان پرخاشگری به کودکتان زمان بدهید تا آرام شود
  • به آنها اجازه انتخاب دهید
  • برای آنها بازی بسازید
  • حتما الگوی مناسبی برای آنها باشید
  • در زمان پرخاشگری کودکان، آنها را از محرک ها دور نگه دارید
  • تحت هیچ شرایطی کنترلتان را از دست ندهید
  • با آنها همدل شوید
  • در صورت نیاز از دکتر آنلاین کودکان مشاوره بگیرید و کمک بخواهید

 

پیشنهاد مقاله: روانشناسی کودک چیست؟ + مشاوره تصویری با روانشناس

 

تصویر دکتر سپیده امینی

سپیده امینی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر حسن صدیقی

حسن صدیقی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رقیه غلامی

رقیه غلامی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مهدی رجبی

مهدی رجبی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر محدثه قاسمی

محدثه قاسمی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر مهدی مرادی

مهدی مرادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر آدینه مهدیان ریزی

آدینه مهدیان ریزی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رامینا جوینی پور

رامینا جوینی پور

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رامین رشیدی خبیر

رامین رشیدی خبیر

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر پریسا زارع گاریزی

پریسا زارع گاریزی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سمیرا پوراکبرسجادی

سمیرا پوراکبرسجادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فاطمه فولادی

فاطمه فولادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر باران نوروزی

باران نوروزی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سحر بهروزیان

سحر بهروزیان

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر پریا سلطانی

پریا سلطانی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سعیده جلالی نسب

سعیده جلالی نسب

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر شقایق اسماعیلزاده اسکویی

شقایق اسماعیلزاده اسکویی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سمانه سیف یان

سمانه سیف یان

روانشناسی عمومی

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که به دنبال آن هستید تایپ کنید