روانپزشکی, روانشناسی

اختلال هویت جنسی و درمان آن با مشاوره تصویری

اختلال هویت جنسی و درمان آن با مشاوره تصویری

درمان اختلال هویت جنسی

اختلال هویت جنسی به این معناست که افراد مبتلا، ترجیح می دهند به عنوان یک عضو جنس مخالف زندگی کنند و تجربه زندگی آنها را داشته باشند. برخی از افراد دارای اختلال می خواهند به عنوان عضو جنس مخالف پذیرفته شوند. برخی دیگر به دنبال تغییر جنسیت خود با استفاده از هورمون درمانی و جراحی هستند. در این میان بسیاری از افراد مبتلا به این اختلال میل و ماندگاری قوی برای زندگی دارند که مطابقت یا هویت جنسیتی خود را بیان می کند. ما در این مطلب به موضوع اختلال هویت جنسی و درمان آن با مشاوره تصویری اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید تا در صورت نیاز بتوانید از اپلیکیشن ازپزشک مشاوره دریافت کنید.

 

مشاوره تصویری

مشاوره تصویری

 

اختلال هویت جنسی چیست ؟

افراد دارای اختلال، نارسایی جنسیتی را تجربه خواهند کرد. اگرچه نارسایی جنسی اغلب در دوران کودکی شروع می شود، اما برخی ممکن است آنرا تا بعد از بلوغ و بعدتر تجربه نکنند. افرادی که تراجنسیتی هستند ممکن است چندین حوزه تأیید جنسیت را دنبال کنند، از جمله تأیید اجتماعی مانند تغییر نام، تأیید قانونی، تأیید پزشکی و ….
با توجه به سن، شرایط و نشانه‌های بارزی که می‌توان در نوع رفتار ها و عکس العمل‌ها مشاهده کرد مانند افراد ال جی بی تی دوران کودکی، نوجوانی یا بزرگسالی امکان‌پذیر خواهد بود.

 

اختلال هویت جنسی در نوجوانان و بزرگسالان

با توجه به اینکه این اختلال در نوجوانان و بزرگسالان بیش از 7 درصد از آقایان و 5 درصدر از خانم های دنیا را به خود گرفتار کرده است. افراد مرتبط با این دسته از انسان ها باید یاد بگیرند تا ضمن پذیرش این گروه از افراد، از طعنه زدن، مسخره کردن و کنایه های بیجا دوری کنند. اطرافیان از این طریق می توانند کمک کنند تا این گروه از افراد نیز بتوانند بدون اضطراب‌های ناشی از اختلالاتی که دارند در جامعه زندگی کنند و مانند همه افراد موجود در جامعه به زندگی روزمره خود ادامه دهند. افرادی که با این اختلال درگیر هستند باید مانند افرادی که به بیماری‌های خطرناکی مانند ایدز و … مواجه هستند، مداوا شوند تا بتوانند با پذیرش این اختلال به زندگی عادی خود بپردازند. بدون شک از این راه می توان به افرادی که به این اختلال مبتلا هستند کمک کرد.

 

یکی از جذابیت‌های اپلیکیشن از پزشک این است که بیمار امکان دریافت مشاوره و مشاوره پزشکی آنلاین را داشته، و با استفاده از این خدمات می‌توانند بدون اتلاف وقت، با صرف هزینه کم‌تر، و بدون نیاز به تحمل شلوغی مطب به صورت کاملا آنلاین ازپزشک مورد نظر خود به راحتی مشاوره دریافت نمائید و یا ویزیت شوید. برای استفاده از این خدمات ارزشمند کافی است اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات مخصوص بیماران بهره‌مند شوید.

 

علائم اختلال هویت جنسی

از علائم اختلال هویت جنسی می توان به  اختلالات روحی، افسردگی، اضطراب و احساس بی هویتی اشاره کرد. اختلال هویت جنسی یک بیماری مانند ایدز و یا زگیل تناسلی نیست تا بتوان از بروز آن جلوگیری کرد. بلکه باید با شناخت این اختلال و همراهی افرادی که به آن مبتلا هستند زندگی آسوده تری را به آنها هدیه داد. بیشتر افراد دارای این اختلال، با هویت فعلی خود دچار تناقضات خاصی هستند و به همین دلیل زندگی سختی را در جامعه تجربه می کنند. زنان و دخترانی که مبتلا هستند، خود را در اندام جنسی یک بانو می‌بینند. در حالی که تمایلات خاصی نسبت به پوشیدن لباس های مردانه و همچنین رفتارهای مردانه دارند. با این حال پیشنهاد می کنیم بعد از دیدن علائم در نزدیکان، ازپزشک مشاوره بگیرید و زیر نظر بهترین مشاور و روانشناس باشید.

 

اختلال هویت جنسی

اختلال هویت جنسی

 

درمان اختلال هویت جنسی

درمان این اختلال هم مانند سایر بیماری ها و اختلالات، با چند جلسه مشاوره تصویری و یا روان درمانی، تا حد بسیاری کاهش می یابد. بیشتر افراد مبتلا از صحبت در مورد معضلات و ترس های خود گریز می کنند. چرا که معضلات روحی خود را در حفره ذهنی خود پنهان کرده اند. به همین دلیل صحبت با یک فرد متخصص به صورت دوره ای می تواند کمک کننده باشد. ویزیت از سامانه ازپزشک می تواند فرایند درمان و یا کنار آمدن با این شرایط را بهتر از گذشته کند. پیشنهاد ازپزشک این است سریعا در صورت مشاهده هرگونه علائم این اختلال درمان شود تا خدایی ناکرده با گذر زمان برای درمان، دست به دامان جراحی نباشید.

پیشنهاد مقاله: درمان اختلال شخصیتی وسواسی جبری با مشاوره در اپلیکیشن پزشک آنلاین

 

سوالات رایج درباره اختلال هویت جنسی

در ادامه به سوالات رایج درباره اختلال هویت جنسی اشاره خواهیم کرد:

  1. اختلال هویت جنسی یک بیماری است؟ بیماری نیست و تنها یک اختلال است که برای گروهی از خانم ها و آقایان ایجاد می‌شود.
  2. شیوع این اختلال در کدام سن بیشتر است؟ بله معمولا در دوره بلوغ انتظار انجام رفتارهای خاص جنسی و ایجاد نشانه های مختص هر جنس میرود. اما اگر فردی دچار این اختلال باشد ویژگیهای رفتاری به درستی بروز پیدا نمی‌کند.
  3. بروز علائم در کودکان مبتلا به اختلال هویت جنسی چگونه است؟ کودکان مبتلا به این اختلال گوشه گیر بوده و از جمع و فعالیت های مدرسه و خانواده دوری می‌کنند. این دسته از کودکان بشدت ا ز اندام جنسی خود تنفر دارند و سعی می‌کنند مانند جنس مخالف رفتار کنند.
  4. آیا اختلال هویت جنسی درمان می‌شود؟ جواب بله است و با جلسات روانشناسی و روانکاوی تا حد زیادی قابل درمان است.

 

تصویر دکتر فاطمه غواص معانی

فاطمه غواص معانی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر داوود لکی

داوود لکی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فرح جعفری

فرح جعفری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر فاطمه فولادی

فاطمه فولادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر حمیده قاضی مزرعه

حمیده قاضی مزرعه

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر مهدی صفائیان فر

مهدی صفائیان فر

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر رضا کاکرودی

رضا کاکرودی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سحر بهروزیان

سحر بهروزیان

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر رویا قشقاییان

رویا قشقاییان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر فهیمه نیک بخش

فهیمه نیک بخش

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر سارا سهرابی

سارا سهرابی

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر مهرداد ساسانی

مهرداد ساسانی

روانشناسی

تصویر دکتر زینب شهبازی چناری

زینب شهبازی چناری

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر حانیه خوش لهجه ثابت

حانیه خوش لهجه ثابت

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سیمین رضاوند زایری

سیمین رضاوند زایری

روانشناسی

تصویر دکتر محدثه قاسمی

محدثه قاسمی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر میترا سجادیان

میترا سجادیان

روانشناسی بالینی

تصویر دکتر سعید موسوی

سعید موسوی

روانشناسی

تصویر دکتر مهدی مرادی

مهدی مرادی

روانشناسی عمومی

تصویر دکتر هانیه بابایی

هانیه بابایی

روانشناسی بالینی

منابع علمی این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.