روانشناسی

شایع ترین اختلالات روانی در زنان با مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

شایع ترین اختلالات روانی در زنان با مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

از هر 8 نفر در جهان یک نفر با یک اختلال روانی زندگی می کند. شایع ترین اختلالات روانی شامل اختلالات قابل توجهی در تفکر، تنظیم هیجانی یا رفتار است. انواع مختلفی از اختلالات روانی وجود دارد ولی اکثر مردم به مراقبت موثر دسترسی ندارند.خوشبختانه مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان می تواند گزینه مناسبی باشد.

 

در سال 2019، از هر 8 نفر یک نفر یا 970 میلیون نفر در سراسر جهان با یک اختلال روانی زندگی می کردند که اختلالات اضطرابی و افسردگی شایع ترین آنها بود. در سال 2020، تعداد افرادی که با اختلالات اضطرابی و افسردگی زندگی می کردند به دلیل همه گیری COVID-19 به طور قابل توجهی افزایش یافت. برآوردهای اولیه نشان می دهد که تنها در یک سال به ترتیب 26% و 28% افزایش برای اختلالات اضطرابی و افسردگی اساسی دارند. در حالی که گزینه های پیشگیری و درمان موثر وجود دارد، اکثر افراد مبتلا به اختلالات روانی به مراقبت موثر دسترسی ندارند. بسیاری از مردم نیز انگ، تبعیض و نقض حقوق بشر را تجربه می کنند.

 

شایع ترین اختلالات روانی و مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان:

 

اختلالات اضطرابی

در سال 2019، 301 میلیون نفر از جمله 58 میلیون کودک و نوجوان با اختلال اضطراب زندگی می کردند که میتوان گفت از شایع ترین اختلالات روانی در دوره نوجوانی است.  اختلالات اضطرابی با ترس و نگرانی بیش از حد و اختلالات رفتاری مرتبط مشخص می شوند. علائم آنقدر شدید هستند که منجر به ناراحتی قابل توجه یا اختلال قابل توجه در عملکرد شود. انواع مختلفی از اختلالات اضطرابی وجود دارد، مانند: اختلال اضطراب فراگیر (که با نگرانی بیش از حد مشخص می شود)، اختلال هراس (که با حملات پانیک مشخص می شود)، اختلال اضطراب اجتماعی (که با ترس و نگرانی بیش از حد در موقعیت های اجتماعی مشخص می شود)، اختلال اضطراب جدایی. با ترس یا اضطراب مفرط در مورد جدایی از افرادی که فرد با آنها پیوند عاطفی عمیقی دارد و دیگران مشخص می شود. درمان روانشناختی موثری وجود دارد و بسته به سن و شدت، ممکن است دارو نیز در نظر گرفته شود.

 

افسردگی

در سال 2019، 280 میلیون نفر از جمله 23 میلیون کودک و نوجوان مبتلا به افسردگی بودند. افسردگی با نوسانات خلقی معمولی و پاسخ های عاطفی کوتاه مدت به چالش های زندگی روزمره متفاوت است. در طول یک دوره افسردگی، فرد در بیشتر روز، تقریبا هر روز، حداقل به مدت دو هفته، خلق افسرده (احساس غمگینی، تحریک پذیری، پوچی) یا از دست دادن لذت یا علاقه به فعالیت ها را تجربه می کند. چندین علامت دیگر نیز وجود دارد که ممکن است شامل تمرکز ضعیف، احساس گناه مفرط یا کم ارزش بودن، ناامیدی نسبت به آینده، افکار در مورد مردن یا خودکشی، اختلال در خواب، تغییر در اشتها یا وزن، و احساس خستگی یا ضعف به خصوص انرژی. افراد مبتلا به افسردگی بیشتر در معرض خطر خودکشی هستند. با این حال، درمان روانشناختی مؤثری وجود دارد و بسته به سن و شدت، ممکن است دارو نیز در نظر گرفته شود.

برای درمان افسردگی میتوان از مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان استفاده کرد.

 

یکی از خدمات فوق‌العاده سامانه از پزشک که باعث محبوبیت آن در بین بیماران و پزشکان عزیز شده است امکان دریافت ویزیت پزشک آنلاین و یا مشاوره پزشک تصویری می‌باشد در واقع سامانه ازپزشک با قرار دادن این خدمات ارزشمند در سامانه خود باعث شده تا در هر مکانی و هر زمانی بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمائید. فقط کافی است همین الان اپ ازپزشک را نصب کرده تا از تمامی خدمات این مجموعه برخوردار شوید.

 

اختلال دوقطبی

در سال 2019، 40 میلیون نفر اختلال دوقطبی را تجربه کردند. افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره های افسردگی متناوب را با دوره هایی از علائم شیدایی تجربه می کنند. در طول یک دوره افسردگی، فرد در بیشتر روز، تقریبا هر روز، خلق افسرده (احساس غمگینی، تحریک پذیری، پوچی) یا از دست دادن لذت یا علاقه به فعالیت ها را تجربه می کند. علائم شیدایی ممکن است شامل سرخوشی یا تحریک‌پذیری، افزایش فعالیت یا انرژی و علائم دیگری مانند افزایش پرحرفی، افکار مسابقه‌ای، افزایش عزت نفس، کاهش نیاز به خواب، حواس‌پرتی و بی‌پروای تکانشی باشد. افراد مبتلا به اختلال دوقطبی در معرض خطر بیشتری برای خودکشی هستند. با این حال گزینه‌های درمانی مؤثری از جمله آموزش روانی، کاهش استرس و تقویت عملکرد اجتماعی و دارو وجود دارد که میتوان با مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان از آنها مطلع شد.

مطالعه مقاله درمان اختلال دوقطبی با مشاوره آنلاین روانشناسی رایگان  پیشنهاد میشود.

 

اختلال دو قطبی و مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

اختلال دو قطبی و مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

 

اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)

شیوع PTSD و سایر اختلالات روانی در محیط های متاثر از تعارض بالا است (3). PTSD ممکن است پس از قرار گرفتن در معرض یک رویداد یا مجموعه ای از رویدادها بسیار تهدید کننده یا وحشتناک ایجاد شود. با تمام موارد زیر مشخص می شود:

  1. تجربه مجدد رویداد یا رویدادهای آسیب زا در زمان حال (خاطرات مزاحم، فلاش بک یا کابوس).
  2. اجتناب از افکار و خاطرات رویداد یا اجتناب از فعالیت ها، موقعیت ها یا افرادی که یادآور رویداد هستند.
  3. ادراک مداوم از افزایش تهدید فعلی. این علائم حداقل برای چند هفته باقی می مانند و باعث اختلال قابل توجه در عملکرد می شوند. درمان روانشناختی موثری وجود دارد.

پیشنهاد مقاله: اختلال استرس پس از سانحه

 

روان‌گسیختگی

اسکیزوفرنی تقریباً 24 میلیون نفر یا 1 نفر از هر 300 نفر را در سراسر جهان مبتلا می کند . امید به زندگی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی 10 تا 20 سال کمتر از جمعیت عمومی است . اسکیزوفرنی با اختلالات قابل توجه در ادراک و تغییر در رفتار مشخص می شود. علائم ممکن است شامل هذیان های مداوم، توهمات، تفکر آشفته، رفتار بسیار آشفته یا بی قراری شدید باشد. افراد مبتلا به اسکیزوفرنی ممکن است مشکلات مداومی را در عملکرد شناختی خود تجربه کنند. با این حال، طیف وسیعی از گزینه‌های درمانی مؤثر از جمله دارو، آموزش روانی، مداخلات خانوادگی و توانبخشی روانی-اجتماعی وجود دارد.

 

 

اختلالات اشتها

در سال 2019، 14 میلیون نفر از جمله تقریبا 3 میلیون نفردچار اختلالات خوردن شدند. اختلالات خوردن، مانند بی اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی، شامل خوردن غیرعادی و اشتغال ذهنی به غذا و همچنین نگرانی های بارز وزن و شکل بدن است. علائم یا رفتارها منجر به خطر یا آسیب قابل توجه به سلامتی، ناراحتی قابل توجه یا اختلال قابل توجه در عملکرد می شود. بی اشتهایی عصبی اغلب در دوران نوجوانی یا اوایل بزرگسالی شروع می شود و با مرگ زودرس به دلیل عوارض پزشکی یا خودکشی همراه است. افراد مبتلا به پرخوری عصبی به طور قابل توجهی در معرض خطر مصرف مواد، خودکشی و عوارض سلامتی هستند. گزینه های درمانی موثری وجود دارد، از جمله درمان مبتنی بر خانواده و درمان مبتنی بر شناخت.

 

اختلالات اشتها و مشاوره رایگان

اختلالات اشتها و مشاوره رایگان

 

رفتار مخرب و اختلالات غیراجتماعی و مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

40 میلیون نفر، از جمله کودکان و نوجوانان، در سال 2019 با اختلال  اجتماعی زندگی می کردند . این اختلال یکی از دو اختلال رفتاری مخرب و اختلالات غیراجتماعی است و دیگری اختلال نافرمانی مقابله ای است. رفتار مخرب و اختلالات غیراجتماعی با مشکلات رفتاری مداوم مانند سرپیچی یا نافرمانی مداوم نسبت به رفتارهایی که دائماً حقوق اولیه دیگران یا هنجارها، قوانین یا قوانین اصلی متناسب با سن را نقض می کند، مشخص می شود. شروع اختلالات مخرب و غیراجتماعی معمولاً، هرچند نه همیشه، در دوران کودکی است. درمان‌های روان‌شناختی مؤثری وجود دارد که اغلب شامل والدین، مراقبان، و معلمان می‌شود، حل مسئله شناختی یا آموزش مهارت‌های اجتماعی.برای اطلاعات بیشتر در مورد آن ها می توانید از مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان استفاده کنید.

پیشنهاد مقاله: دریافت نوبت مشاوره آنلاین رایگان

 

اختلالات رشد عصبی

اختلالات عصبی رشدی، اختلالات رفتاری و شناختی هستند، که در طول دوره رشد به وجود می آیند و مشکلات قابل توجهی در کسب و اجرای عملکردهای فکری، حرکتی، زبانی یا اجتماعی خاص دارند.

اختلالات عصبی رشدی شامل اختلالات رشد فکری، اختلال طیف اوتیسم و اختلال نقص توجه بیش فعالی (ADHD) از جمله موارد دیگر است. ADHD با الگوی مداوم بی توجهی و/یا بیش فعالی- تکانشگری مشخص می شود که تأثیر منفی مستقیمی بر عملکرد تحصیلی، شغلی یا اجتماعی دارد. اختلالات رشد فکری با محدودیت های قابل توجهی در عملکرد فکری و رفتار انطباقی مشخص می شود که به مشکلاتی در مهارت های مفهومی، اجتماعی و عملی روزمره اشاره دارد که در زندگی روزمره انجام می شود. اختلال طیف اوتیسم (ASD) گروه متنوعی از شرایط را تشکیل می‌دهد که با درجاتی از مشکل در ارتباطات اجتماعی و تعامل اجتماعی متقابل، و همچنین الگوهای محدود، تکراری و غیرقابل انعطاف رفتار، علایق یا فعالیت‌ها مشخص می‌شود.

 

گزینه های درمانی موثر شامل مداخلات روانی اجتماعی، مداخلات رفتاری، کاردرمانی و گفتار درمانی وجود دارد. برای تشخیص ها و گروه های سنی خاص، ممکن است دارو نیز در نظر گرفته شود.

 

چه کسانی در معرض خطر ابتلا به اختلال روانی هستند؟

در هر زمان، مجموعه متنوعی از عوامل فردی، خانوادگی، اجتماعی و ساختاری ممکن است برای محافظت یا تضعیف سلامت روان ترکیب شوند. اگرچه اکثر مردم انعطاف پذیر هستند، اما افرادی که در معرض شرایط نامطلوب – از جمله فقر، خشونت، ناتوانی و نابرابری هستند – در معرض خطر بیشتری قرار دارند. عوامل محافظتی و خطر شامل عوامل روانشناختی و بیولوژیکی فردی مانند مهارت های عاطفی و همچنین ژنتیک است. بسیاری از عوامل خطر و محافظت از طریق تغییرات در ساختار و/یا عملکرد مغز تحت تأثیر قرار می گیرند.

 

اختلالات روانی و مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

اختلالات روانی و مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

 

سیستم های بهداشتی و حمایت اجتماعی

سیستم های بهداشتی هنوز به اندازه کافی به نیازهای افراد مبتلا به اختلالات روانی پاسخ نداده اند و به میزان قابل توجهی در کمبود منابع قرار دارند. شکاف بین نیاز به درمان و ارائه آن در سراسر جهان گسترده است. و هنگام تحویل اغلب از نظر کیفیت ضعیف است. به عنوان مثال، تنها 29 درصد از افراد مبتلا به روان پریشی  و تنها یک سوم از افراد مبتلا به افسردگی، مراقبت های رسمی از سلامت روان دریافت می کنند

زنان مبتلا به اختلالات روانی همچنین به حمایت اجتماعی از جمله حمایت در توسعه و حفظ روابط شخصی، خانوادگی و اجتماعی نیاز دارند. افراد مبتلا به اختلالات روانی ممکن است برای برنامه های آموزشی، اشتغال، مسکن و مشارکت در فعالیت های معنادار دیگر نیاز به حمایت داشته باشند.

پیشنهاد ویژه: مطالعه مقاله چت با روانشناس آنلاین رایگان 

 

منابع علمی این مطلب

Mental disorders

2 دیدگاه در “شایع ترین اختلالات روانی در زنان با مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته رایگان

  1. بریده گفت:

    سلام و خسته نباشید خدمت شما. دختری 33ساله هستم. والدینی دارم که دعوا و جدل های فراوانی با هم دارند. پدرم دو بار به مادرم خیانت کرده و آسیب زیادی به روان مادرم وارد کر ه به طوری که در حال حاضر مادرم به اضطراب و افسردگی مبتلاست. آنقدر تحت فشار شدید روحی بوده ام که توانی برای ادامه دادن ندارم. بسیار تحریک پذیر شده ام و واکنش های تند نشان می دهم، گاهی خیلی رک و صریح عقیده ام را بیان می کنم. تحمل کوچکترین ناملایمتی را ندارم و نمی توانم مثل سابق خوددار باشم. این رفتار های پرخاشگرانه اطرافیانم را از من رنجیده خاطر می‌سازد، بعد پشیمان میشوم اما در موقعیت های مشابه در صورتی که خودم را مجبور به صبر و حوصله کنم خیلی اذیت می شوم و دفاع نکردن از خودم و شخصیتم، از درون مرا خرد می کند. سالیان سال رنجیدیم و بخشیدیم و فایده ای که نصیبمان نشد هیچ، اطرافیان هار شدند و بر شدت بدی هایشان افزودند. از خوبی و صبوری به قدری پشیمانم که نمی توانم خلاف فطرتم عمل کنم و ملایم یا بی تفاوت رفتار کنم. چه کنم که رفتارهای تهاجمی را کنار بگذارم و بابت گذشت و صبوری هم اذیت نشوم؟

    1. ازپزشک گفت:

      نظر تیم پزشکی ما:
      حتماً سعی کنید کمی صبور باشید و به روح خودتون استراحت بدید و دوره های کنترل خشم هم میتونه براتون مفید باشه. به کمک روانشناسان حاذق شما به سرعت میتونید به توانایی ها دست پیدا کنید.
      نگران نباشید، اما حتماً موضوعات سلامت روح و روان رو جدی بگیرید و با چندین جلسه کنار متخصصین روانشناسی و دارو ها میتونید با احساس بهتری زندگی کنید.
      میتونید با خیال راحت و کاملاً در یک بستر ایمن با تیم روانشناسی در اپلیکیشن ازپزشک هم بصورت آنلاین مشورت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.